V našem letnem horoskopu, boste poleg vaše letne astrološke napovedi, lahko prebrale tudi nekaj nasvetov za ureditev vašega doma v skladu z vašim astrološkim znamenjem.

Oven

Pripravite si dobre poslovne načrte. Z ljudmi v svoji okolici bodite strpno potrpežljivi. Obveznosti se lotite premišljeno in s kančkom optimizma. Od aprila boste zablesteli. Z denarjem ravnajte preudarno.

V življenjske prostore vnesite nove barve in si privoščite kakšen nov del pohištva. Morda poličke za knjige! Spremembe prinašajo dobro počutje in nove moči. V kotiček delovne sobe večkrat dodajte nekaj za dušo. Saj veste, da vas delo drži pokonci!

Rekreacija in zdrava prehrana naj bosta vodilo vašega vsakdana. V ljubezni vas bodo v prvi polovici leta spremljale negotovosti. Čustvene blokade niso izvzete. Več lepega vas čaka od pomladi!

Bik

Leto začnite aktivno! Pravih idej vam ne manjka. Že v prvih mesecih boste dosegli zavidanja vredne rezultate, premišljenost in previdnost pa bosta najboljši recept za uspeh! Vse, kar storite zase, se obrestuje v dobrem počutju.

Dom vam pomeni užitek in varnost. Kuhinja kliče po prenovi, uredite si jo po svoje. Več rdeče barve in morda nov hladilnik? Nikar ne glejte v denarnico! Še vedno ste zvozili!

V objemu najdražjih bo lepše, če dnevni prostor obogatite s cvetjem, spalnico pa ovijete v novo posteljnino. O tem, kar vas utesnjuje v ljubezenskih vodah, se pogovorite in to rešite še v januarju! Ljubezen bo v zraku, zato si dovolite biti zaljubljeni vse leto!

Dvojčka

Novi izzivi vam bodo odprli vaš svet ustvarjalnosti. Zavihajte rokave in uresničite načrte – ne odlašajte več! Že pozimi vam bodo zvezde naklonjene! Radi imate lepo stanovanje, zato zamenjajte, kar je odsluženo.

V dnevni kotiček postavite novo mizo, stole in preprogo v živih barvah. Ker ljubite sonce, naravo naj prevladujeta rumena in zelena barva. To bo balzam za vaše živčke, kajti pred vami je leto, polno preizkušenj, predvsem na poslovnem področju.

Več prijetnega lahko pričakujete v ljubezni. Romantike bo več od maja. Iz prijateljstva se lahko rodi ljubezen, a pustite preteklost, osvobodite se in pogumno korakajte novostim na sproti.

Rak

Do spomladi izboljšajte svoj poslovni položaj. Dajte prednost ustvarjalnosti in svojim skritim idejam. Premišljeno ravnajte z vsakim evrom! Več truda, natančnosti in vztrajnosti bo zahteval čas vse tja do poletja.

Dom, družina, vaši najdražji vam veliko pomenijo, s skupnimi močmi in drobnimi spremembami si polepšajte dom. Naj vas barve odpeljejo na morje! Ne samo v kuhinji, kjer sejete domačnost, ampak tudi v kopalnici in hodniku.

V ljubezni bo razum prevladoval nad nežnimi čustvi vse do avgusta. Možne so blokade, nezaupanja, ljubosumja in razveze! Pustite, naj se razplete tako, kot vam je namenjeno. Čudovitih priložnosti in romantičnih trenutkov ne boste zamudili!

Lev

Izkoristite svoje znanje, hitrost, ambicioznost. Pred vami je uspešno leto. A do aprila boste morali žrtvovati več zasebnega časa, da boste dosegli cilj. Energije bo dovolj, vendar v ničemer ne pretiravajte.

Raznolikosti in modernosti v vašem domu ne manjka. Vsak prostor riše svojo zgodbo in govori o vaši ljubezni do najdražjih. A ne pozabite nase! Svoj kotiček osvežite z novimi barvami. Nov udoben fotelj bo pripomogel k vašemu dobremu počutju.

Odprta so vam vrata novih poznanstev in zanimivih poti. V drugi polovici leta boste zablesteli. Samski boste srečali sorodno dušo, vezani pa ljubezensko zvezo kronajte s prijetnimi presenečenji po levje.

Devica

Bolj optimistično vstopajte v novo leto. Na vašo ambiciozno naravo se večkrat pripnejo tisti, ki jim pri delu ne gre najbolje. Morda se boste že v prvih mesecih morali naučiti reči ne, sicer lahko pregorite!

Finančna varnost, dodatni zaslužki, uspeh, vse to je pred vami. Za dušo in telo namenite več sprememb. Te vas bodo vedno osvežile in napolnile s pozitivnostjo. Radi prestavljate pohištvo in vnašate novosti v svoj skrbno urejeni dom.

Dobro se poznate. Dokler ne postorite, kar je v načrtu, niste mirni. Čustveno vas čaka občutljivejše obdobje. Do marca ne drezajte v nikogar, ampak se prepustite toku življenja. Zaupajte in negujte ljubezensko zvezo.

