Poletni tedenski horoskop Lisine dežurne astrologinje Maje.

OVEN

Na vseh delovnih področjih bo vse potekalo tako, kot je treba. Vaš sijaj v očeh bo dokaz, da kljub stresnim okoliščinam vztrajate in veste, da ste se pravilno odločili. Opravite nakup, vendar še vedno previdno z denarjem. Ognite se kreditu ali izposojanju.

Tudi v ljubezenski zvezi vas ob koncu tedna objame harmonija. Luna v škorpijonu prinaša strast in romantiko. Če ste željni ljubezni, si ustvarite varen, romantičen kotiček v zavetju svojega doma. V torek pa previdno z zamerami in jezo. Počakajte, da neurje besed odpluje mimo.

Telovadite in bodite v gibanju. Kakšen dan namenite samo sebi. Povabilo prijatelja bo mikavno. Kaj še čakate?

BIK

Se vam ne zdi, da ste vsako leto hujši? Ko bodo drugi uživali na počitnicah, boste vi delali s polno paro. Majhna napaka in vse se bo spet zrušilo na vašo glavo. Zdaj res ni čas za grizenje nohtov. Ponosno stojte za tem, kar ste postavili. Vztrajajte.

Na ljubezenskem področju je čas za spremembe. Nova poznanstva odpirajo vrata novi ljubezenski zvezi. Prisluhnite notranjim željam in se prepustite prijetnostim. Sobotni prvi krajec bo zamajal vaše počutje. Privoščite si poletna razvajanja in se osvežite s kopanjem v morju ali bazenu. Na zabavi si dajte duška. Težko se boste odrekli dobri jedači in pijači. Uživajte svobodno.

DVOJČKA

Preden greste na zaslužene počitnice, hočete, da je vse na svojem mestu. Nikar ne pretiravaj­te, ker ste že zelo utrujeni. To si tudi priznajte. Uredite vsako stvar do zadnjega, zato bodite mirnih živcev. Veliko sproščenega druženja, dogajanja, sprememb in balzamičnih trenutkov je pred vami. Šport je odlična izbira za sprostitev. Dobro vam bo del sprehod v naravi. Tako bo izpuhtela marsikatera negativna misel, s katero bi se znali obremenjevati.

V ljubezni boste igrivi, romantični in spogledljivi. Razvajajte bližnje in oni bodo razvajali vas. V resnejše debate se ne spuščajte, da ne pride do neljubega prepiranja. Obiska se boste iz srca razveselili.

RAK

Ker ste se dela lotili čisto neobremenjeni, bodo dela zaključena prej, kot ste pričakovali. Dobro se boste počutili ob načrtovanju denarnih zadev. Kljub debelejši denarnici bodite varčni, da se med dopustom ne boste obremenjevali še s tem.

Luna v škorpijonu vas bo zibala v romantiko, prvi krajec pa v čustvene občutljivosti. Prijeten obisk vam bo polepšal proste poletne dni. Za boljše počutje poskrbiti sami. Popestrite dneve z več športnimi dejavnostmi, meditirajte in zdravo jejte, predvsem več vitaminov. Za vse tisto, kar ste obljubili srčni osebi, je zdaj pravi čas, da izpolnite. Bodite to, kar ste. Sprenevedanje ni dobro. Avantura ni prava izbira.

LEV

Poletno srečanje s prijatelji prinese odlično počutje. Naklonjenost osebe, ki vam je že dlje všeč, vam ušpiči nekaj prijetnosti. Vendar hitite počasi. Ne pričakujte poslovanja brez zapletov. Dovolj so vas založili z delom. Stresnim dogodkom se raje izognite. Drzno se spustite v razreševanje in kaj hitro bodo stvari na svojem mestu.

Vaša čustvena odkritost bo očarala srčno osebo. Vikend izkoristite za druženje v dvoje. Umirite se in razvajajte svojo sorodno dušo tako, kot znate le vi. Po levje. Malce posta in meditacije prinaša boljše psihično in fizično počutje. Odpravite se na izlet in nikar se prehitro ne vračajte domov. Poletje je.

DEVICA

Bodite pozorni in previdni v prvih julijskih dneh, da vam pred dopustom ne zakuhajo kakšne pikantne godlje. Itak se od vas zahteva maksimum. Ali res hočete vse postoriti sami? Ne bo ravno preprosto poiskati si pomoč, učinkovito bo pa zagotovo. Nov teden začnite z vlaganjem v svoje zdravje. Temu primerno bo tudi vaše počutje.

Uspelo vam bo presenetiti srčno osebo. Tokrat vam vaša ljubezen ne bo skrivala navdušenja. Ne iščite izgovorov in sprejmite povabilo na prijetno zabavo. Sprememba okolice vas bo napolnila s pozitivizmom. Nekaj drobnih sprememb prinesite tudi v svoj dom. S tem boste kronali svoje želje.

