Preverite, kaj vas čaka prihodnji teden ...

Ribi 20.2. do 20. 3.

Ta teden bodo zvezde z vami, a vseeno mirnosti v pogovorih ne pričakujte. Poskrbite za spremembe, črnogledost pa potisnite na stran. Do sredine tedna se izogibajte razčiščevanjem, ker bodo okoli vas nestrpneži. V prostih dneh raje uživajte v vaši prijetni partnerski vezi. Sladkajta se s sadovi ljubezenske sreče. Vam stare kavbojke tekajo okoli pasu?

Bik 21. 4. do 20. 5.

Za nekatere obveznosti vam bo zmanjkovalo časa. Očitno ste si znova naložili preveč dela. Do konca tedna spravite vse v okvirčke. Pohvale se boste razveselili. V vaših očeh se bo iskrilo zadovoljstvo. Zaljubljenost vas bo držala na dobri energiji. Lunin krajec v petek bo zasejal čustveno občutljivost. Dokončajte delo, ki ste se ga lotili.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Optimistično razmišljanje vas bo držalo v objemu dobrega počutja. Delovne naloge boste opravili v dogovorjenem terminu. Podajte svoje ideje in odločno zakorakajte novim dogodivščinam nasproti. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj svežine. Nežne pozornosti delajo čudeže. Občutljivost bo prisotna ob koncu tedna zaradi sija prvega krajca v znamenju raka.

Rak 22. 6. do 22. 7.

V prihodnjih dneh več časa posvetite sebi. Masaža, plavanje, sprehodi v naravo, meditacija … Vse to vam bo dobro delo. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najbolj primeren čas do konca tedna. Zaključite svoja opravila, kajti naložili vam bodo nova. V ljubezenskem svetu vas čaka pomanjkanje harmonije. Tudi prvi krajec v petek, v vašem znamenju vas bo objel z občutljivostjo.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Ovire na vsakem koraku. Te so samo navidezne, ker se vam grozno mudi uresničevati svoje zastavljene cilje. Ob koncu tedna vas bo zajelo utesnjeno počutje. Prvi krajec v znamenju raka bo pobudnik. Misli dajte na pašo. Druženje s prijatelji v prostih dneh in zmerna rekreacija v naravi vam prinašata boljše počutje. Dela in obveznosti ne bo zmanjkalo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Včasih se je dobro varovati tudi lastne strogosti. Pesimistični pogledi na določene dogodke ne prinašajo dobrega počutja. Zato se v prostih dneh spočijte in dobro naspite. Luna je v vašem znamenju od ponedeljka naprej. Poslujte po izkušenih metodah, da ne pride do neprijetnih zapletov. S tistimi, ki vedno komplicirajo, bodite še posebej previdni in potrpežljivi.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Ne prehitevajte s strogo kritiko. Prilagajanje je v teh dneh nujno. Raje dobro premislite, preden se zgodi kaj nevšečnega. Občutljivi, splošno razdražljivi, nestrpni in težko dostopni boste ob koncu tedna. Prvi krajec nastopi v petek v znamenju raka. V objemu ljubljene osebe bo počutje mirnejše. Zaupajte in ne drezajte v stare rane. Večkrat pijte metin ali melisin čaj.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Težko bo sprejeti določene kompromise, a vztrajajte pri svojih odločitvah. Ponudba ni prava in mirne duše jo lahko zavrnete. Prosti čas izkoristite v svojo korist. V zraku bo nekaj nestrpnosti, nervoze in hitenja. Sprehod na bližnji hribček bo prava izbira. Vaša prirojena intuicija vas nikoli ne pusti na cedilu, zato pričarajte prijetno ljubezensko vzdušje.

Strelec 23.11. do 21.12.

Našli boste pravo poslovno rešitev. S strokovnostjo se boste rešili večjih zapletov. Ob koncu tedna bo prvi krajec v raku slabil vaše počutje. Izogibajte se konfliktov. Nervoza in stres nista vaša prijatelja. Gibajte se na svežem zraku. Če boste namenili več časa partnerju, bodo dvomi in ljubosumje samo še preteklost. Pomlad prinaša lepše in srečnejše dni za vaju.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Ste opazili, da ste na trenutke preveč ambiciozni in trmasti? Nekaj bo na tem! No, dobre zamisli pa le predstavite nadrejenim. Zaradi prvega krajca v petek v raku boste zelo občutljivi. Ne razdirajte svoje ljubezenske zveze, zaradi osebe, ki se poigrava z vašimi čustvi. Zadnji dogodki in izjave govorijo jasno, kam se vse skupaj pelje.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Da bi dosegli zastavljene cilje, naložite obveznosti še komu v svoji službi. Ne pretiravajte s ponosom. Lunin krajec v znamenju raka zatika rožnato pot. Počutje ob koncu tedna žal ne bo briljantno. Vzemite si čas za rekreacijo v naravi in pravi počitek. Ne prelomite danih obljub. Nervozo krotite drugače, ne s sladkarijami.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Odličen poslovni rezultat in čas pomladi prinašata vedrino in veselje v vaše življenje. Ponujena vam bo nova možnost ustvarjanja. Žal vedno ne gre vse po načrtih. Soglasja tokrat ne pričakujte in pohvale tudi ne. Vaše počutje bo ozvezdju primerno. Prvi krajec v znamenju raka zahteva svoje. Storite več za zdravje.

Liza - 16/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 16/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.