Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Čaka vas nekaj zelo zahtevnih obveznosti. Bodite pripravljeni in previdni. Od vas bodo zahtevali zelo veliko. Sklenite dogovor in uredite vse uradnosti. Vzemite si čas tudi zase, da si naberete novih moči. Bister um in spočito glavo boste še zelo potrebovali. Čustveno vas bo ščip zibal v občutljivosti. V ljubezni se bodo pojavili plahost, dvomi in nezaupanje. Dobro premislite, kako v partnerstvu naprej. Malo denarja ni izgovor, da se držite doma za pečjo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Poslovnih aktivnosti vam nikakor ne zmanjka. Vaši nadrejeni so zelo pridni v nalaganju dela. Hitite počasi in strokovno postavite vse na pravo mesto. Počutje bo v stilu polne lune. Dobra dneva sta ponedeljek in torek. Sprememba okolice bo vplivala blagodejno. Z najdražjimi se odpravite na krajši izlet v jesensko idilo. Dobra volja je, zato ne čakajte več. Kakšen dan preživite romantično z osebo, ki vam daje čustveno zaledje. Ne sprašujte, raje uživajte v objemu.

Oven

21. 3. do 20. 4.

V službi aktivirajte zaposlene. Zaskr­bljeno tavanje vašega sodelavca vas zna spraviti ob živce. Ne pustite se zmesti in potrpežljivo vztrajajte. V prostih dneh se razvajajte. Uživajte dovolj sadja in zelenjave. Gibanje v naravi vam vedno dobro dene. Čustveno zadovoljstvo in notranji mir boste dosegli le tako, da zaupate svoji najdražji osebi. Sprejmite povabilo na zabavo in se prepustite prijetnostim. Polna luna v četrtek zahteva svoje. Z denarjem varčno.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Od četrtka vas bo polna luna v vašem znamenju držala v svojem ritmu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti kar tako. Vaši bližnji vas bodo razumeli in hkrati zahtevali več. V službi bo zapleteno. V posebnih delovnih nalogah boste dosegli napredek. Raziskujte naprej. Finance še niso urejene. Ni čas za večje nakupe. Gibajte se na svežem zraku in zdravo jejte. V partnerski zvezi negotovost narašča. Pogovorita se in ne potencirajta po nepotrebnem.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pri vsakodnevnih obveznostih ste zadnje čase zelo spretni in prekašate marsikoga. Ob koncu tedna se potrudite zase. Luna je v vašem znamenju. Počnite tisto, kar vas sprošča in napolni z dobro energijo. Četrtkova polna luna bo občutljivosti sejala tudi nad vami. Čustveno boste zahtevnejši, ranljivejši, morda razdvojeni, godrnjavi in prav nič vam ne bo po volji. Partner vam bo poskušal slediti. Z denarjem pa nikar tako razsipno. Nakupujte le najnujnejše.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Pred vami je teden poslovnih dogajanj. Polna luna v četrtek bo vzela in dala moč. Prodornejši in zadovoljni z dosežki vsekakor boste, vendar se ne ozirajte na kritične komentarje drugih. Uskladiti čustva z razumom ni ravno enostavno. Vam bo od ponedeljka naprej uspevalo. Popeljite najdražje v svet sanj in se mu za trenutek prepustite. Če vas v torek zagrabi jeza, jo poskušajte zadržati zase. Za boljše zdravje bodite v gibanju in uživajte dovolj vitaminov.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zapletenosti pri službenih nalogah še ni konec. Uspelo vam bo razrešiti trd oreh. Vaša dobra presoja bo tokrat vredna zlata. Počutje ne bo najboljše. Tokrat ste prisiljeni zase narediti več. Polna luna vas bo v četrtek tiščala v občutljive vode. Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Niso vsi rojeni pod zvezdo dobrote. Srčna oseba si želi več časa preživeti v vaši družbi. Ne čakajte več. Dobro veste, kako in kje se imata vidva vedno lepo. Obiska se boste razveselili.

Devica

24. 8. do 22.9.

V poslovnosti vas čakajo zahtevna dela. Da bi vse postorili sami, ne bo šlo. Poskrbite za pomoč. Nikar z glavo skozi zid. Okoli vas bodo nataknjeni in sejala se bo slaba volja. Ne spuščajte se v detajle in izogibajte se ostrih besed. Polna luna zahteva svoje. Počutje bo boljše, če si privoščite malce razvajanj in več počitka. Nekaj za dušo, saj veste, kaj vam prija ... Vaša srčna oseba ima za bregom nekaj čudovitega za vas. Stecite v objem in ne komplicirajte.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Ura zamujena ne vrne se nobena. Enako je tudi s priložnostmi. Zagrabite ponujeno in dokažite, da ste v svojem poslu najboljši. Odgovore na vprašanja boste našli v pravem trenutku in uskladili interese vseh. Ne ozirajte se na kritike drugih. Razvajajte svoje najbližje z drobnimi pozornostmi. Pohvale ne bodo deževale kar tako. Vaša ljubezenska zveza je trenutno v najboljši formi. Bolj čuvajte svoje zdravje. Četrtkova polna luna vas bo občutljivo zibala.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaša vizija se bo izkazala kot najboljša. Z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bo učinek toliko večji. Napetosti bodo, zato bodite umirjeni in previdni, komu kaj rečete in komu ne. Izbirajte besede. Polna luna vam bo ponagajala na vsakem koraku. Vitamini, minerali in gibanje vas bodo obdržali na površju. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Vaša ljuba oseba je ljubosumna. Ne zapravljajte denarja tja v tri dni.

Strelec

23.11. do 21.12.

Podredite se, zadržite svoje mnenje samo zato, da dosežete začrtani cilj. Uspelo vam bo, vendar se varujte laži in ukan nekaterih okoli sebe. Te lahko povzročijo veliko neprijetnosti. Poskrbite še za medsebojne odnose. V četrtek je polna luna v biku. Jeze ne bo enostavno krotiti. Raje se ugriznite v jezik in počakajte na drugo priložnost. Več trenutkov preživite v romantičnem objemu ljube osebe. Ne brskajte in ne meljite preteklih težav. Sprehod dobro dene, a ne?

Kozorog

22.12. do 20.1.

Kadar imajo škratki mlade, ni ravno prijetno. Pesimistični trenutki vam žal ne bodo v pomoč. Nekateri prav uživajo, da vas spravijo v slabo voljo. Ne dovolite tega, čeprav jih nosi polna luna. Zaključite, kar je v vaših močeh. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji, hkrati pa vaju čaka nekaj zelo prijetnih uric. Prepustite se toku razvajanja. Obisk prijateljev vam bo polepšal dni ob koncu tedna. Rekreacije ne izpustite z dnevnega reda. Vaše telo potrebuje več vitaminov. Pozor: prehlad!

Lisa - 46/2014

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 46/2014

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.