TEHTNICA

Imate idealne možnosti, da s pogajanji dosežete zastavljene poslovnosti. Če vas bo kaj jezilo, se vzdržite pikantnih komentarjev. Pri štetju denarja bodite bolj pozorni. Na pragu so počitnice in le poskrbite, da brez velikih skrbi zaplavate v morje.

Do svoje srčne osebe ne bodite preveč nezaupljivi. V teh prvih poletnih dneh privoščite sebi in svojemu partnerju prijetnosti. Naj vas sobotni prvi krajec v vašem znamenju ne potisne v negativna razmišljanja. Veliko bolje bo, da se lotite prenove svojega življenjskega prostora. Nekaj stvari je res za staro šaro. Še na zdravju in počutju se vam bo dobro pisalo, če prisluhnite svoji duši.

ŠKORPIJON

V poslih vam bo zmanjkovalo časa, zato si pokličite pomoč. Ni vam namenjeno, da bi vas sodelavec pustil na cedilu. Očitno ste si ponovno naložili preveč dela. V začetku tedna z dogovarjanjem pripravite teren za načrtovane novosti. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Človek se hitro navadi poletne ležernosti. Kdo pa se ne razvaja rad v družbi ljubljene osebe.

Romanca v dvoje bo balzam za dušo. Le glejte, da vas ljubezen in strast ne potisneta v čudna ljubosumja. Krajec ni tako nedolžen. Zaupajte. Bodite v gibanju in se držite obljube, ki ste si jo zadali pred poletjem. Razvajajte se in zavijte v bližnji kozmetični salon.

STRELEC

Dogodek ob koncu tedna vam prinaša veselje. Navdušili boste vse okoli sebe. Ponujena vam bo odlična priložnost ustvarjanja in sodelovanja. Omilite strogosti do sodelavcev. O vaših sposobnostih nikakor ne dvomijo. Nadaljujte optimistično. Počutje bo poletno, polno pozitivne energije. Še dodatno pa v soboto in nedeljo izkoristite dane priložnosti in si naberite novih moči.

Prvi krajec seje nervozice. Pijte več vode in bodite v gibanju na svežem poletnem zraku. Tako bo v začetku tedna manj negativne kritike. Ljubljena oseba vas resnično pogreša. Potrudite se, da bo večkrat v vašem objemu. Privoščita si veliko in še več.

KOZOROG

Pridni boste kot mravljica, zahtevni in resni pa kot kozorog. Včasih se je treba varovati tudi lastne strogosti. Poletje je v korakih razcveta. Zacvetite tudi vi. V prostih dneh se spočijte in dobro naspite. V začetku tedna vas zajamejo energije negativnih aspektov ozvezdja. Poskušajte ostati mirni.

Posli vam bodo šli dobro od rok. Pogovorite se o vsem, kar vas zapeljuje v dvome. Uspelo vam bo razčistiti nejasnosti. Nekaj vas mika v bližnji izložbi nakupovalnega centra ... ne oklevajte, ampak si privoščite. Zablestite v novi podobi. Srčna oseba vas bo zapeljevala tako, kot že dolgo ne. Prepustite se nasladi ljubezni. Izgovora ni.

VODNAR

Izkoristite svojo inteligenco, optimizem in delovne izkušnje. Nekaj problemčkov morate razrešiti sami. V ljubezenski zvezi bodo prevladovale nežne pozornosti, ki se jim ravno ne bo dalo braniti. Premislite, preden nekoga obremenite. V prostih dneh poskrbite za več gibanja na zraku. Če ste na dopustu, plavajte kot ribice. Na soncu se pa nikar ne cvrite.

Uživajte v masažah in drugih razvajanjih, ki jih boste imeli na razpolago. Z denarjem bolj varčno. Saj veste, denarnica je hitro prazna. Obvezno sprejmite povabilo na zabavo, kajti noro bo in nepozabno. Premaknite in spremenite vse tisto, česar ste se naveličali. Preberite poletno garderobo.

RIBI

Ne prehitevajte z negativnimi sklepanji. Raje petkrat premislite vsebino pogovora, preden sebi skuhate godljo. Spoznali boste, da vam nekdo resnično želi dobro. Proti koncu tedna boste občutljivi predvsem v partnerskem odnosu. Zato lahko krivite sobotni prvi krajec v znamenju tehtnice, ki vam bo nagajal vsepovsod.

V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše in manj stresno. Ne zapirajte se vase. Povejte, kar vam leži na duši. Ne bodite preveč strogi do sebe, ko gre za rekreacijo in telesno težo. S pretiravanjem si lahko odkrhnete dobro zdravje. Torej, bodite zmerni. Prijetno sporočilo vam polepša poletne dni. Privoščite si.

Astro center, 090 77 77