Med 25. in 27. oktobrom 2018 bo Trst tradicionalno gostil sejem kave TriesteEspresso Expo. Barcaffè se bo na Expu predstavil premierno skupaj s profesionalnimi baristi in vrhunskimi espresso mešanicami.

Prireditev, namenjeno profesionalcem iz področja kave, vsako leto obišče več kot 10.000 ljudi iz 80 držav sveta. Edinstvena priložnost, da se na tem pomembnem dogodku v svetu espresso kave predstavi tudi Barcaffè, ki prebuja večino Slovencev.

»Pri razvoju blagovne znamke Barcaffè nenehno stremimo k novitetam in izboljšavam na področju priprave kavnih mešanic. Vedno želimo zadovoljiti tudi najzahtevnejše okuse naših kupcev. Na TriesteEspresso Expo bomo predstavili najnovejše produkte iz espresso kategorije, med njimi tudi Barcaffè Divino in Barcaffè Prestigio,” doda Andrej Bele, direktor poslovnega strateškega področja Kava pri Atlantic Grupi.

Z novimi Barcaffè produkti vam bodo postregli baristi, ki do potankosti poznajo vsa pravila in skrivnosti priprave odličnega espressa, morda pa vam kakšno tudi razkrijejo.