Podelili smo 3 izvode knjige, Jamie Oliver: 15 minut za kosilo!

Srečne nagrajenke so:

Kaja Humar iz Šempasa

Tjaša Rogina iz Slovenj Gradca.

Anja Slejko  iz Dobravlje

Končno boste tudi med tednom, ko ponavadi primanjkuje časa, lahko zase in za družino pripravili okusen in hranljiv obrok.

Na pomoč vam bo priskočil najslavnejši evropski kuhar, vedno simpatični Jamie Oliver. Z njegovo novo kuharico boste lahko v samo 15 minutah na mizo pričarali hranljivo in slastno kosilo ter tako prihranili najpomembnejše: čas zase in za družino.

Hitro pripravljeni, a zdravi in raznoliki obroki so primerni tudi za pogostitev nenapovedanih gostov, razvajanje v dvoje ali preprosto popestritev jedilnika.

Jamie vas ne bo razočaral: predstavlja namreč več kot 150 različnih obrokov za recepte z vsega sveta. Med njimi boste zagotovo našli najljubšega in ga z ljubeznijo postregli svojim najdražjim – in to v pičlih 15 minutah! Preostali čas pa izkoristite za klepet ob kavici, druženje s prijatelji in otroki.

Poskusite srečo in si prisvojite knjigo!

Založba Mladinska knjiga v sodelovanju z Liso podarja tri izvode najnovejše kuharice Jamie Oliver: 15 minut za obrok. Odgovorite na nagradno vprašanje in z malo sreče boste kmalu kuhali okusno, hranljivo, predvsem pa super hitro!

Nagradno vprašanje: Naštejte vsaj eno jed (ali ime recepta) iz nove Jamiejeve kuharske knjige 15 minut za obrok!

Namig: za odgovor pobrskajte tukaj.

Med vsemi pravilnimi odgovori, ki se bodo stekli v nagradni poštni predal nagrade@adriamedia.si (ne pozabite pripisati osnovnih kontaktnih podatkov!), bomo izžrebali tri nagrajenke, ki bodo dobile svoj izvod najnovejše kuharice – Jamie Oliver: 15 minut za kosilo.

Pričarajte okusen obrok in razveselite svoje brbončice!

Več o knjigi na: www.mladinska.com/jamieoliver