Preverite, kaj pravijo zvezde za vaš znak ...

Oven 12. 3. do 20. 3. 2019

Marsikaj boste uspešno zaključili, seveda pa se zbrano lotite novih obveznosti. Brez napak in problemčkov ne bo šlo. Čimprej se pogovorite in razsvetlite nejasnosti. Počutje bo dobro, vendar ne pozabite na gibanje in sproščanje telesa in duha. V četrtek bo vpliv prvega krajca v dvojčku neugoden. Utrujenosti in nevšečnostim ne boste ušli kar tako. Sreda je vaš dan, ko se sonce začne smejati v ovnu. Bodite potrpežljivi in se izogibajte konfliktnih dogodkov. Harmonija v partnerstvu se nadaljuje. Presenetite, pomlad je tu.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Z ekstremno eksplozivnostjo in hitro trmo tokrat žal ne boste ničesar rešili. Vse tja do konca tedna bo dovolj možnosti, volje in pozitivne energije, da umirjeno razrešite nastale probleme. Po dogovoru boste boljše volje. Še vedno pazite na denar, ker vaše finance niso takšne, kot ste načrtovali. Čustveno se prepustite razvajanju, ker enostavno razvajanja potrebujete. Zdravju namenite več. Malce ste zaspali s športnimi aktivnostmi. Pomlad v sredo bo vstopila skozi vrata, zato izkoristite vsak dan.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Za dežjem vedno posije sonce. Vaša vztrajnost se vam bo obrestovala, vendar več previdnosti v krogu ljudi, s katerimi poslovno sodelujete. Nekateri bi vas utopili v žlici vode. Gibajte se na svežem zraku. Sprememba okolice vam vedno dobro dene. Sproščen klepet z vašo najdražjo osebo vama bo polepšal proste dni. V srcu ste mirnejši in še bolj zaljubljeni. Za vse, kar načrtujete, bo treba biti fit. In še prvi krajec v vašem znamenju se nasmiha v četrtek. Kriza v denarnici kot že lep čas ne? Uspelo vam bo.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Umik ni pravi recept. Posledice seveda bodo, vendar ne toliko balzamične, kot ste navajeni. Čeprav bo prvi krajec v znamenju dvojčka dokaj težak, boste načrtovano speljali vsaj do približka. V vašo ljubezensko zvezo boste vnesli nekaj pomladno svežega. Dvomov in neprijetnih pomislekov se je nabralo kar veliko. Ne izbruhnite prehitro, kajti ni vse tako negativno, kot je videti na prvi pogled. Petek je vaš dan, da rečete bobu bob. Včasih je resnično prav, da namenite pozornosti sebi. Uživajte več sadja in zelenjave.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Miru ne bo, vse dokler se dela ne bodo začela odvijati. Luna vam je naklonjena ob začetku tedna, zato z novostmi ne odlašajte predolgo. Z denarjem varčno še nekaj časa. Poskrbite zase. Vaš imunski sistem ni v ravnovesju. Stres ni vaš prijatelj. Vzemite si torej čas za počitek, več spanja in zdravega prehranjevanja. Rekreaciji se ne odpovejte. V ljubezenski zvezi bo več sočutja in občutljivosti. Prvi krajec v znamenju dvojčka v četrtek zahteva svoje. Sonce ste. Spomladanski žarki vas bodo ponesli v nebo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Že lepo obdobje se trudite, da bi v službi dosegli red. Bodite optimistični in ne popuščajte. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ker ni vredno. Ljudje okoli vas bodo občutljivi predvsem v četrtek, ko bo nastopil prvi krajec v znamenju dvojčka. Vi pa se ne dajte kar tako. Pozitivne energije ne izpustite skozi pomladna vrata. Možnosti, da se izognete težavam v poslu, so odprte. Dajte prednost diplomaciji in spretnosti. V ljubezenski zvezi odprite srce. Ni vam treba govoričiti, veljajo dejanja iz srca.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Pravočasno se pogovorite o trenutno nastalih problemih, da pozneje ne boste poslušali očitkov. Zahrbtnežev in zavidljivcev žal nikoli ne zmanjka. Kaj pa zdravje? Z rekreacijo nadaljujte. Želodčnih težav se rešite le z dieto in s tem, da se nehate obremenjevati. Vodna kopel in masaža, kaj pravite? Prvi krajec se bohoti v četrtek v znamenju dvojčka. Milosti ne bo. Poskušajte umiriti notranjost. Razpoloženje izboljšujete tako, da ste v družbi tistih, ki jih imate radi in oni vas. Ljubezen vam daje moč. Pomlad je tu. Postrezite si s soncem, uživajte.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Vaša glava je polna skrbi. Dogovore in sklepe bo treba nujno spremeniti. Ne dovolite, da vas z dobrikanjem zavedejo. Za boljše počutje obveznosti pustite v službi in vikend namenite sebi. Nervozo, ki jo zaseje prvi krajec v četrtek, preženite tako, da se lotite domačih opravil. Spomladansko čiščenje. Nakupi za dom in dušo so na vrsti zdaj. Ne belite si glave zaradi zapravljenega denarja. Finance boste uredili. Srčna oseba je v skrbeh, ker ste kljub nasmehu videti nesproščeni. Povejte, kaj vam leži na duši.

