Poletje je tukaj ter z njim meseci uživanja in počitka. Želimo biti popolnoma sproščeni in se znebiti vsega, kar nas obremenjuje.

Če uporabljate kontaktne leče, so vam dobro poznane poletne tegobe tako z njimi kot tudi z očali. Želite nositi sončna očala po zadnji modi, vendar imate samo ene tovrstne z dioptrijo, ki ste jih poškodovali, ste izgubili leče ali pa pozabili s seboj na pot vzeti tekočino za leče?

Za vse tiste, ki ne marate nositi očal in vam je dovolj težav s kontaktnimi lečami, obstaja rešitev. To je laserska korekcija vida. Danes je to rutinski in varen poseg z odličnimi rezultati. V manj kot 20 minutah se lahko za vedno poslovite od očal in leč ter v popolnosti in v vsakem trenutku uživate v vseh svojih življenjskih trenutkih.

Tehnologija za lasersko korekcijo vida je toliko napredovala, da je poseg prilagodljiv vsakemu posamezniku. Današnji laserji zagotavljajo varnost in natančnost do te mere, da sta celo NASA in NATO to tehnologijo odobrila za lasersko korekcijo vida astronavtov in vojnih pilotov, ki delajo v izredno zahtevnih pogojih. Prav tako tehnologijo uporablja Optical Express. Govorimo o platformi iLASIK, ki je sestavljena iz femtosekundnega laserja IntraLase in laserja VISX Star S4 excimer.

Z lasersko korekcijo vida je mogoče odpraviti kratkovidnost, daljnovidnost, astigmatizem in starostno daljnovidnost. Poseg je neboleč in hiter. In kar je najpomembnejše, že naslednji dan lahko opravljate večino svojih vsakodnevnih opravkov.

Z Lizo in Optical Express bo eden od bralcev zdaj imel možnost osvojiti BREZPLAČEN poseg in prenočitev v Zagrebu

Z Lizo in Optical Express bo eden od bralcev zdaj imel možnost osvojiti brezplačen poseg in prenočitev v Zagrebu.

Vse, kar morate narediti, je, da preko spodnjega vnosnega obrazca do 16. 8. 2017 pošljete svojo fotografijo, dioptrijo in razlog, zakaj ste ravno vi najbolj primeren kandidat ali kandidatka za lasersko korekcijo vida.Povejte nam, kaj želite delati ali preizkusiti, vendar ne morete, ker vam to onemogoča dioptrija. Najboljša zgodba bo osvojila brezplačno lasersko korekcijo vida.

Vse do konca julija lahko v kliniki Optical Express tudi izkoristite do 30 - odstotni popust na lasersko korekcijo vida in se znebite dioptrije po ugodnih cenah. Če boste poseg opravili v juliju in boste zmagovalec natečaja, vam bo Optical Express povrnil vrednost vašega posega laserske korekcije vida.

Da bi tudi preostalim udeležencem natečaja lahko omogočili uživanje v poletju, ki je pred nami, smo za 10 finalistov pripravili tudi vstopnice za MTV Summer Blast Festival, ki bo letos potekal 25. in 26. avgusta v Poreču.

MTV SummerBlast Festival je odličen festival za konec poletja, na katerem lahko uživate v glasbi, soncu, morju in razburljivem vikend z enimi od največjih imen pop glasbe na svetu, letos tudi v družbi Willa Smitha

Več informacij o festivalu najdete na >>> www.mtvsummerblast.com

NAGRADNI NATEČAJ JE ZAKLJUČEN!