Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vse tja do torka naslednji teden žal ne pričakujte preveč. Loteva se vas nervoza, ker imate polno dela, kamorkoli se obrnete. Dom, služba, družina, prijatelji in še kaj! Nekaj vročekrvnežev imate okoli sebe. Z njimi ta teden ne rešujte ničesar, ker ne bo nikakršnih rezultatov. Vaše zdravje je na točki, ko kliče po sproščanju, počitku in umirjenosti. Resnično se izogibajte stresnim dogodkom! Prijateljica vas bo razveselila in presenetila z nenapovedanim obiskom. Imeli se boste prijetno in smeha ne bo manjkalo! Nežna čustva bodo vaša iskrica, ki bo svetila v vaši vezi v vsakem trenutku! Brez ljubosumja je lepše! Mlaj bo ščipal, sončev mrk preizkušal!

Oven 21. 3. do 20. 4.

Če boste začutili, da vas je nekaj potisnilo v vsesplošno občutljivost, vedite, da ima mlaj v petek v raku in sončev mrk svojo moč. Nikar ne prehitevajte dogodkov v službi, sploh pa se izogibajte burnih reakcij in ne razčiščujte neprijetnosti za vsako ceno! Proste dni namenite ljubljeni osebi in svojemu počutju. Že nekaj časa vas telo opozarja in kliče po spremembah in počitku. Nekaj trenutkov si vzemite samo zase, tako po ovnovsko! Krajša pot prinaša veselje in novosti, kajti v prijetni družbi boste uživali, kot že dolgo ne. Romantičen poletni večer vam bo še dolgo ostal v spominu in premlevanja ne bo ne konca ne kraja! Ne dovolite, da bi se ljubezenska zveza ohladila!

Bik 21. 4. do 20. 5.

Izkoristite zanimivo poslovno priložnost. Možnosti bodo odlične in zadovoljni ter nasmejani se boste vrnili s poslovnega sestanka. Seveda bo stare težave treba razreševati naprej. Vse tja do torka ne pričakujte večjih uspehov. Čas je, da več pozornosti posvetite sebi, srčni osebi, družini in prijateljem. Tako bo pri vas vladalo vsesplošno dobro počutje. Ko se boste naužili pozitivne energije, se z lahkoto lotite vsakega dela. Bodite previdni, komu zaupate, da se ne bodo razširile čudne govorice! Prijateljev nasvet vam bo odstrl obzorje. Pripravite dobro večerjo za najdražjo osebo! Ne upirajte se strastem! Mlaj v raku in sončev mrk zahtevata svoje!

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Delovni teden je pred vami, vi pa ne morete iz svoje kože, ne da bi sanjarili o prihajajočem dopustu ob morju. Malce nostalgije seveda ne škodi. Ne pretiravajte, da si ne pokvarite dobrega počutja. Dela imate vrh glave in še čez. Lotite se vsega postopoma in po vrsti. Vse tja do srede vam bo uspelo zaključiti najnujnejše. Pripravite se na zahtevnejša dela, ki vas čakajo v bližnji prihodnosti. Partner bo do vas nežen in razumevajoč. Malce razvajanja vam bo prijalo! Sicer boste čustvene pozornosti vrnili s polno mero. Iskrena ljubezen je najmočnejša! Negujte jo! Mlaj in sončev mrk v petek v znamenju raka bosta zahtevala svoje. Ne skrivajte pogleda, veste, kakšno moč imajo oči!

Lev 23. 7. do 23. 8.

Vaša dobra ideja bo tokrat padla na plodna tla prej, kot ste si zamislili. Še naprej bodite kreativni in ustvarjalni. Nikar se ne ustavljate pri drobnarijah, ker se vam bo koncentracija obrestovala. Nekateri bodo od vas pričakovali malce preveč. Odprite jim vrata, da tudi oni lahko kaj postorijo namesto vas. Pot, ki jo načrtujete za konec tedna, bo za vas balzam. Za vaše počutje bi bilo dobro, da si večkrat polepšate dan s stvarmi, ki jih imate radi. Kljub mlaju in mrku v petek vas v ljubezni čakajo čudoviti in nepozabni trenutki. Izpolnite, kar ste v teh prijetnih poletnih dneh obljubili srčni osebi! Hvaležnost in iskrenost vas bosta ganili! Lepo bo!

Devica 24. 8. do 22. 9.

Verjetno bo treba v naslednjih dneh spremeniti delovne pristope, hkrati pa tudi medsebojni odnosi ne bodo na zavidljivi ravni. Zaradi nastalih zapletov vas bosta doletela večji stres in napetost kot nedavno. Mlaj in sončev mrk v petek bosta vaše nelagodje še potencirala, zato poiščite mir v rečeh, ki jih imate radi. Razvajajte svoje telo in dušo. Skrbno izberite prijetnosti. Če se pojavi občutek nemoči, se zaradi tega ne obremenjujte. Dobro je, da težavice kdaj prespimo in je za tem slika popolnoma drugačna. Srčna oseba vam sledi bolj, kot si mislite. Kar vam leži na srcu, povejte naglas! Ne odlašajte s pogovo­rom! Dobro veste, kakšne so lahko posledice!

