Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Prejšnje delo bo končno navrglo pozitivne rezultate. Poslovne obveznosti bodo opravljene tako, kot je bilo zahtevano. Dlakocepstva nekoga ne jemljite resno. Zaupajte, a dobro premislite, komu. Ob koncu tedna si privoščite počitek. Druženje s prijatelji bo nadvse dobrodošlo za vašo dušo. Vikend bo najboljši čas za takšno prijetno početje. Zadnji krajec v nedeljo prinaša nemir. Odkritosrčen pogovor po postregel strahove pred izgubo. Prehlad na pohodu. Čuvajte se.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Dela bo čez glavo, zato se vsega lotite postopoma. Previdno samo, komu kaj rečete, da ne bo živčnih obrazov. Saj veste, da vas radi potisnejo v skupino lokalnih krivcev. V teh prvih jesenskih dneh se posvetite domu, družini, ljubljeni osebi in najdražjim. Zelo boste sentimentalni, nežni in pozorni, kar bo srčni osebi všeč. Simpatično. V vseh pogledih. Luna v znamenju raka ob koncu tedna prinaša spremembe in nove zamisli. Izkoristite to na vsakem koraku.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Črnoglede misli vas ne bodo rešile. Vsemu, kar vas obkroža, ste dajali prednost in enostavno pozabili nase. Čas je, da nekaj spremenite in se po dobrem premisleku odločite, kako naprej. Od srede naprej se bodo odprla vrata novih poznanstev. Torej stopite v akcijo. Zadnji krajec vas bo obsijal z ranljivostjo v duši. Ne imejte do sebe tako strogih meril, saj se to čuti v vaši ljubezenski zvezi. Romantični večer v hladni jeseni vam bo prijal. Zdravje. Storite več zase.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Ni vse zlato, kar se sveti. Bolj pozorni bodite na zapletenosti v svoji službi. Nekateri komaj čakajo, da se vam skotali poleno pod noge. Počakajte, da resnica pride na dan. Šele potem ukrepajte. Z denarjem v teh dneh varčno. Da bo počutje boljše, si privoščite nežno sanjarjenje v partnerjevem objemu. Občutek sreče vam bo še kako dobrodošel. Naj vas ne bega, če se partner odpravi na klepet s prijatelji. Nadaljujte vse, kar ste nameravali.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Zelo dobro premislite, preden sprejmete nove odgovornosti. Slabe izkušnje iz preteklosti bodo prave zavore, da se ne boste prenaglili. Oblak zavisti bo nad vami. Pogovorite se in zablestite v vsej svoji šarmantnosti. Prihodnosti ne načrtujte preveč, ker spremembe prinašajo razočaranja. V prostih dneh razvajajte svoje telo in dušo. Plavanje v termalni vodi ali sprehod na bližnji grič vas bo napolnil z energijo. Večkrat se stisnite v objem najdražjih. Lunin krajec!

Rak

22. 6 do 22. 7.

Motiti se je človeško, pravi pregovor. Biti v strahu od jutra do večera, ni ravno prijetno. Uredite vse nujne poslovne obveznosti. Vaš dan je nedelja, vendar ne pretiravajte, da ne pregorite. Potrudite se zase, tako bo počutje mnogo boljše. Narava, bližina vode in svež zrak. To bo najboljša izbira za polnjenje baterij. V družbi s srčno osebo boste začutili napetost. Za čustveno mirnost bo treba storiti več. S posli nadaljujte ambiciozno in se ne ozirajte na okolico.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Veste, kaj vas čaka? Bodite v polni pripravljenosti v poslovnem svetu. Izogibajte se prenagljenosti in nestrpnosti, kajti nekateri okoli vas bodo prav sejali slabo voljo. Rešitve so večkrat preprostejše, kot si mislimo. Udejanjite svojo idejo. Proste dni namenite tistim, ki jih imate radi. Piknik v naravi je kot nalašč za dobro voljo in sprostitev. Razvajanje najdražjih vam bo prijalo. Občutja bodo nepozabna. Vreme bo muhasto, zato pazite, da vas ne ujame prehlad.

Devica

24. 8. do 22.9.

Nekaj novosti vam je zaupanih in navdušenja nikar ne skrivajte. Vedo, da ste sposobni. Vaša opozorila bodo prišla do izraza. Pritiske z vseh koncev in krajev pa bo treba zdržati. Seveda bo naporno. Čas prehladov je pred vrati, zato povečajte vnos vitaminov in mineralov ter dodajte dovolj počitka v svoj vsakdanjik. Malo zabave vam ne bo škodilo. Ljubezenska izjava najdražje osebe prinaša zelo bogat občutek in radost v srcu. Namignite, da si želite romantične urice v dvoje.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Odgovornosti. Dobro so vedeli, komu jih naprtiti na ramena. Dobri rezultati pa bodo odlična odskočna deska za nove poslovne naloge. Pazite le, da se ne boste lotevali vsega hkrati. Čaka vas kar nekaj poslovnih večerij in zabav. Pazite na svoj trebušček, da ne zraste preveč. Gibajte se, telovadite in ne pozabite zaobljub. V vaši ljubezenski zvezi ta teden romantike ne bo manjkalo. Občutljivosti pa tudi ne. Zadnji krajec bo sejal zmešnjave in nemirne trenutke.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Ne vračajte se na začetek. Izpeljite dela do konca, saj vam gre odlično. Zaletavosti nekoga si ne jemljite k srcu. Dobro veste, da je v ozadju zavist. Po dogovorih in dobri premišljenosti sklenete nov posel. Najdite čas za družino in tiste, ki so vam blizu. Romantično zapeljite srčno osebo v ljubezenske strasti. Imejta se lepo, kajti Venera seje občutljivost globoko v srcih. Oprimite se recepta, da najdete svoj notranji mir. Skrbi okoli denarja pa še ni konec. Potrpežljivo vztrajajte.

Strelec

23.11. do 21.12.

Preveč imate vsega in ni čudno, da se ne morete zbrati tako, kot bi radi. Nekaj bo treba spremeniti. Težko daste prednost drugim, ampak vseeno to storite. Ste kaj razmišljali o razvajanju sebe? Naredite korak naprej. Klepetanje z osebo, ki kraljuje v vašem srcu, prinaša čudovite občutke in veliko pozitivne energije. Ne odklanjajte povabila, ker vas čaka posebno doživetje. Zadnji krajec v znamenju raka prinaša tudi kakšno težavico. Vse je rešljivo.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Ne jezite se zaradi malenkosti, ker to škodi zdravju in lepoti. Zaupajte v svoje sposobnosti. Nalogo so vam zaupali, ker vedo, da ste oseba, ki ima znanje in izkušnje. V prostih dneh se odpravite na masažo ali na izlet v hribe, morje, nekam pač, da se malo umirite. Hrepenite po pozornosti osebe, ki se vam bo spretno izmikala. Samo za kratek čas. Pripravite vabo in zagotovo se ujame v vašo past. Namig vam bo ustrezal. Kompliciranje je tokrat popolnoma odveč.

Lisa - 40/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 40/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.