Petim izbrankam ali izbrancem nudimo odlično priložnost, da se spoznajo z jogo in odkrijejo njene pozitivne učinke. V nadaljevanju preberite kaj morate storiti.

Naj vam joga spremeni vsakdan in življenje

Ženske revije in ženske nasploh smo kar malo preveč obsedene s hujšanjem in telovadbo, zato smo se odločili, da vam tokrat skupaj z Zvezo joga društev Slovenije ponudimo preobrazbo z jogo. Ni vse v kilogramih, več je v počutju in zadovoljstvu.

Prav resnično nas zanima, kako joga, ki je vseeno drugačna vadba od teka ali fitnesa, vpliva na ljudi – na njihovo počutje, sproščenost, telo in tudi na vsakodnevno življenje, ki je danes polno stresa in hitenja.

Zveza joga društev Slovenije je popoln Lisin partner v tej akciji, saj ima po Sloveniji vadbo kar v 91 krajih in že od leta 1997 sodeluje s Fakulteto za šport Univerze v Ljubljani. Bodoči inštruktorji sistema Joga v vsakdanjem življenju avtorja Višvaguruja Paramhanse Svamija Mahešvaranande opravljajo štiri strokovne izpite na fakulteti za šport, poleg izpita iz Joge v vsakdanjem življenju, ki se opravlja pri krovni mednarodni organizaciji JVVŽ.

Kdo se lahko prijavi?

Na jogo vabimo prav vse – mlade, stare, moške, ženske, ki se do zdaj niso še resno posvečali tej vadbi. V svoji prijavi napišite, zakaj bi radi tri mesece hodili na jogo, kaj pričakujete od vadbe in kratek opis svojega vsakdana. Potrebujemo vaše ime in naslov, mobilno številko in ni slabo, če pripnete tudi fotografijo, da se že malo spoznamo.

Pišite nam na lisa@adriamedia.si s pripisom JOGA.

Lisa - 38/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 38/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.