Spet prihaja tisti čas v letu, ko bomo pisano pobarvali pirhe in lično pogrnili praznično mizo. Praznike pa lahko popestrite tudi s pisanimi servietami, iz katerih lahko izdelate papirnate cvetove, z njimi okrasite pirhe, vanje zavijete pisanico za prijatelje, z njimi pa lahko pripravite tudi najlepši pogrinjek za praznično mizo.

Tokratno kolekcijo serviet so pri Palomi obarvali z rumeno, oranžno in zeleno s pridihom rožnate in akvamarin modro. To so sončne barve prebujajoče se pomladi, ki izražajo optimizem, veselje in v prostor prinašajo poživitev, toploto in svetlobo. Za veliko noč so pripravili potiskane papirnate serviete Paloma Style s tremi različnimi motivi.

serviete Paloma

Ste ljubitelj rož? Potem izberite servieto Paloma Style z rumenimi narcisami in pisanimi pirhi v travi. Narcise so simbol cvetoče kariere, odličnih talentov in posebnih sposobnosti. Poleg zvončkov in žafranov so med prvimi pomladnimi cvetlicami, ki sončno obarvajo prebujajočo se naravo. Da bi bil vaš pogrinjek nekaj posebnega, k izbrani servieti Paloma Style z velikonočnim motivom narcis in pirhov lahko kombinirate serviete Paloma Elite v rožnati, rumeni ali zeleni barvi. Lahko izberete takšne, ki so že preložene na 1/8. Kmalu pa boste na policah zasledili tudi različice z že pripravljenim žepkom za pribor.

serviete Paloma

So vam všeč velikonočni zajčki, ki simbolizirajo pomlad in novo življenje? V Palomi imajo servieto z motivom zajčka in pisanih pirhov v sončnih rumenih in oranžnih tonih z nekaj pomirjujoče zelene, ki je kot nalašč za vas. K tej servieti Paloma Style lahko kombinirate serviete Paloma Elite v rumeni, oranžni in zeleni barvi. Bolj drzni lahko kombinirate velikonočno servieto Paloma Style z zajčkom še s servieto Paloma Elite v oranžni barvi z belimi pikami ali pa rumeno servieto z belimi krogi.

serviete Paloma

Za razigrane duše in za tiste najmlajše tako po letih kot v srcu imajo še tretji velikonočni motiv serviet Paloma Style z igrivima piščančkoma, ki živita v hišici iz pirha. To servieto lahko odlično kombinirate s celo paleto enobarvnih serviet Paloma Elite v sončno rumeni, nežni roza, jabolčno zeleni ali akvamarin modri.

Če so vam všeč manjše servietke, s katerimi lahko zaščitite mizo pred grdimi madeži, ki nastanejo od kozarcev in skodelic, potem lahko poiščete Paloma Style servieto v velikosti 24x24 cm v jabolčno zeleni barvi. Odlično bo popestrila vaš pogrinjek.

Odločitev je vaša, zato izberite svoj najljubši motiv in se prepustite domišljiji. Pisana paleta barv in motivov serviet Paloma Style in Paloma Elite bo navdušila vas in vaše goste!

NAMIG: Iz serviet Paloma pa lahko naredite tudi čisto pravega velikonočnega zajčka. V spodnjem videu si poglejte kako.

Serviete Paloma so izdelane iz čisto naravnih materialov, saj jih sestavlja 100% celuloza iz obnovljivih virov, potiskane pa so z organskimi barvami. Po uporabi lahko serviete Paloma brez pomislekov odložite med biološke odpadke.