Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Petek bo za vas srečen dan. Žareli boste pozitivno in razvajali svoje bližnje s polno paro. Zapravili pa boste tudi nekaj denarja, saj vam nakupovanje že dolgo brodi v mislih. Privoščite si kaj za dušo. Odpotujte na krajši izlet v dvoje s srčno osebo. Malce odklopa od vsakdanjika vam bo prineslo še dodatno energijo, ki jo boste nujno potrebovali, saj je pred vami naporen delovni teden.

Ne pretiravajte nikjer. Počivajte, meditirajte, bodite zmerno športno aktivni, predvsem pa jejte zdravo in ne spuščajte obrokov. Občutljivosti se ne boste zlahka otresli. Sobotni zadnji krajec v vašem znamenju vam zna zagosti kakšno nervozno dogodivščino. Novica prinaša nove skrbi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zelo zadovoljni ste glede odličnega napredka v poslih. Seveda temu sledi zaslužek, za vas pa malo manj nervoznih dni. Ob koncu tedna vam bo vesolje naklonjeno. Kot v poslih, dogovorih, ljubezni in druženju. Luna v vašem znamenju prinaša razvajanja. Z velikim užitkom se boste prepustili soncu in ritmu počitniškega poletja.

Pogovor s srčno osebo opravite čim prej, kajti s tem boste sprostili neko neprijetno napetost, ki samo škodi vajini zvezi. Ljubi vas, mar ne vidite? Poskušajte biti sproščeni in ne trmarite za prazen nič. Naivnosti si ne smete privoščiti. Prevelika odkritost pa se lahko zelo neprijetno maščuje. Dobro premislite, preden rečete.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Še vedno imate polno glavo projektov, dela in službenih obveznosti. Zaupajte vase. Še vedno ste dela speljali do konca, tako kot je bilo zahtevano. Trenutno imate resnično občutek, da ima hudiček mlade. Pazite na zdravje, kajti te temperaturne spremembe in še kakšna klimatska naprava vam lahko povzročijo neprijeten prehlad.

Srečanje s prijatelji prinaša veliko smeha in dobrega počutja. V ljubezenski zvezi se potrudite, ker srčna oseba pričakuje nežna razvajanja. Znate odpreti dušo in očarati. Romanca ob morju bo samo za vaju. Lepo bo, prav prijetno. Finance še vedno ne bodo takšne, kot ste načrtovali, zato večje investicije za nekaj časa preložite.

Rak

22. 6 do 22. 7.

To je vaš čas, rakci in rakice. Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje bo popestrila vajino ljubezensko zvezo. Ob koncu tedna preklopite na program potrpežljivosti in prilagajanja, kajti vpliv lune vam lahko povzroči neprijetnosti. Nesoglasja v službi boste veliko lažje prenesli in seveda našli pravo rešitev.

Nove obveznosti bodo zahtevnejše. Potrudite se z vsem znanjem. Zdravje postavite na prvo mesto. Poskrbite, da boste uživali dovolj sveže zelenjave, sadja in tekočine. Uravnovesite bioritem tako, da bo dovolj športnih aktivnosti in pravega počitka. Pričakovani denar bo. Prisluhnite ... in se o tegobicah pogovorite.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Konec tedna, vključno s petkom, bodo za vas primerne urice za navezovanje stikov z ljudmi, za resne poslovne pogovore in razreševanje težav. Kar nekaj se jih je v zadnjih dneh pojavilo v vašem življenju. Vaš partner pričakuje, da malce ustavite svoje hitre konje in se vsestransko posvetite vajini zvezi. To tudi storite.

Naj bo to pot do morja, jezera, reke ali bistrega potočka v gorah. Resnično je pred vami nekaj čudovito lepih dogodkov. Ljubezenskih strasti ne bo manjkalo. Pazite malce na denar, ker ste bili v zadnjih tednih malce preveč radodarni. Ne tvegajte. Nevarnosti bodo na vidiku. Dobremu premisleku dajte prednost. Razveselili se boste darilca.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Energije bo dovolj in preveč. Potrošite jo s fizičnim delom, športom, s telesno ljubeznijo, za katero si zadnje čase niste vzeli dovolj časa. Prijetne urice v ljubezni bodo nežno romantične. Na preizkušnje v poslovnih okoliščinah ne odreagirajte prenagljeno, da ne pride do katastrofe. Če je le mogoče, delovni teden začnite s prijateljskim klepetom ob jutranji kavici.

Odpravite se po nakupih, vendar imejte s seboj dovolj denarja. Kozmetičarka in pedikerka že čakata na vas. Ne komplicirajte si življenja zaradi napak drugih. Dlakocepstvo tokrat ne prinaša dobrega razpleta. Sami boste ugotovili, zakaj. Včasih se je bolje prepustiti toku. Nedelja je vaš dan.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Nemirni ste in jezni, ker se sodelavci nočejo prilagoditi, glede na situacijo, v kateri ste se znašli po nepotrebnem. Trmastih se pač ne da premakniti zlepa. Pustite času čas. Veliko bolje za vas je, da se ob koncu tedna odpravite na izlet, odklopite negativnosti, skrbi in se prepustite prijetnostim poletja.

