Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Spoznali ste, da so nekateri še bolj občutljivi kot vi. Da o črnogledosti ne govorimo. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Čas je, da v teh marčevskih dneh malce odklopite vsakdanje skrbi. Poskrbite za svojo dušo, telo in partnersko zvezo. Ljuba oseba vam bo iz srca hvaležna. Uradne zaplete urejajte od ponedeljka naprej, ko vam bodo zvezde naklonjene. Svojih ustvarjalnih in poslovnih talentov pa nikar ne skrivajte več. V akcijo.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Pred vami je teden, ko vas bo objel občutek, da nič ne gre tako, kot bi vi želeli. Bodite optimistični in se ravnajte po že utečenih poteh. Zaostanke v poslu nadomestite. Zadnji krajec v strelcu riše čustvene občutljivosti. Po naravi ste družabni in veseli. Vzemite si čas in prisluhnite sorodni duši. Potrebuje vašo iskrenost in pozornost. Dvome razsvetlite s pogovorom. Ura zamujena ne vrne se nobena. Vaš dan je torek, ko bo teklo vse kot po maslu.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Nastala trenja v službi najedajo vaše živčke. Poskušajte ostati mirni in počakajte, da se navzkrižja razkadijo. Izogibajte se nervoznežev in besed kritike, torej bodite previdni na vsakem koraku. Da bo počutje boljše, se odpravite na športni dan. Kaj za dušo le naj pristane v nakupovalni košarici. Tudi partner vas bo razvajal kot že dolgo ne. Vzrok ni slaba vest, ampak iskrena ljubezen do vas. Vikend preživite v naravi in se naužijte toplih sončnih žarkov.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Odvečno energijo boste potrošili s fizičnim delom, zimskimi športi ali rekreacijo po izbiri. Malce ste pozabili na ljubezen. Povabite srčno osebo na klepet ob kavici. Prijetno romantično druženje bo pripomoglo k vašemu boljšemu počutju. Odpravita se po nakupih, vendar imejte s sabo dovolj denarja. Vaša frizerka že čaka na vas. Ne komplicirajte si življenja zaradi tistih, ki ne prenesejo resnice. Vse tja do sobote so zvezde na vaši strani. Izkoristite dano.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Nemirni ste in jezni, ker se v službi krepko zapleta, obkrožajo pa vas sama gluha ušesa. Vse skupaj je res nepotrebno. Resno zaropotajte. Ob koncu tedna se prepustite razvajanju in preživite proste urice z najdražjimi. Luna sije vam v prid od ponedeljka dalje. Prerojeni in polni energije zakorakajte v nov teden. Nenadne spremembe na vas vplivajo pozitivno. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk, vendar ste na dobri poti.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Počutje vam bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo, zato se gibajte in športajte več, kot je v vaši navadi. Zadnji krajec je v znamenju strelca. Dogovori in novi načrti se dobro razpletejo, vendar bodite natančni v vseh odločitvah. Sprejmite povabilo na zabavo. Imeli se boste noro, kot že dolgo ne. Partnerju pokažite, da ga imate radi. Kako? Zelo dobro veste, kakšne želje ima vaša srčna oseba. Razvajajte nežno, z občutkom, tako kot znate le vi.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Nekdo zelo potrpežljivo čaka na vaš odgovor. Pogumno, nič vas ne bo ugriznilo. Ne pretiravajte z dobroto, kajti nekdo bi znal to krepko izkoristiti. Ustvarjali boste, vendar previdnost pri zahtevnih opravilih ne bo odveč. V začetku tedna se lotite novosti, ker so zvezde z vami. Partner bo iskren in pozoren. Presenečenja se boste razveselili. Več časa namenite svojemu zdravju in počutju. Virusi so še na pohodu. Svež zrak, vitamini in minerali osvežijo človeka.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Delovnih nalog se lotite postopoma, zbrano, natančno, ker vas imajo pod drobnogledom. Načrtovano uresničite in jim zavežite jezike. Vaš dan je petek. Ste srčno romantični, nežni, polni idej in znate presenečati. Teh lepih lastnosti nikar ne skrivajte. V soboto je idealen dan, da uživate v dvoje. Sicer pa naj vam ne bo nerodno priznati, da ste utrujeni. Naspite se. Zamere ne bo. Z denarjem premišljeno. Čas je za novo garderobo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Držite rdečo nit dobrega poslovanja. Intenzivno boste vrtali v detajle toliko časa, dokler ne boste rešili nejasnosti. V začetku prihodnjega tedna bodo ideje in rešitve kar deževale. Svojemu telesu in počutju namenite več pozornosti. Masaža, plavanje v termalni vodi, rekreacija, meditacija. Izberite, kar vam je ljubše. Nabiranje kondicije vam koristi, vendar ne pretiravajte. Presenečenje bo priletelo od tam, od koder ne pričakujete. S srčno osebo se bosta odlično ujela.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Ne blestite ravno od odličnega počutja, zato poskušajte narediti več zase. Od nadrejene osebe ne pričakujte razumevanja, žal sledi razočaranje. Spremenljivo in skrivnostno obnašanje vam je vedno krajšalo živce. Tokrat uporabite plan B. V poslu z dinamiko boste spet dokazali, da ste dobri. V večje nakupe se ne spuščajte. Bodite zaljubljeno romantični. Partner se veseli vajinih skupnih trenutkov. Od ponedeljka dalje uredite vse uradnosti.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Izogibajte se prenagljenosti in ostrih besed. Ni vedno vse tako zapleteno, kot je videti na prvi pogled. Popolnoma druga slika pa bo za vas od sobote naprej, ko vam zvezde stojijo ob strani. Ponovno boste zadovoljni sami s sabo in tudi s poslovnimi rezultati. Ponosno zakorakajte v prihodnost. Vaša srčna oseba načrtuje krajši izlet. Lepo vama bo v objemu pomladno-zimske pravljice. Izkoristite dobro energijo na vsakem koraku, in siceer vse tja do sredine tedna.

Strelec

23.11. do 21.12.

Vzpenjate se proti vrhu. Za zavistneže je to spodbuda, zato pazite na podtaknjene neprijetnosti. Previdnost je mati modrosti. Navežite nove stike. Zdaj je čas, da se lotite nečesa popolnoma novega. Poguma, optimizma in znanja vam ne manjka. Za ljubezen in sorodno dušo si je treba vzeti čas. Ukrasti si nekaj trenutkov zase, pa res ni greh. Partner se razvajanj ne bo branil. Finance še niso najboljše, zato varčujte. Sreča bo tokrat na vaši strani. Vaš dan je petek.

Lisa - 11/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 11/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.