V nedeljo, 15. septembra 2013,med 11. in 17. uro vabi Cineplexx vse družine, da se prepustijo zabavi in si vzamejo čas zase ter svoje najbližje. Ponovno je namreč tu Družinski dan!

Družinski dan v kinematografih Cineplexx z ogledom v slovensščino sinhroniziranih filmov Smrkci 2, Tad Jones in iskanje izgubljenega mesta ter Avioni!

Nova platna, slika, ostra kot britev, kristalno čist zvok... Cineplexx je 100% digitalni kino v Sloveniji, ki pripravlja vedno nova presenečenja!

Za jesenski družinski dan je Cineplexx pripravil zanimivo druženje z otroškimi animacijskimi delavnicami. Otroci bodo rajali z maskotami, ob tem pa jih bodo razvajali z bonboni, sokovi in vodo.

Vstopnice za ogled omenjenih filmov v 2D tehnologiji bodo na ta dan v prodaji po ceni 4 EUR, za ogled 3D filma pa po ceni 5,50 EUR.

Na Lisi vam podarjamo vstopnice

Na nagrade.lisa@adriamedia.si nam posredujte svoje podatke (pripišite 'Družinski dan') in se potegujte za vstopnice:

- V Mariboru: 3 vstopnice za ogled filma Smrkci in 3 vstopnice za ogled filma Tad Jones in iskanje izgubljenega zaklada

- V Novem mestu: 3 vstopnice za ogled filma Smrkci in 3 vstopnice za ogled filma Tad Jones in iskanje izgubljenega zaklada

Dobitniki brezplačnih vstopnic so: Marko Jerič in Maja Lamovšek za Novo mesto, ter Silva Brezner in Anita Rak za Maribor.

Ekipa Lisa.si vam želi prijetno druženje in obilo zabave na Družinskem dnevu.