Preverite, kako vam kaže v prihajajočih dneh - tukaj je Lizin tedenski horoskop!

Ribi od 20. 2. do 20. 3.

Storite v teh zadnjih novembrskih dneh pikico več zase. Okoli tečnob se ne sučite preveč. Zaradi službe in denarja bodo skrbi vseskozi prisotne. Še vedno ste obveznosti speljali tako, kot je treba, tudi tokrat vam bo uspelo. Zaključite, kar morate. Luna v vašem znamenju ob koncu tedna vas bo z nastopom prvega krajca zazibala v ljubezenske vode malce drugače! Črnogledost in ljubosumje na stran, raje se pogovorite! Veseljačenje v ambientu bližnjih bo kot nalašč, da preženete zle misli! Privoščite si nekaj za dušo! Tako mnogo bolje prebrodite stresne trenutke, ki jih žal v tem tednu ne bo malo! Saj veste, bog je podaril dve ušesi!

Oven od 21. 3. do 20. 4.

Nekaj zelo nujnih poti morate opraviti. Sledite najglobljim željam in novim vizijam. Od ponedeljka do srede so zvezde na vaši strani. Razvozlajte dvome, ki so se v zadnjem času nakopičili. Dobro veste, da od vas pričakujejo maksimum! Prevelikih odgovornosti za neznanke se raje izognite. Z denarjem premišljeno. Bodite varčni. Malo ste lahko zapečkarski, drugače pa bodite športno aktivni in poskrbite za boljše zdravje! Prvi krajec v nedeljo krade dobro počutje. Svoji ljubezenski zvezi namenite več časa in pozornosti. Trmarjenje partnerja vas krepko najeda! Taktizirajte s prijaznostjo v vsakem trenutku.

Bik od 21. 4. do 20. 5.

Težave v službi vam kradejo miren spanec. Poskušajte postopoma priti resnici do dna. Pazite, da ne bodo besede hitrejše od misli! Kar hitro se lahko pred vami pojavi skupina užaljenih in pri­zadetih! Nekdo pričakuje vašo ljubeznivost. Prosti dnevi bodo pravšnji, da se posvetite svoji ljubezni. Predajte se toplemu objemu in uživajta tako, kot znata le vidva! Ob koncu tedna je luna v znamenju vodnarja in ribic, zato izkoristite dobre napovedi. Izvedite dogovor, da ne bo prepozno! Zima trka na vrata in z njo prehlad! Pijte več čaja, uživajte vitamine, gibajte se več kot po navadi! V nogavici vam denarja zmanjkuje!

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Pozna jesen je potrkala na vrata, vas pa čaka še gora pomembnih obveznosti. Meseca november in december sta večkrat nora meseca za vas. Zagotovo vam bo uspelo pripraviti vrhunski program v tem tednu. Prosite za pomoč sodelavce! Vaši vztrajnost in inovativnost prinašata prave rezultate! Ste čustveno razdvojeni zaradi nedavnih izjav partnerja? Ozvezdje vam bo naklonjeno ob koncu tedna! Umirite se! Si želite več nežnosti, drobnih pozornosti, trenutkov v dvoje? Pustite se presenetiti! Nekdo že nestrpno čaka na pravi trenutek. Za spremembo boste ganjeni! Sprehod v naravo prinaša boljše počutje! Prvi krajec v nedeljo zahteva svoje!

Rak od 22. 6 do 22. 7.

Ambiciozno se lotite dela in opravite vse, kar ste načrtovali. Soboto izkoristite za prijetne urice v izbrani družbi! Veselja ne bo manjkalo! Za dobro počutje bo za spremembo poskrbela vaša najdražja oseba. Fizično bodite aktivni, da vas prvi krajec v nedeljo ne potisne v neprijetnosti. Zaplet v vašem partnerstvu ni ravno enostaven! Godrnjanje tokrat raje preslišite. Z iskrenim pogovorom odpihnite čudne misli in vprašujoče ljubosumne poglede! Stiskanje ob zid ni ravno prava rešitev. Mikalo vas bo veliko stvari! Pri načrtovanih nakupih varčno z denarjem. Povečani prihodki v bližnji prihodnosti bodo odprli vrata večjim nakupom. Premislite, preden kritizirate!

Lev od 23. 7. do 23. 8.

Čas je, da vnesete nekaj sprememb v svoj vsakdan. Pomislite, kdaj ste nazadnje sebi privoščili sproščanje! Razum vam govori, da ste bili v zadnjem obdobju resnično predobri tudi v svoji ljubezenski zvezi. Pustite se malce razvajati in sprejmite povabilo na rojstnodnevno veseljačenje. Pred vami je prijetno obdobje, tudi sorodnik ne bo pozabil na vas. Počutje bo nihajoče, za kar bo kriva luna v znamenju vodnarja ob koncu tedna! Zdravja niste zadeli na loteriji! Jejte zdravo, spočijte telo in ničesar več ne prelagajte na jutri! Prihodke in prihranke imejte pod drobnogledom, da ne zaidete v finančne težave!

Devica od 24. 8. do 22. 9.

