Leto je naokoli in v reviji Čarvonija okusa zopet izbirajo najboljši piškot po vašem receptu. Pošljite recept in se potegujte za bogate nagrade.

Odlašate s prijavo? Oglejte si privlačne nagrade, ki vas bodo prepričale, da se splača sodelovati. Morda je ravno vaš piškot NAJ piškot!

Nagrade

Glavna nagrada za NAJpiškot 2009:
vikend paket za 2 osebi na Dunaju, ki vključuje 2 nočitvi v ekskluzivnem hotelu The Levante Parliament, vožnjo s kočijo Manner in presenečenje v trgovini Manner shop na Štefanovem trgu. Nagrado podarja Josef Manner, d.o.o.

Nagrada za NAJpiškot po izboru obiskovalcev zaključnega srečanja:

elektronska kuhinjska tehtnica KT 05 GW. Nagrado podarja Gorenje.

Nagrada za najizvirnejši recept:
sekljalnik SIC 400 B, ki ga prav tako podarja Gorenje.

Posebna nagrada za NAJpiškot z marmelado:

multipraktik Moulinex in ponev Tefal J. Oliver. Nagrado podarja Eta, d.d.
Vsi finalisti, udeleženci zaključnega srečanja, prejmejo darilni paket izdelkov, ki jih podarjajo Josef Manner, d.o.o., Eta, d.d., Dr. Oetker, Rama, založba Mladinska knjiga in AM Ljubljana, d.o.o.

Vsak posameznik lahko sodeluje s samo enim receptom. Končni izdelek mora biti seveda piškot in ne praline, kolaček, mafin, kanape ali kaj drugega. Recept za piškot mora biti originalen, narejen z domišljijo, biti mora nekaj posebnega in ne prepisan iz kuharskih knjig ali revij. Napisan naj bo razumljivo in čitljivo, s točnimi količinami in natančnim potekom priprave. Raje napišite kakšen podatek preveč kot premalo. Poleg recepta obvezno pošljite tudi sliko piškota.

Mojstri iz slaščičarne Rustika bodo piškote spekli točno po vaših receptih in izbrali 10 finalistov.  Izbrane piškote bomo fotografirali in skupaj z recepti objavili v decembrski številki Čarovnija okusa, ki izide 20. novembra.

Izbrani finalisti bodo piškote spekli in prinesli na zaključno srečanje, ki bo 27. novembra 2009, ob 18.00 uri v restavraciji Angel (nahaja se v Mercator Centru v Ljubljani, Cesta ljubljanske brigade 32). Strokovna komisija bo med prinesenimi piškoti izbrala NAJpiškot 2009, piškot po najbolj izvirnem receptu in NAJpiškot z marmelado. Svoj NAJpiškot bodo izbrali tudi obiskovalci dogodka, med katere bomo razdelili nekaj nagrad naših sponzorjev. Na dogodek ste seveda vabljeni vsi bralci naše revije in ljubitelji domačih piškotov.

Recept in fotografijo piškota ter naslednje podatke

Ime in priimek:
Ime piškota:
Naslov:
Telefon in/ali elektronska pošta:

pošljite do 27. oktobra 2009 na naslov:

Lisa Čarovnija okusa,
Vošnjakova 3,
1000 Ljubljana,

ali na elektronski naslov carovnijaokusa@adriamedia.si
(besedilo naj bo napisano v wordu, fotografije pa v jpg formatu ).

Veselo peko in veliko uspeha!