Gotovo imate kakšno na zalogi... sončno, poletno, veselo fotografijo. Terme Čatež v sodelovanju z revijo Lisa eni družini, ki bo z nami delila nepozaben trenutek, podarjajo 2-dnevni paket v Čatežu ali Žusterni.

Nagradna igra je zaključena!

Srečno družino bomo izbrali v uredništvu revije Lisa, vse podrobnosti, kdaj in kje, pa se bodo srečneži domenili s Termami Čatež. Seveda nam bo morala zmagovalna družina poslati tudi kakšne foto utrinke s počitnic v Čatežu.

Nagradna igra je trajala do 15. avgusta, čez teden dni pa bomo objavili 'zmagovalca'.

Terme Čatež - pravi raj termalnih užitkov

Terme Čatež, top destinacija za družine z otroki, so s ponudbo Termalne riviere, ki vedno znova preseneča že več kot 20 let, pravi raj termalnih užitkov 365 dni v letu.

Poseben magnet so vodne atrakcije, ki še posebej navdušujejo najmlajše, saj animatorji poskrbijo, da se vedno kaj dogaja:

  • edinstveni gusarski otok in gusarska ladja za najmlajše,
  • adrenalinski tobogani,
  • proga za deskanje,
  • bazena z valovi,
  • vodne drče,
  • počasna in hitra reka
  • ter zadnja adrenalinska pridobitev na poletni Termalni rivieri, t. i. Termalna formula.

Idealna počitniška destinacija za vse generacije ponuja možnost namestitve v hotelih, apartmajih, kampu, indijanski vasi, gusarskem zalivu ter sprostitev v wellness centrih, savna parku in pa vrhunski zdravstveni center za rehabilitacijo po športnih poškodbah, revmatskih obolenjih ...

Terme Čatež

A to še ni vse – Terme Čatež imajo svoj raj tudi na obali. Hotel Aquapark Žusterna v Kopru omogoča preživljanje aktivnega oddiha ob vsakem letnem času, saj s svojo ponudbo notranjih in zunanjih bazenov ter vodnih atrakcij predstavlja največji vodni park na slovenski obali in je posebej primeren za družine.

Splošni pogoji nagradne igre