Letos se spremembe obetajo primarno na področju odnosov. Marec vsak leto v ospredje postavi našega notranjega otroka in otroštvo - kaj to pomeni?

Lahko se počutimo bolj ranljivi, nemočni, občutljivi. Možno je, da opažamo več čustvene nezrelosti v okolici. Prikličite si v misli osebo, s katero se je težko pogovarjati in delati. Je ta oseba po obnašanju in dojemanju sveta podobna tri leta staremu užaljenemu otroku? Veste, mnogokrat bi pomagalo, če bi se v komunikaciji z napornimi osebami pogovarjali kot z užaljenimi triletniki: umirjeno z uporabo kratkih stavkov in, seveda, s potrpežljivim ponavljanjem naših trditev kot bi bili pokvarjena plošča.

Čas je za drugačnost!

Pričnite pri sebi. Izbirajte drugače. Naj gre za način kako pijete kavo ali stil oblačenja, predvsem pa uvajajte pozitivne in zrele spremembe v način komuniciranja. Tudi s seboj. Ko odrastemo, smo mi sam sebi 'starši'. Ste samodisciplinirani, odgovorni in vestni? Koliko vaših misli je odločitev, in koliko reakcija, na nekaj, kar se je zgodilo? Odzivanje na dražljaj, misel, stavek, dogajanje ni načrt - je le reakcija, ki troši veliko več vaše energije kot ga delovanje po načrtu.

Prav je, da znamo biti spontani, a vseeno je pomembno tudi, da vemo kam gremo s svojimi dejanji in mislimi, saj ima prav vsaka misel učinek!

Marca bo dražljajev na pretek na vsakem koraku. Ohranite svoje vrednote in načela -ali še bolje: DVIGNITE JIH.

Morda je čas za spremembo vaših prioritet, a le te naj temeljijo na dobrih načelih: na Ljubezni, korektnosti, etiki in pravičnosti. Saj se morda zdi 'the best' nekoga ''okoli prinesti'' - kaj pa to o vas, kot osebi, pove? Čaka nas veliko nenavadnega, zato se ne upirajte drugačnosti. Iskali bomo nove pristope.

Odnosi, odnosi in še enkrat - odnosi!

Kako ohraniti lastno identiteto znotraj pritiskov družbe bo rdeča nit meseca. Iskali bomo lastno svobodo znotraj odnosov, v svetu in vsakdanu, zato je popolnoma logično, da nas bodo obveznosti dobesedno žulile. Možno je, da bomo bolj odprti flirtanju.

Selitev in spremembe

Selitev je lahko tudi zgolj v umu.

PRESELITE SE IZ STRAHA V ZAUPANJE!

Nasprotja se privlačijo!

Ker nas učijo drugačnosti. Kako lepo je lahko življenje, ko nas obdajajo osebe, ki so nam podobne, imajo enake poglede na svet, vrline, načela in način delovanja. Kajne, da je lepo biti na prvih mestih prioritet druge osebe? Ste na svojih?

Vse se vedno prične pred lastnim pragom

Bodite ljubeči do sebe!

Marčevske posebnosti

Marca se nam obetata kar dve polni Luni, prva že 2. marca v znamenju device ter druga 31.3. v znamenju kozoroga. Kolegi astrologi opozarjajo še, da so vsi planeti direktni le še do 8.marca, ko bo Jupiter retrograden do 10. julija.

Z ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM