Izšla bo nova knjiga finančne svetovalke in naše finančne kolumnistke Ane Vezovišek Anini finančni recepti – za dobro finančno kondicijo s 44 finančnimi recepti ter 33 resničnimi zgodbami z rešitvami.

Ana Vezovišek je specialistka za financiranje in osebni proračun, ki že več kot 17 let uspešno deluje in svetuje o financah. V svetu bančništva in poslovanja z osebnimi financami je dejavna vse od leta 1999. Leta 2009 je diplomirala na Fakulteti za management Koper z zaključnim delom Vloga osebnega bančnika v Sloveniji, za sabo pa ima tudi različne izkušnje.

Z nalogo z naslovom Vpliv finančne pismenosti na zadolženost posameznika v Republiki Sloveniji je zaključila magistrski študij, s čimer je svoje znanje še nadgradila in se v celoti posvetila iskanju optimalnih rešitev financiranja svojih strank, prijateljev in znancev. To je tudi glavni razlog, zakaj se je preselila v svet neodvisnega bančništva. Neodvisnost ji pomeni ustvarjalnost, samostojnost, združevanje različnih svetov in končno tudi nekaj novega, nekaj drugačnega v finančnem poslovanju, nekaj, česar do zdaj v Sloveniji še nismo poznali.

Ano Vezovišek v zadnjih letih lahko spremljamo prek številnih avtorskih člankov, komentarjev in intervjujev v medijih in pri izvajanju delavnic, seminarjev in predavanj o osebnih financah. Že vrsto let se uspešno uveljavlja kot zaupanja vredna svetovalka, ki se svojim strankam posveča individualno. Zanje izdela osebni načrt financiranja in jih varno vodi do realizacije njihovih ciljev, mimo pasti. Slovi kot odlična poznavalka bančnega sektorja z razvejano mrežo povezav na celotnem finančnem trgu.

Zadnja leta se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu.

Specialistka za financiranje in osebni proračun v podjetju Vezovišek&partnerji strankam pomagam pripraviti individualni načrt financiranja in namesto njih krmarim mimo finančnih pasti ter poskrbim, da se varno zadolžijo. V reviji Liza svetujem in odgovarjam na vaše vprašanje, ki mi ga pošljete na elektronski naslov ana@financnirecepti.si. Več o podjetju Vezovišek&partnerji na www.vezovisek.si.