Revija Liza in Ustvarjalne roke vsako leto poskrbita za obdarovanje z unikatnimi darilci, ki jih prispevajo slovenske ustvarjalke in ustvarjalci.

Letos so bili tako radodarni, da so podarili kar 30 daril, zato vas bomo z darilci razveseljevali kar v treh zaporednih revijah v decembru! Tokrat se lahko potegujete za prvih deset unikatnih daril.

Bakren obesek Lotos
Tatjana Šprajcar, ki ustvarja pod imenom Rina Rei (www.facebook.com/rinareijewelry), podarja bakren obesek v obliki lotosovega cveta, simbola čistosti in popolnosti s poldragim modro zlatim kamnom.

obesek

Slika iz kamenčkov
Irma Gende, ki ustvarja pod imenom Irma Art (najdete jo na Facebooku), podarja slikico iz lesa in rečnih kamenčkov. "Vsem želim veliko ljubezni in spoštovanja," pa se glasi njeno voščilo.

slika s kamencki

Ročno poslikana skodelica
Valentina Bratec, ki jo na Facebooku najdete pod imenom Ustvarjalni kotiček VB (www.facebook.com/ ustvarjalnikoticekVB), podarja ročno poslikano skodelico in bralkam Lize želi vse dobro v novem letu in veliko lepih trenutkov.

skodelica

Unikatna skodelica
Daša Kogoj podarja unikatno rdečo skodelico Daša's Pottery (www. facebook.com/dasaspottery) za čaj ali kavo, da boste v novem letu uživali v malih sladkostih življenja.

skodelica

Okrasna tablica s pando
Nataša Hvala, ki ustvarja umetniške izdelke pod imenom MlekARTz (www.facebook.com/ Mlekartz), podarja okrasno tablico s simpatično pando.

panda

Kvačkan medvedek
Anja Osmak podarja kvačkan obesek medvedka. "Medvedek je ustvarjen unikatno in je patent moje lastne vizije. Glede na to, da prihajam iz Kočevja, bi lahko rekla, da je bil sprva mišljen kot kočevski medvedek, vendar je bil odlično sprejet tudi na vseh drugih koncih naše ljube deželice,“ nam je zaupala ustvarjalka, ki ustvarja pod imenom Ančka rada kvačka (www.facebook.com/Ančka-rada-kvačka).

medvedek

Odpiralo za pisma
Odpiralo za pisma z lesenim ročajem podjetja Kopos (www.facebook.com/kopos) za vse, ki radi lepo odpirate pisma.

odpiralo

Leseno pisalo
Podjetje Kopos (www. facebook.com/ kopos) podarja leseno pisalo, primerno tako zanjo kot zanj. Vilinka Tjaša Korbar, ki ustvarja pod imenom Sedem Sanj (www.facebook.com/ sedem.sanj), podarja vilinko iz filca. Če boste v Bovcu, pa le obiščite njeno simpatično trgovinico Bovška unikatnica (www.facebook.com/ BovskaUnikatnica).

leseno pisalo

Vilinka
Tjaša Korbar, ki ustvarja pod imenom Sedem Sanj (www.facebook.com/ sedem.sanj), podarja vilinko iz filca. Če boste v Bovcu, pa le obiščite njeno simpatično trgovinico Bovška unikatnica (www.facebook.com/ BovskaUnikatnica).

vilinka

Toaletka
Polona Gržinič, ki ustvarja pod imenom Huda Pehta (www. facebook.com/huda.pehta), podarja malo toaletko, ki je lahko tudi peresnica. Ob tem pa bralkam Lize želi, da postanete ali ostanete čim bolj 'SamoSvoje'!

toaletka

Če si želite Lizino darilo, pišite na liza@adriamedia.si ali na Liza, Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana. V elektronskem sporočilu ali pismu označite številko darila in pripišite svoje podatke: ime in priimek, naslov, kraj in številko mobilnega telefona. Naj vam bo sreča naklonjena!

Liza - 50/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 50/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.