Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Čaka vas nekaj zelo zahtevnih obveznosti. Bodite pripravljeni in previdni. od vas bodo zahtevali zelo veliko. Sklenite dogovor in uredite vse uradnosti. Vzemite si čas tudi zase, da si naberete novih moči. Bister um in spočito glavo boste še zelo potrebovali. Čustveno vas bo ščip zibal v občutljivosti. V ljubezni se pojavijo plahosti, dvomi in nezaupanje. dobro premislite, kako v partnerstvu naprej. Malo denarja ni izgovor, da se držite doma za pečjo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Poslovnih aktivnosti vam nikakor ne zmanjka. Zelo pridni so vaši nadrejeni v nalaganju dela. Hitite počasi in strokovno postavite vse na prava mesta. Počutje bo nihajoče. Dobra dneva sta ponedeljek in torek. Sprememba okolice vpliva blagodejno. Odpravite se z najdražjimi na krajši izlet v jesensko idilo. Dobra volja je, zato ne čakajte več. Kakšen dan preživite romantično z osebo, ki vam ponuja čustveno zaledje. Ne sprašujte, raje uživajte v objemu.

Oven

21. 3. do 20. 4.

V službi aktivirajte zaposlene. Zaskrbljeno tavanje vašega sodelavca vas zna spraviti ob živčke. Ne pustite se zmesti in potrpežljivo vztrajajte. V prostih dneh se razvajajte. Uživajte dovolj sadja in zelenjave. Gibanje v naravi vam vedno dobro dene. Čustveno zadovoljstvo in notranji mir boste dosegli le tako, da boste svoji najdražji osebi zaupali s srcem. Sprejmite povabilo na zabavo in se prepustite prijetnostim. Ljubezen zahteva svoje. Varčno z denarjem.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Od četrtka naprej vas bo Mars držal v svojem ritmu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti kar tako. Vaši bližnji vas bodo razumeli in hkrati zahtevali več. V službi bo zapleteno. Pri posebnih delovnih nalogah boste dosegli napredek. Raziskujte naprej. Finance še niso urejene. Čas ni primeren za večje nakupe. Gibajte se na svežem zraku in jejte zdravo. V vaši partnerski zvezi narašča negotovost. Pogovorita se in ne potencirajta po nepotrebnem. Novice se boste razveselili.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pri vsakodnevnih obveznostih ste zadnje čase zelo spretni in prekašate marsikoga. Ob koncu tedna se potrudite zase. Luna je v znamenju strelca. Počnite tisto, kar vas sprošča in napolni z dobro energijo. Ozvezdje bo občutljivosti sejalo tudi nad vami. Čustveno boste zahtevnejši, ranljivejši, morda razdvojeni, godrnjavi in prav nič vam ne bo po volji. Partner vam bo poskušal slediti. Z denarjem pa nikar tako razsipno. Nakupujte, ampak po pameti.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Pred vami je teden poslovnih dogajanj. Mars vzame in daje moč. Vsekakor boste prodornejši in zadovoljni z dosežki, vendar se ne ozirajte na kritične komentarje drugih. Uskladiti čustva z razumom ni ravno enostavno. Vam bo od ponedeljka naprej uspevalo. Popeljite najdražje v svet sanj in se mu na trenutke prepustite. Če vas v torek poprime jeza, jo poskušajte zadržati zase. Za boljše zdravje bodite v gibanju in uživajte dovolj vitaminov.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zapletenosti pri službenih nalogah še ni konec. Uspelo vam bo razrešiti trd oreh. Vaša dobra presoja bo tokrat vredna zlata. Počutje ne bo najboljše. Tokrat boste primorani več narediti zase. Ozvezdje vas bo tiščalo v občutljive vode. Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Niso vsi rojeni pod zvezdo dobrote. Srčna oseba si želi več časa preživeti v vaši družbi. Ne čakajte več. Dobro veste, kako in kje se imata vidva vedno lepo. Obiska se boste razveselili. Denar bo.

Devica

24. 8. do 22.9.

V poslovnosti vas čakajo zahtevna dela. Če boste želeli vse postoriti sami, se zadeve ne bodo izšle. Poskrbite za pomoč. Nikar z glavo skozi zid. Okoli vas bodo ljudje nataknjeni, sejala se bo slaba volja. Ne spuščajte se v detajle in izogibajte se ostrih besed. Mars zahteva svoje. Počutje bo boljše, če si boste privoščili razvajanje in več počitka. Nekaj za dučo. Saj veste, kaj vam prija. Srčna oseba ima za bregom nekaj čudovitega za vas. Stecite v objem in ne komplicirajte.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Mikalo vas bo, da bi si privoščili nekaj za privezat dušo. Torej čim prej po nakupih. Kakšen puloverček v barvah jeseni vam bo pristajal. Stresnih trenutkov se izognite, če se le da. Sočutja ne pričakujte, ker ga ne bo. Veliko bolj sproščeno in energijsko pozitivno bo za vas ob koncu tedna. Pogovorite se z osebo, ki ima v vašem življenju posebno mesto. Lepi trenutki sedejo v srce. V sredo je mlaj v škorpijonu. Zahtevnosti bodo na vsakem koraku.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaša vizija se izkaže kot najboljša. Z vašo iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bo učinek toliko večji. Napetosti bodo, zato bodite umirjeni in previdni, komu kaj rečete in komu ne. Izbirajte besede. Luna v strelcu bo ponagajala. Vitamini, minerali in gibanje vas obdržijo na površju. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Vaša ljuba oseba je ljubosumna. Ne zapravljajte denarja tja v tri dni. Veste, kaj ste si obljubili.

Strelec

23.11. do 21.12.

Podredite se, zadržite svoje mnenje, samo zato, da dosežete začrtani cilj. Uspelo vam bo, vendar se varujte laži in ukan nekaterih okoli sebe. Te lahko povzročijo veliko neprijetnosti. Poskrbite še za medsebojne odnose. V četrtek luna pretopi v vaše znamenje. Jeze ne bo enostavno krotiti. Raje se ugriznite v jezik in počakajte na drugo priložnost. Več trenutkov preživite v romantičnem objemu ljube osebe. Ne brskajte in ne meljite preteklih težav. Sprehod dobro dene, a ne?

Kozorog

22.12. do 20.1.

Kadar imajo škratki mlade, ni ravno prijetno. Pesimistični trenutki vam žal ne bodo v pomoč. Nekateri prav uživajo, da vas spravijo v slabo voljo. Ne dovolite tega, četudi jih nosi luna. Zaključite, kar je v vaših močeh. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji, hkrati pa vaju čaka nekaj zelo prijetnih uric. Prepustite se toku razvajanja. Obisk prijateljev vam polepša dni ob koncu tedna. Rekreacije ne izpustite iz dnevnega reda. Vaše telo potrebuje več vitaminov. Prehlad!!

Lisa - 46/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 46/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.