Tehtnica

Čaka vas delovno leto, polno izzivov in odgovornosti! Brzdajte se, ne bodite nestrpni in ne kritizirajte prehitro. Obdobje pomladi odpira vrata novim uspehom. Pokažite svoje organizacijske sposobnosti brez zadržkov.

Estetika vam je blizu! Ker imate v življenjskem prostoru radi lepo, hkrati pa tudi praktično, preprosto, moderno, si privoščite več. Nove blazine in odeje v sinje modri barvi ali nežno zeleni bodo balzam za vaše počutje.

V ljubezni so vam romantične zvezdice naklonjene. Vezani boste partnerstvo kronali s potrpežljivostjo, samski pričakujte nova prijateljevanja, ki se lahko razvijejo v resno zvezo! Jeseni bo še zlasti zanimivo.

Škorpijon

Čas je, da regenerirate vse, kar ste si zamislili. Dela bo čez glavo in skupaj bo treba strniti moči. Nervoznih stresnih trenutkov se izogibajte. To velja predvsem za poletje. Niste ravno rojeni pod srečno zvezdo, da bi brez skrbi uživali v vsakem dnevu.

Radi pa proučujete skrivnosti, zato si svoj kotiček v domu obogatite s posebnostmi, nečem mističnim. Nova osvetlitev prostorov je nujna. Svetloba vam bo vračala dobro energijo. V ljubezni ste čustveno globoki in zvesti.

Romantičnih trenutkov, prepletenih s strastjo in čutnostjo, v letu 2015 ne bo malo. Ljudje okoli vas bodo imeli težave, kako pridobiti vaše zaupanje. Potujte in si privoščite odklop.

Strelec

Novi izzivi ustvarjanja bodo kar deževali. Lahko ste izbirčni. Sprejmite, kar je po vaši presoji vam osebno najboljše. Sledi dober zaslužek! Kratkih stikov s sodelavci se izogibajte predvsem v začetku leta!

Veste, da ste za večino preveč direktni! Da bo vaše psihofizično stanje v mejah vaših pričakovanj, se lotite popolne prenove doma. Ker ste natančni, se posvetujte z arhitektom. Vaša vijoličasta barva ne sme manjkati. Drzno!

V ljubezni se kaže nekaj nepredvidljivosti. Pustite preteklost v preteklosti. Čas je, da tudi na tem področju začnete znova. V sredini leta vas bodo želja po potovanju v daljne kraje popolnoma omrežila! Privoščite si nove razsežnosti in uživajte!

Kozorog

Pred vami je drzno in neustavljivo leto. Okupirani z vseh strani večkrat ne boste vedeli, kje začeti. Varujte se prehitrih odločitev in strogih kritik! Obveznosti vam bodo jemale veliko energije. Previdno, da ohranite telo v ravnovesju.

Po naravi ste praktični in tako je urejen tudi vaš dom. Kuhinjo in dnevni prostor oblecite v svetle barve, za dušo pa kupite nekaj modnega. Junija in oktobra bodite varčni z denarjem. V ljubezni poskrbite za veselje in prijetne urice v dvoje. Ljubosumje?

Srčna oseba dobro ve, da ste zanesljivi in potrpežljivi! Nova poznanstva bodo še posebej zanimiva poleti! Tisi, ki ste osamljeni, to ne boste več! V šarmiranju ste najboljši!

Vodnar

Pritiski z vseh koncev in krajev bodo žal prisotni že v začetku leta! Dobro premislite, kako naprej. Morda ste se ujeli v zapleteno zgodbo. Ne ujema se vse z vašimi načrti. Do aprila boste imeli priložnost, da se izvlečete iz najhujšega.

Ko gre za svobodo, takoj zadihate! Vaša žilica po nenehnem prenavljanju se opazi tudi pri vas doma. Ves čas iščete drugačno in novo. V letu 2015 ne pretiravajte, ker vam finančno ne bo zneslo. Drobnarije za dušo si pa le privoščite!

V ljubezenski zvezi poskušajte ohraniti ravnovesje. Ne bo ravno preprosto, predvsem ne od februarja pa do septembra. S hladnostjo in nezainteresiranostjo rezultatov ne boste dosegli. Prilagodljivost prinaša več!

Ribi

S pozitivno energijo in znanjem si boste odpirali vrata dobrega poslovanja. Ne izpustite nobene priložnosti, z zavidanjem drugih pa se ne obremenjujte. Finance imejte vse leto pod drobnogledom, najbolj pa v sredini leta.

Z domiselnostjo znate pričarati vedno kaj svežega v svoj skrbno opremljen dom, v kuhinji pa se dogaja največ. Da bo duša privezana, si privoščite omarice in poličke v nežni zeleni barvi. Prti in cvetje pa seveda ne smejo manjkati!

Tudi če boste skrivnostni v ljubezni, svoje čutnosti ne morete prikriti. Dovolite si biti zaljubljeni. Nežna čustva so lučke, ki vedno znova osvetlijo v vaš vsakdan. Po naravi se znate prepustiti toku, čaka pa vas nekaj deročih rek..

Moje Stanovanje - JANUAR 2015

Članek je objavljen v reviji
Moje Stanovanje - JANUAR 2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.