Linija jogurtov Mu Natur je prejela naziv Izbran produkt leta 2019.

Linijo izdelkov Mu Natur smo razvili v sodelovanju z Biotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani. Zasnovana je kot kombinacija naravnega jogurta in izbranega sadja, ki je umešano v jogurt.

Naše vodilo pri razvoju izdelkov je bilo preprosto: samo jogurt in sadje, brez česarkoli drugega. Jogurti Mu Natur so izdelki nove generacije, ki sledijo trendu čistega označevanja: to pomeni kratek seznam sestavin in njihovo razumljivost, pomeni tudi, da so sestavine naravne in enostavne, takšne, ki jim potrošniki zaupajo in jih razumejo.

Simbol 100 % naravno zagotavlja, da izdelek ne vsebuje dodatkov, barvil, arom ali aditivov.

V izdelkih ni dodanega kristalnega sladkorja, pač pa vsebujejo le naravno prisotne sladkorje, ki so sestavni del sadja in mleka. Linija Mu Natur je primerna tudi za ljudi, ki so občutljivi na laktozo, saj vsebuje manj kot 0,1 g laktoze na 100 g.

Razveseljujejo nas v treh okusih: jagoda, borovnica in banana. Dober tek!

KAJ JE IZBRAN PRODUKT LETA? IZBRAN PRODUKT LETA (Voted Product of the Year) je največja svetovna potrošniško-glasovana nagrada za trženje inovacij. Ustanovljena v Franciji leta 1987, trenutno deluje v več kot 45 državah po vsem svetu z istim namenom: voditi potrošnike do najnovejših izdelkov na trgu in nagraditi proizvajalce za kakovost in inovativnost na področju izdelkov in trženja. Pečat IZBRAN PRODUKT LETA je podprt z glasovi slovenskih gospodinjstev in tako zaupanja vreden nakupni nasvet, ki služi kot bližnjica pri nakupih ter pomaga prihraniti čas in denar. Za proizvajalce zmagovalnih izdelkov je priznanje s strani potrošnikov za kakovost in inovativnost ter potrditev in večjo ozaveščenost produkta in blagovne znamke.