Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

V poslovnosti po pameti. Zna se pokazati, da ste pričakovali preveč. Vsega ste se lotili preveč ambiciozno. Nevoščljivost sodelavcev bo čutiti. Zaradi jeze in navdušenja hkrati ne rinite z glavo skozi zid, vendar vztrajajte po kozorogovo. Počutje balzamirajte z razvajanjem telesa in duha. Več počitka in gibanja v naravi vam bo vrnilo moči. Svoboda je pomembna vam in srčni osebi. Ne iščite težav tam, kjer jih ni. Ljubosumje ob polni luni je odveč.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Poslovnih obveznosti se lotite ambiciozno. Le tako boste utišali godrnjavo govoričenje nekaterih sodelavcev. Če vam ponudijo pomoč, to tudi sprejmite. Lažje vam bo. V četrtek bodo planeti z vami. Optimalno izkoristite dan. Velja tudi v ljubezni in prijateljstvu. Presenečenj v negativno smer nihče ne mara. Tudi vi ne. Ste kljub partnerstvu v duši osamljeni? Premislite, kaj je skritega, in ukrepajte. Ni vse zlato, kar se sveti. Črnogledost na stran. Plujte naprej za soncem.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Zadnji čas je, da rečete bobu bob. Tisti osebi, ki vam načenja živčke že lep čas. Na odlični poti ste, da vam do konca naslednjega tedna to tudi uspe. Slabe volje nekaterih ne jemljite osebno. Polna luna bo sejala raztresenost, nezadovoljstva, občutljivost, blokade in tečnobo. Do konca tedna se boste rešili vseh nujnih službenih obveznosti. Po svoje preživite prost dan v družbi osebe, ki vam je ljuba. Nič ne bo zaman in je vredno truda. Gibajte se in poskrbite za zdravo prehrano.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Pred vami so dnevi, ko boste dosegli poslovne načrte. Dolgoročne načrte snujte postopoma. Izkoristite vso pozitivno energijo, ki ždi nad vami. Z doseženimi rezultati boste tokrat zadovoljni. Potrudite se, da se vsaj enkrat ne obremenjujete z malenkostmi. Še vedno smo v mesecu ljubezni. Čustveno spustite zavore in se predajte užitku v dvoje. Vaša dobrosrčnost je balzam za srce vaše ljubljene osebe. Popazite malo na zdravje in bodite več v gibanju na svežem zraku. Ščip.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Vaša ambicioznost, samozavest, podjetnost in kreativnost prinašajo odlične poslovne rezultate. Kritika nekoga vam bo namignila, da dobro premislite, preden o novostih spregovorite. Vročico vam povzroča nekdo, ki vas želi srečati za vsako ceno. Ne bodite trmasti in sprejmite izziv. Dejstvo je, da ste povzročili zanimanje. Kaj pa zdravje in počutje? Pijte več vode, uživajte sadje, bodite v gibanju. Polna luna seje dober vpliv za vas. Le hitite počasi, nikar z glavo skozi zid.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Radi imate mesec cvetja in ljubezni. Dajte si duška v razvajanju sebe in svojih najbližjih. Uporabite svoj dar komuniciranja in si nikar ne komplicirajte življenja zaradi drugih. Posel vam prinaša dobre in slabe novice. Razrešujte jih postopoma in se organizirajte po zahtevah okoliščin. Zdaj je vaš trenutek. V začetku tedna vas bosta doleteli raztresenost in občutljivost, za kar se lahko zahvalite torkovi polni luni v znamenju strelca. Poskrbite za športne aktivnosti in zdravo prehrano.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Izogibajte se malenkostnih nervozic. Odprite svoj um, zaupajte vase, kajti dogodki v službi bodo še vedno naporni. Na pragu so nove obveznosti, za katere si pripravite dobro zasnovan načrt. Vaš dan je ponedeljek. Vzemite si nekaj trenutkov samo zase, predvsem zato, da se notranje umirite. V zadnjih majskih dneh bi bil greh ždeti za štirimi zidovi. Privoščite si izlet. Ljubezenska zveza je na preizkušnji. Po pogovoru se vam bo kamen odvalil od srca. Malce ste se zmotili. Kaj se da popraviti?

Lev

23. 7. do 23. 8.

Mesec maj je prinesel prelomnice in tudi velike skrbi v vašem poslu. V naslednjih dneh vam bo uspelo razvozlati zapleten položaj. Odpravite se na poslovno potovanje in detajlno razmislite o vseh podrobnostih. Seveda ne pozabite nase in na svojo ljubezen. Prisluhnite partnerju, bodite sočutni, kajti potrebuje vašo naklonjenost. Malo rekreacije v naravi odnese slabo počutje. Polna luna vas nagovarja, da se postite in prečistite telo. Presenetili boste celo sami sebe. Finance boste končno uredili.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Časa vam bo zmanjkovalo. Urno uredite še vse uradnosti in pogodbe, ki so nujne za vaš zaključek in nov začetek. Polna luna je v znamenju strelca, kar pomeni, da vas v naslednjih dneh čaka nekaj raztresenosti, negotovosti in čustvena občutljivost. Da ne bi stresali negativne energije okoli sebe, bodite fizično ali športno aktivni. Pazite, da vaš hitri jeziček koga ne razočara. V ljubezni nekaj neprijetnih napetosti. Filozofiranje vas tokrat žal ne bo rešilo. Bistvo so dejanja. Pogum velja.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Maj beži proti koncu, vi pa se še vedno lovite, kako bi najboljše opravili delo. Storite tako, kot vam je bilo rečeno na sestanku. Oseba vam je želela pomagati. Premislite. Partner bo tokrat skrival slabo voljo. Začutil bo, da želite pričarati prijetno romantično vzdušje, mir in harmonijo. Zaradi malenkosti ne komplicirajte. Srečanje s prijatelji vam bo vrnilo veselje. Nekdo vas vedno spretno vleče za jezik. Povejte mu resnico in ne olepšujte ničesar. Veselite se.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Preveč srčno ste vzeli negativno kritiko. Previdno, da ne pristanete med prepirljivci. V določenih poslovnih odločitvah niste ravno prilagodljivi. Kritik tudi ne bi poslušali, ker ste nekaterih siti do grla. Sprejmite povabilo na kosilo. Na vidiku je romantična zgodba za vašo dušo. Vaš smisel za humor nikoli ne pojenja. Čustveno prijetno, a malce občutljivo počutje zaradi torkove polne lune. Obvozite ljubosumje. Uživajte več svežega sadja, zelenjave in se gibajte.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ostalo vam je še nekaj nujnih obveznosti, da jih zaključite do konca maja. Zdaj ni čas, da bi naloge prestavljali v naslednji mesec, niti da bi dvomili o sebi. Z znanjem in optimizmom boste uredili vse. Zdravje bo tokrat na zeleni veji, le polna luna v vašem znamenju vas bo potiskala v razdražljive, raztresene in občutljive vode. Nekateri so brezupen primer. Zaupanje, iskrenost, ljubezen, vse to imate. Sanjarite po strelčevsko. Realizirajte ideje in ne čakajte več.

Lisa - 22/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 22/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.