Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Izbrali so vas, ker ste sposobni speljati zahtevna dela! Lotite se jih z vsem znanjem in nikar ne dvomite o sebi! Pesimizem in negativnost enostavno odmislite! Tokrat vam bo uspelo brez večjih zapletov. Za sprostitev in druženje si vzemite čas. Partner pričakuje, da skupaj preživita vsaj vikend. Luna v vašem znamenju bo objela vajino ljubezen! Kljub zadnjemu krajcu pogumno zaključite, kar so vam naložili. Na sprehod v naravo pa le ... in na rekreacijo tudi!

Vodnar

21.1. do 19.2.

Skrbno pripravite vse, kar je potrebno za nova poslovanja. Več reda in natančnosti prinaša boljše rezultate. Najučinkovitejši in ustvarjalni boste v torek in sredo. Ponedeljkov zadnji krajec v vašem znamenju prinaša čustveno občutljivost, nemir, občutek samote ... Ljudje okoli vas bodo nervozni! Naberite si nekaj pozitivne energije z izletom v naravo, zabavo s prijatelji, klepetom ob kavi! Ljubezen bo v zraku! Začnite s pripravljenim presenečenjem!

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Imate še nekaj načrtov, ki jih želite uresničiti. Vendar v tem tednu za vas ni ravno priporočljivo preveliko naprezanje. Telo in duša vam bosta hvaležna, če si privoščite vodno kopel, masažo, lenarite kakšen dan in podobno! Zadnji krajec v ponedeljek ni ravno trden sopotnik! Za prijetna presenečenja je vedno čas in tudi denar! Lahko ste malo drznejši kot po navadi. Sreča je na vaši strani. Pogovor s prijateljem vam bo povrnil moči!

Oven

21. 3. do 20. 4.

Imate idealne možnosti, da v poslu napredujete. Neprijeten dogodek boste uspešno rešili. Odleglo vam bo. Na pragu so nove obveznosti, za katere si pripravite dober načrt. Do svoje srčne osebe ne bodite preveč posestniški, ker vas lahko doletijo neljubi dogodki s preveč ljubosumja. Potrudite se bolj zaupati partnerju, seveda pa tudi sebi. Kakšna zabava bo prav dobrodošla. Sprostite se ob glasbi in klepetanju! Ponedeljkov zadnji krajec vam bo ponagajal!

Bik

21. 4. do 20. 5.

V poslovnem svetu vam bodo zvezdice naklonjene. Ampak ponedeljkov zadnji krajec ne bo ravno pohleven! Čim prej zaključite zahtevnejša opravila, da bo spanec mirnejši. Vse, kar načrtujete, je tokrat za spremembo uresničljivo. Malce popazite, da ne boste preveč zapravljali tja v tri dni. Vaše srce se bo kopalo v razkošnem objemu ljubezni vaše najdražje osebe. Sonce vabi na sprehod ali izlet v prijetno spomladansko naravo. V dvoje je lepše!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Vaše poslovne ideje so res nekaj svežega. Delovnih nalog se lotite s povečano natančnostjo, kajti površnosti si tokrat res ne smete dovoliti. Znate biti romantični, zvesti, ljubeči in hkrati odlični prijatelji. Teh vaših prijetnih lastnosti nikar ne skrivajte. Za boljše počutje si privoščite razvajanje telesa in duha! V nedeljo izkoristite naklonjenost planetov. Družabna srečanja, dogovarjanja in neomejeno klepetanje s prijatelji vam bo prijalo. Zadnji krajec prinaša stres!

Rak

22. 6 do 22. 7.

Luna v kozorogu prinaša občutljiv in čustveno razmajan konec tedna. Urice, preživete s srčno osebo, bodo med vaju prinesle zaupanje. Po naravi ste družabni in veseli, zato sprejmite povabilo na zabavo. Dela in obveznosti ne bodo v zaostanku. Z novimi načrti napredujete. Vzemite si čas tudi zase. Razvajajte svoje telo, več se gibajte, se zdravo prehranjujte in malce več spite. Zagotovo preženete utrujenost. Melanholične misli in velika pričakovanja dajte na stran!

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pustite se presenetiti! Ohranjajte dobre medsebojne odnose, kajti v prihodnosti bodo za vas zelo pomembni! Čas je, da v teh spomladanskih dneh malce odklopite in poskrbite za svojo dušo, telo in partnersko zvezo. Dajte si duška in se odpravite na krajši izlet s svojo srčno osebo! Ljubezen vam pomeni zelo veliko. V poslovnem svetu večjih težav ne bo. Poskrbite, da bodo nujne informacije v pravem trenutku na pravem mestu! V ozračju bo nemir. Zadnji krajec!

Devica

24. 8. do 22. 9.

Dobre volje ravno ne boste, ker v službi nekateri konstantno nočejo slišati vaših zahtev! Kmalu bodo spoznali, da se lahko tudi njim slabo piše. Posledice ne bodo prijetnega značaja! Izogibajte se konfliktov in ostrih besed. Ob koncu tedna se prepustite razvajanju. Prijetne trenutke preživite z najdražjimi. Pogrešajo vas! Finance še niso dosegle načrtovanih številk, vendar ste na dobri poti! Več pozornosti namenite svojemu zdravju! Bodite športno aktivni!

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Odvečno energijo potrošite s fizičnim delom, športom ali pohodništvom v družbi ljudi, ki jih imate radi. Ljubezen bo v zraku! Službene obveznosti urejajte kot do zdaj. Z ustvarjalnostjo in rezultati boste zadovoljni. Na kritiko ne reagirajte prenagljeno. Premišljeno v vsakem trenutku! Denar bo! Odpravite se po nakupih, poklepetajte s prijatelji, pojdite na zabavo. Ne komplicirajte si življenja zaradi tistih, ki ne razumejo vašega stila življenja! Morda so nevoščljivi?!

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Presenetilo vas bo prijetno srečanje osebe, na katero večkrat pomislite! Prisluhnite sebi, ker se zaradi slabih izkušenj bojite razočaranja. Previdnost je mati modrosti. Povabilo pa le sprejmite! Sklenite posel šele takrat, ko bo vse črno na belem. Dominirajte z natančnostjo. Skrajni čas je, da uredite finance. Vaše želje so večje od trenutno danih možnosti! Poskušajte se sprijazniti s tem! Zdravje bo veliko boljše, če se boste držali nedavne zaobljube sebi!

Strelec

23.11. do 21.12.

Četrtek je pravi dan, da razrešite tistih nekaj zavozlanih situacij, ki vam v zadnjem mesecu pijejo energijo. Šele za tem svobodno zadihate. Upoštevajte nasvet dobrega prijatelja. Tudi največje regljače boste utišali. Čustveno ranljivi boste, predvsem zaradi zadnjega krajca, vendar naj vas ne iztiri. Več časa namenite stvarem, ki vas sproščajo. Iskrena ljubezen vaše sorodne duše vas vedno spravi v boljšo voljo! Uspešni, dobre volje in polni odličnih idej korakajte naprej!

Lisa - 19/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 19/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.