Večina bi odgovorila: odnosi z drugimi, denar, služba, nesrečne okoliščine ...

Nobena od teh razlag pa ničesar ne spremeni. Gary John Bishop, eden izmed vodilnih strokovnjakov za osebnostni razvoj, je po več desetletjih dela z ljudmi ugotovil, da nam je v napoto ena sama ovira: vi sami!

Naša družba ustvarja tako brezglavo hlepenje po tem, da bi bili najbogatejši, najpametnejši, najlepši, najbolje oblečeni, najzabavnejši ali najmočnejši, da smo izgubili sposobnost, da smo preprosto mi sami, svobodni, da vdihavamo življenje in da izbiramo svojo lastno pot, ne pa da prenašamo breme družbenih ali družinskih pričakovanj. Kaj je posledica vsega tega? No, prav gotovo množica razočaranih in neizpolnjenih človeških bitij.

Če ste hitro užaljeni, knjigo takoj odložite. Ni za vas. Če pa iščete knjigo, ki bi vam dala moč, da odkrijete, da je vse, kar ste si kdaj želeli, v vas kot vir potenciala, ki se želi izraziti, imate srečo. Vzemi se v roke! je pripročnik za vdane v usodo in poražene, manifest za uvajanje resničnih sprememb v življenju in za izražanje vaše veličine. Knjiga je izšla pri založbi Učila.

O avtorju:

Gary John Bishop se je rodil in odrastel v Glasgowu na Škotskem. Leta 1997 se je preselil v ZDA, kjer se je seznanil s področjem osebnostnega razvoja, hkrati pa začel študirati filozofijo. Kmalu je postal programski direktor v enem izmed vodilnih svetovnih podjetij za osebnostni razvoj. V več letih je programe predstavil več tisoč ljudem z vsega sveta. Pozneje je začel preučevati misli filozofov, kot so Martin Heidegger, Hans Georg Gadamer in Edmund Husserl, ki so vsi vplivali nanj, in ustanovil svojo lastno blagovno znamko "urbana filozofija". Njegova neomajna odločenost, da bo spodbujal ljudi, da bodo res spremenili življenje, ga žene vsak dan. Po zaslugi svojega neposrednega, odkritega pristopa ima vse več privržencev, ki jih privlačita preprostost in praktičnost njegovega dela. Njegova "urbana filozofija" namreč posameznikom pomaga občutno povečati osebno moč in zagotavlja čudežne rezultate pri ljudeh, ki želijo izboljšati kakovost in uspešnost svojega življenja.

Knjigo lahko naročite na tej povezavi: Vzemi se v roke!