Za brezskrbna poletna branja v kar najbolj blagodejno prijetni senci so zdaj tu še novo erotično branje, kar 6 ženskih romanov in ena nadvse napeta kriminalka!

Da boste znali dobro izbrati, v nadaljevanju na kratko predstavljamo osmerico žepnih knjig, ki so pravkar in zatorej še vroče prispele iz tiskarne ...

Erotičen roman

Rush Finlay je že od nekdaj strasten, domišljav in nepremišljen; in Blaire zdaj ve, da je bilo neumno pričakovati, da ga bo lahko spremenila. Ko ji je resnica, ki ji jo je Rush prikrival, porušila svet, je storila edino, kar zna: zbežala. A Blaire ne more kar tako zlahka znova zaživeti; čeprav Rushu ne more odpustiti, ga tudi pozabiti ne more ... še posebej, ko se zgodi nekaj, kar ji ponovno obrne življenje na glavo.

Kaj storiti, ko prav oseba, ki ji ne moreš zaupati, postane človek, ki mu obupano moraš zaupati? Ali greš lahko predaleč, ko slediš svojemu srcu?

Ženski romani

So skrivnosti, ki jih deliš z drugimi, in so takšne, ki jih skrivaš ...

Ko je odraščala v vinogradu svojih staršev v Sonomi, je Georgia Ford izvedela nekaj pomembnih skrivnosti. Skrivnostno število grozdnih jagod, ki jih potrebuješ za pridelavo ene steklenice vina: osemsto. Skrivnostna sestavina v mamini lazanji: čokolada. Skrivnost, s katero končaš prepir: ponudiš roko v znak sprave.

A teden dni pred poroko tridesetletna Georgia izve, da je njen ljubljeni zaročenec pred njo skrbno varoval tako skrivnost, ki bo za vedno spremenila njuni življenji.

Georgia naredi to, kar je vedno počela: vrne se v družinski vinograd in pričakuje, da bo tam deležna tolažbe staršev, ki sta že dolgo srečno poročena, bratov, ki sta vedno skupaj poskrbela za mlajšo sestrico, ter vsega, kar ji je ljubo. Vendar se izkaže, da njen zaročenec ni edini, ki ima skrivnosti ...

Zabaven in izrazito evokativen roman o ljubezni, zakonu, družini, vinu in varljivem terenu, na katerem se vse to prepleta.

On misli, da je ona nadležna vsevednica

Hugh Prentice ni imel potrpljenja za teatralne ženske in lady Sarah Pleinsworth je bila vse prej kot tiha in zadržana. Ampak tudi če bi Hugh v njeni družbi užival, to ne bi ničesar spremenilo. Temu genialnemu matematiku je nepremišljeni dvoboj pustil pohabljeno nogo in zdaj, ko ne more ne teči ne jahati, še plesati ne, ženski, kot je Sarah, ne more dvoriti, kaj šele upati, da bi se z njo poročil.

Ona misli, da je on nor

branjeSarah Hughu dvoboja izpred treh let, ki je njenega bratranca prisilil v izgnanstvo in njeno družino skoraj uničil, ni odpustila. Tudi če bi našla način, da mu odpusti, to ne bi ničesar spremenilo. Ni ji mar, da je njegova noga vse prej kot popolna, njegov značaj je tisti, česar ne prenese. Toda ko sta prisiljena, da se teden dni družita, ugotovita, da prvi vtis ni vedno pravi. In ko prvemu poljubu sledi drugi, tretji in četrti, Hugh njihovemu številu ne zmore več slediti, Sarah pa prvič v življenju ostane brez besed.

V upanju, da bi očistila ime mrtvega očeta, se Audrianna Kelmsleigh odloči, da se bo odzvala na oglas, ki ga je v časopis dal objaviti skrivnostni 'Domino'. Oborožena s sestričnino pištolo najame sobo v krčmi Dva meča. Toda lep, močno čuten moški, ki se pojavi tam, sploh ni Domino, temveč lord Sebastian Summerhays – eden od tožnikov njenega očeta – ki ga je v krčmo zvabil isti oglas. Ko se Audriannina pištola po nesreči sproži, situacija nenadoma postane ponižujoče javna ...

Izbruhne škandal, iz katerega je le en izhod. Tako se dva strastna in svojeglava nasprotnika po sili razmer združita v zakonu. Audrianna, ki od tega pričakuje praktično zavezništvo, kmalu spozna, da se ne more upirati Sebastianovemu zapeljevanju, saj jo nauči pomena erotičnega poželenja. Kljub temu je odločena očeta oprati krivde, čeprav s tem tvega svoje življenje, svoj zakon in svoje srce ...

Spoznajte prvo briljantno zgodbo o erotičnem poželenju v novi seriji Najredkejši cvetovi izpod peresa svetovno priznane pisateljice Madeline Hunter.

Dobrodošli v Fool's Goldu! V tem očarljivem kalifornijskem mestu ob vznožju gorovja Sierra Nevada in nekdanjem naselju zlatokopov ni nikoli dolgčas, spoznate pa lahko tudi veliko zanimivih ljudi, še posebno žensk. Fool's Gold pesti samo ena težavica: moški tam nikakor nočejo ostati. Morda jih bolj privlačijo čari velemest ali pa gre preprosto za smolo, vsekakor je zagato treba hitro rešiti. Mogoče bo to uspelo Charity Jones, novi mestni urbanistki.

