Preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Ribi od 20. 2. do 20. 3.

Delate kot mravljica. Nekatere obveznosti so zelo zapletene. Vsega se lotite sistematično in zbrano. V začetku tedna, ko bo polna luna v znamenju strelca, bosta prisotni čustvena občutljivost in zamerljivost. Pogovorite se s partnerjem in tudi sami s sabo. Očitno morate vnesti nekaj zelo pomembnih sprememb v svoje življenje.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Skupaj s sodelavci se boste veselili poslovnih rezultatov. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje. Občutljivosti se zaradi polne lune ne bo dalo izogniti. Vaše mišljenje bo v poslovnih novostih prišlo na svoj račun. Petek je pravi dan za pogovore z vašimi sodelavci in urejanje uradnih zadev. Srčna oseba od vas pričakuje malo več skupnih trenutkov. Ne pozabite na svoje zdravje!

Bik 21. 4. do 20. 5.

Delate noč in dan. Vaša denarnica pa je še vedno prazna. Morda je čas, da nekaj spremenite! Nikomur ni postlano z rožicami. Srčna oseba vas bo razvajala. Poglejte vase, in priznajte čustva, ki jih gojite do svoje ljubljene osebe! V ponedeljek nastopi polna luna v znamenju strelca, ki onemogoča normalno življenje. Bodite pripravljeni na vse, na vsakem koraku, tudi na živčnost.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Veliko dela imate, a ne pretiravajte, ker ste se že zelo utrujeni. Uživajte toplo hrano, sadje, zelenjavo in se gibajte! Melanholične misli potisnite na stranski tir. Poskrbite za razvedrilo. Polna luna v ponedeljek prinaša nestrpnost, nemir in nezadovoljstvo. Čustveno ste zelo občutljivi v teh dneh, zato cenite partnerjevo ljubeznivost. Finance imejte pod drobnogledom!

Lev 23. 7. 23. 8.

V vaših poslovnih načrtih se bo pojavilo nekaj neprijetnosti, ki je ne bo tako zlahka rešiti. Izogibajte se nervoznih situacij, čeprav to ne bo ravno lahko v tem tednu. Nekateri pač vedno iščejo konflikt! Zaupajte sebi in lastnim izkušnjam. Svojemu počutju in telesu privoščite nekaj uric razvajanja. Čofotanje v termalni vodi in gretje na sončku izboljša vaše počutje.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Nesmiselno je, da hitite z deli, ker vam nihče ne sledi. Napetost bo naraščala in tudi polna luna v ponedeljek ne prinaša milosti. Izogibajte se konfliktom! Prej kot ob koncu prihodnjega tedna poslovnega napredka ne bo! Za dobro počutje in zdravje morate storiti malo več. Pojdite na izlet do morja, jezera ali pa zaplavajte v kakšnem bazenu s termalno vodo.

Tehtnica 23. 9. do 22. 9.

V zadnjem času ste vložili veliko truda v svojo novo poslovno pot. Ne pretiravajte! Zaradi vseh obveznosti se zaskrbljenosti ne bo dalo izogniti. Treba bo ukrasti nekaj trenutkov samo zase. Na začetku novega tedna bodite pripravljeni na vpliv polne lune v strelcu. Občutljivost bo prisotna, zato se raje večkrat stisnite v objem najdražje osebe! Nekaj, kar si močno želite, je uresničljivo.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Predvidevali ste, da se bodo nekateri poslovni dogodki dobro odvijali, a se bodo žal pojavile težave. Naj vas razočaranje ne iztiri. Poskrbite za dober nadzor in problemčki bodo rešeni. Partnerju ne najedajte preveč, kajti zadnje čase ste prekoračili vse meje. Pojdite na zabavo in se sprostite v prijetni družbi. Izogibajte se kaloričnim jedem in sladkarijam.

Strelec 23.11. do 21.12.

Optimistično se lotite novih delovnih nalog. Dobro premislite, preden si naložite še kakšno dodatno delo. Počutje bo nihalo med odličnim in zelo stresnim. Polna luna sije v vašem znamenju! Vzemite si čas za druženje v dvoje in tudi samo zase. Pojdite na čvek ob kavi. Neprijeten splet okoliščin s čudnimi zapleti vam ne bo preveč všeč. Premislite in ne odlašajte s pogovorom.

Kozorog 22. 12. do 21. 12.

Prepričani ste, da ste s pomembnimi nalogami na koncu, pa se bo žal nekaj zapletalo. Kritika vam bo načenjala živce. Vaša preračunljivost se bo obrestovala. Ne zapravljajte preveč! V prostih dneh boste počutili dobro, v delovnih pa bo stresno. V ljubezensko zvezo bo posijalo sonce. Čustveni občutljivosti se ne bo dalo izogniti! Polna luna bo v ponedeljek in bo grozna! Počivajte.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Več energije bo za zabavo, izlete, prijetna druženja, klepetanja kot za resno delo in ustvarjanje. Nič hudega, če si vzamete nekaj dni zase. Telo in duša vam bosta hvaležna. S financami ne bo večjih težav, zato ne odlašajte z načrtovanimi nakupi. Obiščite prijatelje in uživajte v prijetni družbi začetega poletja. Ne pozabite, kaj ste obljubili partnerju!

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Preveč hitite z vsemi nalogami. Poskušajte biti zbrani in se izogibajte površnosti. Za to imate že preizkušen recept. Planeti vam namenjajo dober vpliv, zato vse tja do konca tedna postorite vse, kar od vas zahtevajo. V ustvarjalnosti ste tako in tako neustavljivi. Sejte dobro voljo, pa čeprav bo okoli vas kar nekaj živčnih in nestrpnih ljudi. Sprejmite povabilo na potovanje. Polna luna v strelcu vas bo zazibala!