Kako vam kaže v prihodnjih dneh?

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Zanimive ponudbe vam bodo dajale posebno moč in dodatno energijo, da lažje premagate ovire in zapletene dogodke. Uredite si finance. Izogibajte se stresu predvsem ob prvem krajcu. Nervoza bo v zraku! Ker ste skrbne narave, bo treba marsikatero zapletanje odmisliti, da se vam ne bo poznalo na zdravju! Glavoboli in prebavne težave bodo.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Poslovno vas čaka teden, ko bo z diplomacijo v vaših poslovnih dejavnostih treba postreči večkrat. Naj vam optimizma ne zmanjka. Pazite na svoj denar! Izogibajte se čezmernim naporom, negativne navade izločite iz vsakdanjika. Uživajte dovolj vitaminov, beljakovin in mineralov. Poskrbite za gibanje na zraku in počitek. V začetku tedna bodo možne čustvene blokade. Ne dramatizirajte! Prvi krajec zahteva svoje!

Bik 21. 4. do 20. 5.

Čaka vas teden, ko boste zelo aktivni in polno zaposleni. Ozvezdje je na vaši strani in dobrih idej vam ne bo zmanjkalo. Možnosti za dodatne zaslužke ne izpustite iz rok! Glede na ambiciozno naravo vam bo več dela ustrezalo. Vse, kar boste storili zase, se vam obrestuje. Pazite na odvečne kilograme! Bodite dovolj telesno aktivni. V začetku tedna bo luna vstopila v vaše znamenje. Zacvetite v objemu dobrih energij.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Vse, za kar ste se trudili v preteklem letu, se vam bo obrestovalo že v prvih dneh januarja. Novi izzivi vam bodo odprli nov svet ustvarjalnosti. Denar bo, zato uresničujte vse, kot je v načrtih. Življenjske moči vam ne zmanjka. Varujte se nesrečnih poškodb rok, nog ter prehodnih prehladov. V ljubezenski zvezi pričakujte prijetnosti, spontano brez načrtovanja. Prvi krajec v ovnu nastopi v ponedeljek!

Rak 22. 6 do 22. 7.

Vaše napredovanje bo večini zaprlo usta. Nadaljujte s svojo ustvarjalnostjo, zavzetostjo in natančnostjo! Finance bodo boljše od srede naprej! Načrti odlični, ampak premišljeno na vsakem koraku. Takoj, ko bo v dnevu dlje sijalo sonce, bo vaše počutje super. Torej s torkom in dalje poskrbite za športno aktivnost. Jejte zdravo, izogibajte se mastne hrane! Pred vami je čas ljubezni z nežnimi čustvi.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Izkoristite svoje znanje, hitrost, ambicio­znost za razreševanje vseh zapletenosti, ki vas čakajo v prvih dneh novega leta. Od četrtka naprej boste na pravi poti do uspeha. Denar vam bo povzročal sive lase. Zdaj imate priložnost, da zaslužite več! Proste dni namenite rekreaciji in zdravemu stilu življenja! Kaj pa sprostitev in druženje. Čaka vas druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Prvi krajec v ovnu ne pozna milosti!

Devica 24. 8. do 22. 9.

Optimistično in pripravljeni na zahtevna dela se boste lotevali ciljev. Čaka vas finančna varnost in dodatni zaslužki. Poti vas bodo vodile v tujino, kjer bo vaša natančnost dobrodošla. Počutje bo dobro. Bo pa treba negovati vašo dušo in telo. Zato si večkrat privoščite celostno masažo, meditirajte in se dovolj gibajte v naravi. Pazite, prvi krajec v ponedeljek seje nervozo. V partnerstvu vas čaka harmonija.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Delovno, zelo ambiciozno, ustvarjalno, resno in prilagodljivo leto vas čaka. Brzdajte se nestrpnosti in prehitre kritičnosti. Zimsko obdobje je namenjeno odličnim uspehom! Ničesar ne spreminjajte brez tehtnega razloga. Za zdravje naredite malce več kot v preteklih dneh. Občutljivi boste na prehodne bolezni, torej viroze, gripe, prehlade in vnetja! Prvi krajec v znamenju ovna vam ne koristi ravno!

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Polni ste dobre energije. Izogibajte se naglici in se prizadevajte uresničiti načrtovano. S financami boste za spremembo končno zadovoljni! V teh zimskih dneh se izognite večjim naporom. Čuvajte želodec in prebavne poti. Prvi krajec v ovnu bo zahteval svoje. Svojemu parterju se poskušajte večkrat prilagoditi in v zahvalo vas bo razvajal z romantiko. Nikar se ne bojte lastnih čustev.

Strelec 23.11. do 21.12.

Novosti in odprte možnosti ustvarjanja bodo kar deževala iz vseh strani. Malce ste lahko izbirčni. Sprejmite najboljše! Čaka vas napredovanje in dobre finance! Zdravje: bodite previdni pri gibanju, da ne bo nevšečnih poškodb. V športnih dejavnostih ne pretiravajte. Da bo vaše psihofizično stanje dobro, imejte svoj mir vsaj kakšen dan! Pustite, da ljubezen ponovno zacveti, in pozabite na preteklost.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Na poslovnem področju se ponujajo priložnosti, ki jih nikar ne zamudite. Finance bodo v nihanju, zato jih nadzorujte! Nikar ne bodite leni, ko je treba nekaj storiti za svoje zdravje. Kronična obolenja niso larifari. Poskrbite za več gibanja v naravi in uživajte polnovredno hrano! Žita! Beljakovine. V vaši naravi je, da radi sanjarite iz dneva v dan. Del teh sanj boste uresničili, vendar pazite, da ne bo razočaranja.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Drzni ste in neustavljivi! Kos ste marsikaterim nepredvidljivim težavam. Varujte se prehitrih odločitev in nepremišljenih nakupovanj! Obveznosti vam bodo jemale veliko energije, zato bodite previdni, da ohranite svoj imunski sistem v ravnovesju. Vaš želodec bo občutljiv. Izogibajte se stresnih dogodkov! Prvi krajec na pohodu v ponedeljek! Simpatični ste, kar se vam obrestuje v partnerskem odnosu.