Nenadne spremembe bodo na vas vplivale pozitivno in delo boste odlično opravljali. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk, norma bo izpolnjena v prihajajočih dneh. Skrbno izbirajte besede, kadar srčni osebi pihate na dušo. Z romantičnim zmenkom ne odlašajte več. V soboto ob zadnjem krajcu bo v ozračju nemir. Razdražljivi boste.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Nobenega dvoma ni, da morate upočasniti ritem življenja. Poslovnih sprememb se lotite premišljeno in postopoma. Zastavljene cilje boste pripeljali do zaključka. Brez stresnih situacij tudi tokrat ne bo šlo. Partner vas bo prijetno presenečal z dobrimi dejanji, vi pa ljubosumno razmišljate, kdo vam hodi v zelje?

Takšnih črnogledih misli se čim hitreje znebite. Partner je srečen, če mu boste posvetili več pozornosti. Poskrbite za spremembe. Imate pestro izbiro, le odločiti se morate. Nedelja je vaš dan tudi za nakupe in še kaj. Prav nič ne bo narobe, če pokažete sočutje in izpoveste globino svojih čustev. Bodite športno aktivni in jejte zdravo. Plavanje ne škodi, tudi če ste škorpijon.

Strelec

23.11. do 21.12.

Razdajali ste se na vse konce, delali, skrbno opravili poslovne poti. Vse to vas je izčrpalo. Ne pričakujte preveč od ljudi okoli sebe. Milo ali nemilo se vam lahko pripeti razočaranje. Niso vsi tako optimistično hitri in konkretni kot vi. V pogovorih izbirajte besede, kritiko obdržite tokrat zase, da ne bo neprijetnosti.

Dobro bi bilo, da proste dni posvetite svojemu zdravju, boljšemu počutju. Odjadrajte na prijeten izlet, kjer lahko odmislite skrbi, zavrtite si najljubšo glasbo, enostavno sprostite se. Po nekaj dneh počitka se zbudite prenovljeni. Vaše misli bodo bistre in ideje bodo deževale iz vas. Srčni osebi boste hvaležni za nasvet. Novica bo imela pozitivno vsebino.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Čeprav imate optimistične cilje, pa poskušajte tisto malo črnogledosti in vašega strogega režima do samih sebe v tem tednu dati na stranski tir. Vikend si vzemite prosto, tako da si naberete novih moči. Vedite, da so v soboto in nedeljo zvezde na vaši strani. Po tem zlahka uredite poslovne obveznosti.

Kaj pa ljubezenska zveza, prijateljice, družba in vaše zdravje? Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se, kajti nabralo se je nekaj nejasnosti. Sonce in prijeten poletni čas izkoristite za svoje dobro počutje. Privoščite si udoben ležalnik in dobro knjigo. Nikar ne zamudite poletnega piknika s prijatelji. Z veseljem vas pričakujejo. Šal vam nikoli ne zmanjka.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

V življenju je vedno lepo, kadar dobivamo kašne pohvale za ustvarjeno delo. Vendar za vas to ne bo dovolj, čeprav vam bo posel uspel. Navdušili boste okolico, hkrati pa čutili nesoglasja. Bodite previdni pri izrekanju kritik. Te v teh dneh niso dobrodošle. V ljubezni vam je namenjenih nekaj sprememb.

Če se odločate, izberite drugo. Kupite si nekaj za dušo, pojdite na masažo ali plavanje, jejte sadje, zelenjavo in vaše počutje bo čisto drugačno. Glavoboli bodo odjadrali, nervoza, živčnost in napetost pa prav tako v začetku naslednjega tedna, kajti luna preide v zračno znamenje. Kar je odslužilo namenu, odvrzite. Stopite do frizerja po novo pričesko.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Skrbi zaradi vaših bližnjih vas bodo strle. Enkrat, in to čim prej, zaključite negativna razmišljanja. Sprijaznite se z dejstvom, da tudi če vas imajo zelo radi, ne upoštevajo vaših nasvetov. Očitno je, da hočejo do bistva priti sami s svojimi izkušnjami.

Saj veste, kaj morate reči določeni osebi, da vam bo papcala iz roke. Odklopite skrbi vsaj ob koncu tedna. Ozvezdje je z vami in izkoristite dano. Nekdo vas bo zabaval in presenetil s fantastično idejo. Upam, da ribica ne bo iskala kakšnih čudnih izgovorov. Prepustite se soncu in prijetni poletni sapici. Zraven spada še sladoled in še kaj za dušo privezat. Morda jadranje.