Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Novi poslovni podvigi preženejo temne misli. Višje sile vas bodo postavljale na preizkušnje. Bodite vztrajni v svojih odločitvah! Nadaljujte z izkušenim pristopom in odlični rezultati se bodo vrstili še naprej. Čas je, da poskrbite zase. Privoščite si nekaj ugodja. Priznajte si, da ste pogrešali trenutke v dvoje. V prijetni družbi dobre volje ne bo manjkalo! Si želite nov kos oblačila in spremenjen videz? V akcijo! Kljub debelejši denarnici ne zapravljajte v tri dni.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Več bo mirnih živcev, ko bodo nastale težave rešene. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti. Poslovna zmaga je pred vrati. Nove naloge, novi ljudje pa bodo poskrbeli za vaš delovni užitek, žal tudi nove skrbi! Hrepenenja in skrite srčne želje se lahko uresničijo. Pozornost, ki vam jo namenja srčna oseba, ni kar tako. Poskrbite tudi za svoj videz! Pripravite si naravno masko za obraz, privoščite si dovolj spanja, športajte v naravi! Kar ste sejali, zdaj žanjete!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Ko boste rešili neprijeten dogodek v službi, bo vaše počutje boljše. Na pra­ gu so nove obveznosti, za katere se temeljito pripravite. Ne prezrite nasve­ tov, ki vam jih nekdo zvesto deli. Pos­ vetujte se z osebo, ki ji zaupate! Torkov zadnji krajec v vašem znamenju zahteva več strpnosti. Zadržite komentarje zase, tako boste v prednosti! V nasled­ njih junijskih dneh ujemite trenutke romance. Naj vas čudne besedi ter zavistni komentarji ne potis­ nejo v negativna razmišljanja! Pojdite na kavo!

Oven

21. 3. do 20. 4.

Vaša ambicioznost in karizmatičnost bosta najboljša sopotnika v poslovnih odločitvah. Ne pričakujte prilagodljivo­ sti drugih in nikakor ne sprejmite kriti­ ke! dela urejajte postopoma in se po­ trudite, da malce prisluhnete osebam okoli sebe. dobro bi bilo, da ne zavrnete povabila na zabavo. Želijo si vaše družbe. Čustveno boste zablesteli, lju­ bosumje dajte na stran. Uživajte več sadja, zelenjave in bodite fizično aktivni! Torkov zadnji krajec prinaša težavice!

Bik

21. 4. do 20. 5.

Imate še vedno strahove in dvome? Z resnim izrazom na obrazu v okolici zbujate neprijetne občutke. Zaupanje imate, zato si ga s prehitevanjem dogodkov in nepremišljenostjo ne pokvarite. Pazite, da se dela ne zavlečejo. Rekreaciji in telesni ljubezni posvetite več časa. Posledično bo počutje za spremembo odlično. Vse tja do konca tedna ustvarjajte polni energije in pozitivnega naboja. dovolite si biti zaljubljeni in uživajte v dvoje. Sladkosti se bo težko upreti!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zadnje čase imajo pri vas res hudički mlade. Naložijo vam goro novih odgovornosti, kar pa bo za vas poseben izziv. Imejte se pod nadzorom in verjemite v uspeh. Površnost bo tokrat odpadla! Torkov zadnji krajec v znamenju ribic se vas bo loteval s svojimi negativnimi vplivi. Za počutje storite več! Kljub pritiskom se za vas začenja obdobje doseganja zastavljenih ciljev. Partner se vam bo ljubeče prikupil. Torej izgovorov ni več, raje se prepustite ljubezenskim strastem!

Rak

22. 6 do 22. 7.

Srečanje s prijatelji vam bo prineslo odlično počutje. Sprejmite mikavno povabilo. V poslu ne pričakujte preveč. dovolj so vas založili z delom. Tudi počasneje in po pameti se daleč pride. Nervozo potisnite na stran. Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Torkov zadnji krajec vas bo zazibal v občutljive vode. Umirite se in razvajajte svojo dušo in telo. Meditacija vam bo tokrat balzamirala počutje. odpravite se po nakupih, vendar ne pretiravajte z zapravljanjem. Ste za novo pričesko!?

Lev

23. 7. do 23. 8.

Previdnost, premišljenost in še kaj naj bodo vaši sopotniki v prihajajočih junijskih dneh. okolica bo od vas zahtevala več in še več! Vsega naenkrat pa se žal ne bo dalo postoriti. Hitite počasi! Postavite potrebne meje, razdelite naloge in nujno upoštevajte nasvet prijatelja. V ljubezenski zvezi boste zablesteli in počutje bo pravo. S sproščenostjo in ljubeznivostjo vam bo uspelo presenetiti srčno osebo. Privoščita si nekaj za dušo! Z rekreacijo nadaljujte, ampak zmerno!

Devica

24. 8. do 22. 9.

V razreševanju nesoglasij ste nemočni. Pustite času čas. Nekateri so pač neučinkoviti, počasni in pohlepni. Žal jih tudi s posebnimi ukrepi ne spametujete. Konec tedna si privoščite aktivnosti v naravi in se morda odpravite na izlet v bližino vode. Bodite potrpežljivi in v srčnih zadevah prisluhnite svoji intuiciji. Torkov zadnji krajec v znamenju ribe bo od vas zahteval več potrpežljivosti, vztrajnosti in prilagodljivosti. Naj vas oblaček romantične ljubezen drži pokonci!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Posvetite se svojim ciljem. V tem tednu realizirajte vse, kar je v vaših načrtih. Čutili boste izjemno moč in energijo. Izpolnite obljubo, na čudno govoričenje se ne ozirajte. S kritiko previdno, da ne podcenite koga, ki si s trudom zasluži pohvalo! V začetku tedna se izogibajte melanholičnega razmišljanja! Zadnji krajec ne pozna milosti! Umirite se in uživajte v objemu partnerja! Pojdite na zabavo in ne vihajte noska! Morda na kolo za zdravo telo!

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Malo bolj boste občutljivi, kot ste običajno. Neprijaznih besed in osornosti pač ne marate. Torkov zadnji krajec v ribi vam pošilja občutljivost, na trenutke boste malce trmasti in težko dostopni. Nepopustljiva ljubeznivost in vztrajnost partnerja vas bosta omehčali. Predajte se. ljubosumje je odveč! Kaj pa zdravje? Zaužijte več sadja, zelenjave in toplih obrokov. Vaše telo vam bo hvaležno, če bo rekreacija na urniku vsaj dvakrat tedensko. Vikend bo čudovit!

Strelec

23.11. do 21.12.

V kremplje vas bodo dobili nemir, nervoza in nestrpnost. Posledično se bo nad vami zgrnil oblak občutljivosti za vsako malenkost. V začetku tedna nastopi zadnji krajec v znamenju ribic. Nekaj dni za tem se boste počasi umirili. Izkoristite nove priložnosti. Vaša zveza nujno potrebuje nekaj sprememb in več zaupanja. odprite srce! Ujamete pozitivno energijo ter speljite načrtovano. Napišite lepo, ljubeznivo sporočilo, dajte prijazno besedo in mamljivo povabilo! Zmaga je vaša!

Lisa - 23/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 23/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.