Strelec 23.11. do 21.12.

Dajte prednost svoji ustvarjalnosti. Izkušnje v tem trenutku pomenijo veliko več, kot razmišljate. Upoštevajte jih, rezultati bodo hitro na dlani. Za dobro zdravje bo treba nameniti več časa. Rekreacija in zdrava prehrana povrneta moči. Nekdo vas resnično pogreša. Priznajte, da tudi vi pogrešate ljubezensko zavetje. V teh pomladnih dneh imate čudovito priložnost, da se vam skrite želje uresničijo. Prvi krajec v dvojčku bo kriv, da bodo dominirali stres, razdražljivost, občutljivost, nezadovoljstvo. Potrpežljivo.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Čas je za spremembe, zato izvlecite svoje ideje na plan do petka. Nekateri se bodo dolgočasili, tudi zavidanj in negativnih kritik ne bo manjkalo. Naj vas to ne zmoti. Bodite še naprej dobre volje. Ljubezensko zvezo popestrite s prijetnimi, drobnimi pozornostmi. Iskrena ljubeča beseda ima čudežno moč. Vaše telo potrebuje počitek, duša pa mir. V četrtek vas zaziblje energija prvega krajca v neravnovesje. Kar ste se namenili postoriti doma, ne odlašajte več. Finančno ste iz krize. Kritiko preslišite.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Ne dovolite, da se odnosi v službi skrhajo. Okoli vas bodo naporni ljudje, prvi krajec v četrtek prinaša še dodatne obremenitve, vremenske spremembe, čudno počutje. Treba je vztrajati. Druženje s prijatelji bo kot nalašč dobro razvedrilo za vas. Z negativnimi navadami pa nikar ne pretiravajte. Gibajte se v naravi na svežem zraku, ker ste rojeni pod zvezdico 'zračkov'. Pomlad je tu. S srčno osebo si vzemita čas za urice v dvoje. Vaš dvomi so odveč. Vas je strah, da ste se napačno odločili? Tudi vesele novice bodo.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Pomlad je tu. Na svet okoli sebe glejte bolj optimistično in tolerirajte, da si ne nakopljete slabega počutja. Prvi krajec v dvojčku nastopi v četrtek. Žal ne pozna milosti v sejanju preizkušanj. Zmanjšajte nemir in dvigniti razpoloženje. Dobro veste, kako. V dom prinesite nekaj svežega, pomladnega in drugačnega. Šopek tulipanov ali zvončkov? Zaskrbljeni ste zaradi svojega partnerja. Morda vam pa tokrat prisluhne. Poskusite biti manj zajedljivi, raje zamenjajte nataknjenost s poželenjem in humorjem. Denar bo na računu.

Liza - 12/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 12/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.