Ker se je Charity v otroštvu veliko selila, se želi končno nekje ustaliti. Takoj se zaljubi v vse, kar ji ponuja pravljični kraj, razen v njegovega najbolj seksi in najslavnejšega meščana – nekdanjega kolesarskega šampiona Josha Goldna. Zaradi poraznih zvez v preteklosti se noče zaplesti s še enim porednim fantom, pa čeprav se vsem drugim zdi popoln. Toda morda mu mora nekdo pokazati, da so njegove pomanjkljivosti dosti zanimivejše in da ju od popolnosti ločuje samo poljub!

Elitni bojevniki Višavske straže, ki jih je zbral Robert Bruce, da bi mu pomagali rešiti Škotsko pred angleško vladavino, se soočajo z najtemnejšimi dnevi. Ko je Bruce primoran pobegniti, njegova svoboda leži na ramenih izjemnega bojevnika.

Erik MacSorely, sijajni pomorščak, še nikoli ni naletel na veter, ki ga ne bi mogel vpreči, in žensko, ki je ne bi mogel osvojiti – dokler iz vode ob irski obali ne povleče mokre, napol gole 'pestunje'. Elliejin preprosti videz postavlja na laž resnico: je gospa Elyne de Burgh, ognjevita hči najmogočnejšega plemiča na Irskem.

Še huje, ta izredno privlačna ženska se odloči dokazati, da je Erikovi čari ne ganejo – takšnemu izzivu pa se on ne more upreti.

Resda je njen ugrabitelj do zadnje pedi podoben robatemu bojevniku, a Ellie si priseže, da bo treba kaj več kot nespodobno božanje, če jo bo želel presuniti. Erik bo njeno upornost strl s poželenjem, ki se skriva v njenem srcu. Vendar je on moški, ki ga žene zvestoba, ona pa ženska s skrivnostmi, ki bi lahko ogrozile Bruceovo priložnost, da dobi prestol nazaj. Bo med bitko za kralja in deželo Elliejina ljubezen zadoščala, da končno ukroti legendo, poznano kot Sokol?

Prepustite se nasladi romana iz serije o višavskih bojevnikih.

Za Alice Bassi, ki je že pošteno zakoračila v trideseta, je samska (ne po svoji izbiri) in je v karierno precej neobetavni službi, je novica o poroki njenega še nepozabljenega bivšega kot pregovorni milostni strel. In kot da to ne bi bilo dovolj, na malo televizijsko postajo, na kateri dela, pride Davide Nardi. Z magnetno privlačnostjo in nedoumljivim nasmeškom bi znal postati Alicein prepovedani sen ... Škoda le, da so ga najeli kot strokovnjaka za odpuščanje delavcev.

Alice prav nič ne gre od rok. Potem pa spozna Tia, igralca, ki je prepričan, da pozna recept za uspeh: astrologijo. Ne tisto, ki jo prodajajo v časopisih, temveč resnično interpretacijo zvezd, ki obstajajo prav zato, da nas opozarjajo na najugodnejše dneve v poslovnem življenju ali kot pomoč pri iskanju sorodne duše. Čeprav je do astrologije nezaupljiva, Alice sklene poskusiti in začne hoditi na zmenke z moškimi, ki se ujemajo z njenim zodiakalnim znamenjem.

branjeZačuda pa je astralna ujemanja ne ovirajo pri nadaljnjem nizanju napačnih srečanj, mučnih fiaskov in presenečenj, kakršnim bi se zlahka odrekla. Usodna privlačnost, ki jo čudi do Davideja, pa se zgolj veča. A njega Alice ne upa vprašati, kaj je po horoskopu. Ker se boji, da bi bila nad odgovorom razočarana ali, še huje, da bi si zaradi njega delala utvare. In ker navsezadnje upa, da ljubezen ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.

Za tiste, ki zaupajo zvezdam, pa tudi za tiste, ki ne verjamejo vanje, a si ne morejo kaj, da se ne bi kdaj pa kdaj zazrli v zvezdno nebo!

Kriminalka

Inšpektorja Vincenta Ruiza potegnejo ustreljenega iz Temze, nedaleč stran pa najdejo čoln s krvavimi sledmi treh oseb. Inšpektor se dogodka ne spominja, v žepu ima le fotografijo Mickey Carlyle, pogrešane sedemletnice, ki je izginila pred tremi leti – toda dekličin morilec je že nekaj časa za zapahi, kamor ga je poslal sam Ruiz.

Ko ga osumijo, da hlini izgubo spomina in prikriva resnico, se obrne po pomoč na prijatelja psihologa. Sledi ju najprej pripeljejo do neusmiljenega zločinca, ki trdi, da ima Ruiz nekaj njegovega, in zahteva to nazaj. Toda med sestavljanjem koščkov usodnega dogodka pridejo na dan informacije o dekličinem ugrabitelju, ki lahko postavijo celotni primer na glavo ...

Podarjamo!

Po en izvod vsake od zgoraj naštetih knjižnih novosti bomo v naslednjih dneh in tednih podarili na facebook skupinah Elle, Lisa in Govori.se!

Spremljajte nas!