Zabava za vso družino: Fantastična animirana komedija, ki razkriva, kaj naši ljubljenčki počno, ko smo zdoma. Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri in osvojite vstopnice za ogled animirane komedije.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Animirana komedija Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov odgovarja na prastaro vprašanje, kaj slednji počno, ko ostanejo sami doma. Če ste mislili, da zgolj potrpežljivo čakajo na vrnitev svojih lastnikov, vas čaka pravcato presenečenje, ki vas bo nasmejalo do solz. Zanj so zaslužni človeški ustvarjalci uspešnice Jaz, Baraba, ki so ponovno zavihali rokave in ustvarili zgodbo za vse generacije, kakršne še nismo videli

Absolutna poslastica za vso družino prihaja v kina 11. avgusta

Premierno druženje s kosmatinci, ribicami, pticami, zajčki in ostalimi živalcami pa bo na sporedu že v nedeljo, 7. avgusta, v vseh kinematografih Kolosej, Cineplexx ter v Kinu Bežigrad.

Animirana komedija Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov se poleg prisrčne zgodbe in navihanih prigod ponaša še z zvezdniško zasedbo igralcev, ki so s svojimi glasovi oživeli nepozabne karakterje. In prav tako je tudi pri slovenski sinhronizacijski ekipi.

Kaj se zgodi s hišnimi ljubljenčki, ko nas ni dom?

Ustvarjalci zabavnih animacij Jaz, baraba in Minioni na šaljiv način raziskujejo, kaj se zgodi z newyorškimi hišnimi ljubljenčki, ko njihovi lastniki odidejo po svojih opravkih. Nabriti kuža Max v svojem bloku skrbi za izmenjavo novic, kako najlažje pretentati ljudi. Toda njegov status je ogrožen, ko se znajde v družbi posvojenega mešanca Duka. Ko se ga ljubosumni Max poskuša znebiti, oba pristaneta na neznanih ulicah Manhattna. Toda med izogibanjem srditim potepuškim mačkam, pasji dvojec po naključju naleti na zlovešč načrt dvoličnega zajčka Snowballa, ki se želi z drugimi zapuščenimi ljubljenčki maščevati ljudem.

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za brezplačni vstopnici

Če si želite film Skrivno življenje hišnih ljubljenčkovogledat brezplačno, pravilno odgovorite na nagradno vprašanje in z nekaj sreče pri žrebu bosta dve vstopnici za ogled filma vaši.

Nagradno vprašanje se glasi:

Kdaj lagodno življenje kužka Maxa postane ogroženo?

  • a) Ko poje vse Katine piškote in mu je za povrh še slabo.
  • b) Ko jo popiha iz varnega stanovanja in ne najde več pot domov.
  • c) Ko njegova ljubljena lastnica Katie iz zavetišča pripelje mešanca Duka.

Pravilne odgovore pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do torka 9. avgusta do 12h.

Sporočilo naj vsebuje:

- v zadevo napišite: Vstopnice za Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov

Podelili bomo 2 x 2 vstopnici za ogled filma v poljubnem terminu v Cineplexxih, Kolosejih ali Kinu Bežigrad.