Revija Liza in Ustvarjalne roke vsako leto poskrbita za obdarovanje z unikatnimi darilci, ki jih prispevajo slovenske ustvarjalke in ustvarjalci.

Letos so bili tako radodarni, da so podarili kar trideset daril, zato vas z darilci razveseljujemo v treh zaporednih revijah v decembru! Ta teden se lahko potegujete za zadnjih deset unikatnih daril.

Čakra zapestnica
Sandra Cintauer Iršič, ki ustvarja pod imenom Sandrinas (www.facebook.com/sandrinasunikatniizdelki), podarja unikatno čakra zapestnico. Še več njenih izdelkov si lahko ogledate na spletni strani www.unikatni-izdelki.eu.

LED-lučka Čipkosvetka
Tjaša Grudnik podarja unikatno 3D natisnjeno unikatno lučko 'Čipkosvetka' (velikost 10 cm), ki jo najdete na spletni strani blagovne znamke i3D! (i3d.si) ali Facebooku (www.facebook.com/i3D.si). "Čipkosvetka je unikatno 3D natisnjena svetilka organske oblike, ki s svojo subtilno interakcijo svetlobe in sence ustvari občutek mističnosti ter magičnosti prostora," nam je zaupala avtorica, ki ima za bralke Lize tudi novoletno voščilo: "Naj vam življenje v prihajajočem letu nasuje obilico čarobnih trenutkov, topline, radosti in sreče."

Obesek za ključe
Maja Orehek in Dolores Noskovič Ogrinc podarjata obesek za ključe DOMAtri (www.facebook.com/DOMAtri3). "Obesek v obliki mogočne gore Triglav je izdelan iz orehovega lesa, njegovi trije vrhovi so odeti v belo barvo, sneg, ki je zaradi ročne poslikave vsakič drugačen," poudarjata in vam v novem letu želita veliko srčnih, lepih trenutkov z mnogo osebnih vzponov! Vi pa njuno delo lahko spremljate tudi na Instagramu (www.instagram.com/domatri3442).


Kvačkani srčki in ogrlica
Jožica Hrustel, ki ustvarja pod imenom Quatchka (www.facebook.com/ quatchka), podarja par kvačkanih srčkov uhančkov v svetleči roza barvi in barvno ujemajočo se kvačkano ogrlico 'tubico' v kombinaciji z nežno sivo, ki pa se lahko nosi tudi kot zapestnica. Vam pa želi: „Uresničite si čimveč želja v letu 2018!“

Geometrijski komplet
Alma Lemezović podarja komplet geometrijske zapestnice in uhančkov, ki jih izdeluje pod imenom Unikatni Nakit Alma (www.facebook.com/ unikatninakitalma).

Svečnik za dišeče olje
Maja Grošelj podarja ročno poslikan keramičen svečnik za dišeče olje in vsem bralkam in bralcem želi čim bolj mavrično in ustvarjalno leto 2018. Majine ustvarjalne projekte lahko spremljate na Facebooku (www.facebook.com/maja.groselj).

Kvačkane kapice
Urška Smole podarja tri unikatne kvačkane kapice iz zimske kolekcije Fantazia (na Facebooku jo poiščite pod imenom Unikatna kvačkana oblačila LU Urška Smole). Kvačkane kapice imajo bunkice, ki jih skvačka posebej, nato pa jih našijem na kapico v poljubno razporeditev. Za bralke Lize pa ima pripravljeno tudi voščilo: "Tisti, ki prinašajo sonce v življenja drugih ljudi, so tudi sami obsijani z njim ... Srečno!"

Pladenj z ročaji
Podjetje FormaWood (www.formawood.si) podarja rustikalen pladenj z ročaji velikosti 40x 20 cm, višina z ročkami je približno 10 cm. "Njegova uporaba je obojestranska, saj lahko ročki uporabimo tudi kot podstavne nogice. Izdelan je iz masivnega starega lesa ter primeren za stik z živili. Odličen
za postrežbo vseh vrst jedi in pijač," smo izvedeli od Asje Pevc.

Nakit s cvetličnim vzorcem
Barbara Kastelec podarja edinstven komplet unikatnega nakita s čudovitim cvetličnim vzorčkom v modrih odtenkih. "Vsem bralkam želim, da so v prihajajočem čarobnem letu 2018 vedno v barvah in cvetju," sporoča avtorica, katere izdelke si lahko ogledate na www.barbarela. si, na Facebooku (www.facebook.com/ barbarela.si) ali Instagramu (www. instagram.com/barbarela.si). Foto: Aleš Posl fotomodel: Ines Pusovnk

Izparilnik Etera
Podjetje AB design (www. facebook.com/AB-design) podarja izparilnik Etera – unikatni keramični izdelek organske oblike, ki ga izdelujejo že več kot 20 let.
Če si želite Lizino darilo, pišite na liza@adriamedia.si ali na Liza, Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana. V elektronskem sporočilu ali pismu označite številko darila in pripišite svoje podatke: ime in priimek, naslov, kraj in številko mobilnega telefona. Naj vam bo sreča naklonjena!

Če si želite Lizino darilo, pišite na liza@adriamedia.si ali na Liza, Bleiweisova 30, 1000 Ljubljana. V elektronskem sporočilu ali pismu označite številko darila in pripišite svoje podatke: ime inpriimek, naslov, kraj in številko mobilnega telefona. Naj vam bo sreča naklonjena!