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Pred vami je nekaj napornejših dni. Sistematično razrešujte dela in uvajajte novosti šele takrat, ko bodo vsi seznanjeni s podrobnostmi nalog. Bodite vztrajni, optimistični in diplomatski. Nikar ne dovolite, da vas neumestni komentarji vržejo iz tira. Za zdravje poskrbite tako, da se lotite negovanja duše in telesa! Torej vsakodnevno gibanje v naravi, spremembe v prehranjevanju in privoščite si več spanja. Bolje se boste počutili že po nekaj dneh. Akcija! Čeprav imate v tem tednu bolj v ospredju osebne zadeve, pa nikar ne odlašajte s presenečenjem do svojih najdražjih. Piknik bo uspel tako, kot si želite! Smeha in veselja ne bo manjkalo.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Čas počitnic je tu, zato se ne čudite, če vas vleče na pot in krajše izlete. Malce še potrebujete svobode in dodatne pozitivne energije. Le tako uspešno in ustvarjalno poslovanje boste pripeljali do cilja. Zamisli so izvirne in komaj čakate, da se bodo začele odvijati. V delovnem okolju vas znajo malce preizkušati, zato bodite previdni in se izogibajte vzkipljivih sodelavcev. Od torka naprej izkoristite vsak atom, da dokažete svoj prav. Želeli boste pričarati romantično vzdušje in podariti ljubeča čustva v vašem stilu! Vaš ljubezenski recept je vedno odličen in srčna oseba se ne bo pritoževala. Ne drezajta v stare rane! Mlaj in sončev mrk v raku bosta v petek trinajstega!

Strelec 23.11. do 21.12.

Malce ste že nestrpni, saj vam je bilo napredovanje obljubljeno pred poletjem. Bodite vztrajni in potrpežljivi do danega trenutka, ko se sprememba zgodi. Previdno, da ne pride do konfliktov z vročekrvnim sodelavcem, ki venomer godrnja in išče dlako v jajcu! V petek nastopi mlaj s sončnim mrkom, zato se morda postite in poskrbite za svoje počutje. Zadnje čase ste se na trenutke počutili grozno, zato poskrbite za manjše spremembe v prehranjevanju ter bodite športno aktivnejši. Vaša ljubezenska zveza je v razcvetu. Ne dovolite, da bi obrekovanje pokvarilo vajino zaupanje. Zavistneži pač nikoli ne počivajo. Prijetnosti se vrstijo!

Kozorog 22.12. do 20.1.

Včasih bi bilo dobro, da ne bi bili tako hudo samokritični. Naložili so vam veliko dela ravno zaradi pridnosti, seveda pa ne znate reči ne! Ob koncu tedna imejte še dodatno merico potrpežljivosti. Zaradi izzivanja nekaterih nikar ne eksplodirajte, ker se ne splača. Vikend izkoristite v svojo korist. Umirite se, razvajajte svojo dušo in se pomuzajte večkrat pri srčni osebi. Večurni sproščen pogovor ob dobri slaščici, kavici, pijači in še kaj vnese v vajin odnos zaupanje, svežino in čustveno lagodje. Mlaj v znamenju raka vam ni naklonjen! Nov teden začnite tako, kot ste si zastavili plan. Nihče vas ne bo prekašal. Tudi finance ste uredili. Stopite po manjših nakupih!

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Bili bi presrečni, če bi vas vsaj enkrat pustili pri miru, da dokončate svoje obveznosti. Izognite se kakršnemukoli konfliktu s šefom in starejšimi osebami, pa če tudi vam bodo določene izjave parale živce. Ne precenjujte svojih finančnih zmožnosti. Kupujte samo nujne stvari. V prostih dneh bodite fizično aktivni. Hkrati pa ne pozabite na vitamine in zdravo prehrano. Izlet ali krajše potovanje vam neizmerno diši, zato si malo privoščite, preden odjadrate na dopust. Ljubezen v zraku od torka dalje vnese v vajin odnos zaupanje s trenutki sreče. Morda le tiho poveste, kaj vas žuli, da naženete nakopičene dvome! Razveselite se obiska!

RAK 22. 6. do 22. 7.

Konec tedna utegne biti zaradi lune v vašem znamenju zelo pestro. Mlaj in sončev mrk v petek pa bosta za nameček dodala pikico na občutljivost in razdražljivost. Bodite premišljeni in ne prenaglite se v nobeni situaciji. Prisluhnite svoji intuiciji in ustvarjajte po zastavljenih načrtih. Morda vas bo jezilo dlakocepstvo sodelavca, ampak ne pustite se izzvati. Izberite vsaj kratek čas za posvečanje sebi. Malce več počivajte, da si naberete energije za prihodnje dni. Pogrešate srčno osebo? Vedno obstaja rešitev, torej povabite, vzemite si čas in presenetite tokrat vi! Ne pozabite na gibanje v naravi in na svojo zaobljubo! Kljub vsemu je poletje tu!

Liza - 29/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 29/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.