Preverite, kaj vse se vam lahko pripeti v prihodnjem tednu!

RIBI

20. 2 do 20. 3.

Pesimistični pogledi na določene poslovne obveznosti ne prinesejo dobrih rezultatov, zato se v prostih dneh spočijte in dobro naspite. Takrat se napolnite s pozitivno energijo. Čustveno boste občutljivi v ponedeljek, saj vam polna luna ne bo dala miru. Z ljubljeno osebo bosta ujela trenutke sreče. Ne upirajte se mikavnemu povabilu. Pazite, komu zaupate pomembnosti, lahko se skuje zarota proti vam.

KOZOROG

22.12. do 20.1.

Zaznali boste nemir, nervozo in napetosti. To bo spodbudila še polna luna v ponedeljek. Občutljivejši bo nežnejši spol. V vaših delovnih načrtih se kaj hujšega ne bo zgodilo. Ne bodite nervozni, če se bodo dela odvijala malce počasneje. Za dobro počutje obiščite center za razvajanje in s sabo popeljite srčno osebo. Kar nekaj očitkov ste že slišali zaradi svoje deloholičnosti v zadnjem času. Ja, tudi za ljubezen je treba včasih potrpeti.

VODNAR

21. 1. do 19. 2.

Previdnejše pri občutljivih tematikah, ker nekateri ne bodo hoteli slišati bistva vaše ideje. Poslovneži v vaši bližini ne znajo brez tekmovalnosti. Dajte jim kost, da bodo imeli kaj premlevati. Prisluhnite predragi srčni osebi, ker zadnje čase preveč črnogledo razmišlja. Ni vse tako slabo, kot je včasih videti. Pogovorita se. V ponedeljek je ščip. Postite se in si očistite telo. Počutje bo boljše. Kar si želite, vam v tem tednu pade v naročje.

OVEN

21. 3. do 20. 4.

Po značaju ste delavni, zato se nikar ne čudite, če imate dela čez glavo. Vaše nove odločitve prinašajo svežino v poslovne vode. Nekateri bodo to obsojali kot drznost, vendar speljite načrtovano. V ljubezni boste predvsem ob polni luni zelo občutljive ovnice. Sentimentalnost vaše srčne osebe bo nepozabna in čudovita. Nezadovoljstva se rešite tako, da za spremembo več počivate. Uživajte dovolj sadja in zelenjave.

BIK

21. 4. do 20. 5.

Poslovne obveznosti so na pravi poti. Nadaljujte pogumno, premišljeno in s povečano mero previdnosti. Brez denarja ne poskušajte nemogoče. Sreda je vaš dan, da uredite svoje finance. Vzemite si čas, da v ljubezenski zvezi ne bodo dominirali dvomi in ljubosumje. Pomladno vzdušje in sonce že trkata na vaše srce. Pogovorite se in pustite občutljive teme. Ščip je. Poskrbite za boljše počutje z več gibanja v naravi.

DVOJČKA

21. 5. do 21. 6.

Nikar se ne jezite, če niste sprejeli vseh obveznosti. Tudi vi imate samo dve roki in eno glavo, pa še vaše zdrav­je je skrhano. Nehajte še ob prostih dneh misliti na službo, raje pomislite, kako bi se čim lepše imeli. Torej ne zamudite zabave. Priznajte si, da si želite več časa preživeti v dvoje. Prisluhnite notranjemu glasu, sledite sanjam. Umis­lite si nekaj drugačnega, dajte si duška. A vedite, da polni luni ne boste ušli.

RAK

22. 6 do 22. 7.

Vedeli ste, da se tokrat ne bo odvijalo po načrtih. Vaša zbranost in dobra intuicija bosta rešitelja nastalih težav. Čim prej poskrbite za finance. Natančno analizirajte vse prihodke in odhodke. Stres­nim situacijam se ne bo dalo izogniti. Ščip v devici ne bo usmiljen. Ne dovolite, da bi nevšečnosti, ki jih imate, vplivale na vašo ljubezensko zvezo. Srčna oseba vas bo razumela in podpirala na vsakem koraku. Dobra novica vas bo presenetila.

LEV

23. 7. do 23. 8.

Na spremembe in dosežene poslovne rezultate boste ponosni. Kljub polni luni boste imeli dovolj elana in energije, da zakorakate ustvarjalno novim delovnim nalogam nasproti. Pojdite, kamor vas vleče srce. Toplina, nežnost, strast, iskrena ljubezen – vse to vas bo prevzelo. Izogibajte se okoliščin, kjer veste, da vedno vladata živčnost in nemir. Tveganje se tokrat ne obnese najbolje. Premislite, preden se odločite.

DEVICA

24. 8. do 22. 9.

Zastojev v poslu ne marate, vendar tokrat žal ne bo šlo drugače. Bodite vztrajni in se maksimalno potrudite. Uspelo vam bo. Napetosti se bodo pojavljale zaradi polne lune v vašem znamenju. Počnite vse, kar vas sprošča, spravlja v dobro voljo in naredi fit. Tako boste lažje premagovali nastale blokade. Srčna oseba ima za vas prijetno presenečenje. Prepustite se čarobnim občutkom. Morda stopite po modnih nakupih.

TEHTNICA

23. 9. do 23. 10.

V pogovorih z ljudmi, za katere veste, da so zelo občutljivi, premišljeno izbirajte besede. Svet okoli vas bo občutljiv zaradi polne lune v ponedeljek. Nekateri pač nočejo sprejeti resnice. Delovno boste uspešni. Z denarjem varčno, nakupujte le tisto, kar nujno potrebujete. Več časa preživite v družbi srčne osebe. Za konec tedna pobegnita na lepše. Ples, glasba, prijetna družba, dobra jedača – tega se gotovo ne boste branili.

ŠKORPIJON

24.10. do 22.11.

Preveč dela ste si naložili. Prav nič ni čudno, če se zbujate sredi noči ter premišljujete o vsem mogočem. Poskušajte se zbrati in se izogniti temačnim mislim. Ob koncu tedna boste sejali dobro voljo. Smeh je pol zdravja. Ne bo se dalo izogniti čustveni občutljivosti srčne osebe. Polna luna bo vplivala na čustva. Privoščite si sprehod v naravo, spremembo okolice, zdravo se prehranjujte, bodite v objemu ljubljene osebe.

STRELEC

23.11. do 21.12.

Veliko boste delali in dosegli uspehe. Omahljivosti se izogibajte. Malo več odločnosti vam nikakor ne bo škodilo. Predvsem poglejte, kaj je v vašo korist. Ne pretiravajte z napori, da spet ne pristanete v postelji. Uživajte toplo hrano in vitaminčke ter se naužijte svežega zraka. V družbi prijateljev uživajte v sproščenem klepetanju. Zvesta in romantična ljubezen srčne osebe vas vedno očara. Iskrice v očeh vse povedo. Ste opazili?

Astrologinja, Maja