Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Resno zagrabite za delo. Vzdušje na delovnem mestu pa ne bo ravno sproščeno. Nataknjenost osebe, ki komplicira na vsakem koraku, vam zna pojesti kakšen živček. Ne jemljite si vsega preveč k srcu. Finančno še ne bo rožnato. Vztrajajte, varčujte. Po duši ste romantični, sanjavo nežni, zato napolnite srčne žepke. Obeta se prijeten vikend v objemu najdražje osebe. Pustite se razvajati. Z rekreacijo nadaljujte, ampak se varujte nevšečnih poškodb. Sonce bo vstopilo v vaš čas.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Trenutno bi bilo dobro za vas, da bi si privoščili več počitka. Dobro veste, da s pretiravanji ni pravega počutja in ne rezultatov, ki bi potešili vaša pričakovanja. