Naša naročniška akcija še vedno poteka! Če ne veste, kaj bi podarili ljubi osebi, razmislite o naročnini na revijo Liza - morda je to tisto, kar bi jo najboj razveselilo!

Če želite osebi, ki vam je blizu, podariti dvojno veselje, potem le pohitite - pri reviji Liza smo se odločili, da prvih 51 naročnikov prejme prav posebno darilo. Gre za knjigo Lykke, ki govori o sreči in srečnem življenju po dansko.

Ni težko ugotoviti, zakaj Danska pogosto velja za najsrečnejšo državo na svetu. Ne samo da imajo uravnoteženo delo in zasebno življenje, brezplačen študij in točne vlake, temveč porabijo tudi več sveč na gospodinjstvo kot kjerkoli drugje. Najbrž se nihče bolje ne spozna na srečo, ki ji Danci pravijo lykke, kot Meik Wiking, direktor Inštituta za raziskovanje sreče v Kobenhavnu in pisec prodajne uspešnice Hygge – umetnost dobrega življenja po dansko. Toda sam je prepričan, da se od Dancev sicer lahko veliko naučimo o iskanju zadovoljstev, vendar so ključi do sreče skriti po vsem svetu.

V tej privlačni knjigi nas odpelje na lov za zakladi, ki odpirajo vrata v dobro življenje. Z najsrečnejših kotičkov našega planeta je zbral dokaze, zgodbe in nasvete, kako najlepše preživeti dragoceni prosti čas, se bolje povezati s sosedi in skuhati najokusnejšo večerjo.

Osrečite nekoga tudi vi in podarite naročnino na revijo, ki je polna dobrih in praktičnih idej! Zanima jo vse, kar zanima ženske: kuhanje, moda, lepota, urejanje doma, potovanja, moški, zdravje,  prijateljice in dobre zgodbe, začinjene z malo nakupovanja in klepetanja.

Cene naročnin:

  • 6-mesečna (26 izvodov): 41, 39 € (20 % popust)
  • letna (52 izvodov): 77,61 € (25 % popust)

e-pošta: narocnine@adriamedia.si
splet: www.adriamedia.si/naroci-revijo
telefon: 04 511 64 44

Vrednost darila: 16,99 €. Količina daril je omejena, zato pohitite!