Nemiru in nervozi ne uidete zlepa. Radi imate, da se vsa dela opravijo natančno in ob določenem terminu. Zaradi nekaterih počasnežev in neodgovornežev bodo dela v zaostanku tudi ob koncu novembra. Za spremembo pustite stvari takšne, kot so. Prijetni dogodki so pred vami. Na zabavi s prijatelji boste sproščeni kot že dolgo ne! Vaš partner zna poskrbeti za čarobne trenutke v dvoje. Pustite se razvajati in ne drezajte vanj s čudnimi vprašanji! Venera pošilja puščice preizkušanj v ljubezenskih zvezah, zato to opozorilo vzemite resno. Prvi krajec v znamenju ribic pa žal za vas ne bo preveč ustrežljiv. Torej, pripravljenost velja!

Tehtnica do 23. 9. do 23. 10.

Nič še ni izgubljenega, pa čeprav stopamo proti koncu leta. Tudi če so zaprta vrata, jih vi znate odpreti s svojo eleganco. Vaše ideje, nasveti, znanje in izkušnje bodo zlata vredni. Vredno je počakati na pravi trenutek. Od četrtka do sobote so zvezde na strani drugih. Luna v vodnarju zahteva svoje od vas! Dvome na stran! Na splet dogodkov poglejte z drugega zornega kota. Hrepenite po objemu najdražje osebe? Povabite, pripravite presenečenje! Delodajalec ne bo skromen! Čaroben objem ljube osebe čudežno razpleta svoje moči! S partnerjem pobegnita tja, kjer se odvijajo vajine ljubezenske pravljice! Povejte, kar vam leži na duši!

Strelec od 23.11. do 21.12.

Optimistično se lotite novega projekta. Vizija je prava in ne ozirajte se na kritiko drugih. Elana vam ne zmanjka, norih idej tudi ne. Čas je, da rešite nastale težave v službenih odnosih. Ste kot bakla, ki ljudem razsvetljuje temne poti. A v vseh teh razdajanjih ne pozabite nase. Več pozornosti namenite svojemu počutju. Četrtek je vaš dan, izkoristite ga za rekreacijo in trenutke sproščanja. Ozvezdje bo zasejalo nekaj nestrpnosti in nervoze, ko se bo na nebu narisal prvi krajec v znamenju ribic! Sonce sveti v vašem znamenju! Vse ne gre naenkrat! Veselega druženja s prijatelji ne izpustite. Presenečenje je namenjeno vam! Razvajanje bo prijalo ... Z denarjem varčno!

Kozorog od 22.12. do 20.1.

Tudi zadnje atome znate potegniti iz pet in rešiti neljubo zmešnjavo. Začnite z nalogami, ki so pomembne za boljšo prihodnost. Je čas za velik premik! Še niste ugotovili, da so vaše domislice enkratne?! Ne zmajujte zaradi tehtanja in nejasnega izražanja drugih! Počutje bo občutno boljše ob zdravi hrani, gibanju v naravi in zadostni meri spanja. Prvi krajec v znamenju rib vas ponese med ranljive in čustveno občutljive osebe ob koncu tedna. Sprostite telo in duha! Prenagljenosti ni kaj prida. Ljubeznivo razvajajte tiste, ki kraljujejo v vašem srcu! Partner je za vas pripravil pravo presenečenje! Zaslužili ste si, mar ne!

Vodnar od 21. 1. do 19. 2.

Sprejmite predlagane zanimivosti in omogočite poslovni napredek. Zaključite, kar je nujno, da ne boste siti jezikove juhice! Detajlov ne razla­gajte preveč. Veste, kaj se vam je zgodilo v preteklosti! Generalno čiščenje pri vas doma bo pometlo nervozo in pričaralo umirjeno novembrsko vzdušje. Pogledi v denarnico bodo naporni! Seveda ne pretiravajte z zapravljanjem! Pogrešate iskren pogovor in kotiček čustvene varnosti? Vi začnite drezati partnerja, kajti drugače boste ostali brez odgovora! Čuvajte svoje zdravje! Vitaminčki in rekreacija na svežem zraku vam povrnejo odpornost in moči za naporne dni! Prvi krajec v nedeljo zahteva svoje.

ŠKORPIJON OD 24. 10. do 22. 11.

Vaša škorpijonska neposrednost bo dvignila nekaj prahu. Pravijo, da bolje prva zamera kot druga! Za ustalitev je potrebnega več časa. Nasvet za naprej! Dobro premislite, komu zaupate odgovorne naloge. Nekdo bi rad spodnesel vaš ugled in položaj! Vaše telo kriči po počitku in bolj umirjenem življenju. Ne odlašajte več, ampak jejte zdravo, gibajte se in spanje podaljšajte za nekaj kitic! Rezultati bodo prijetni za telo in dušo! V ljubezenski zvezi dominira občutljivost! Sentimentalnost vas bo omamila! Ne zbežite prehitro! Prvi krajec v znamenju ribic v nedeljo prinaša negotovosti. Prijetno presenečenje bo kot balzam za vašo dušo in srce!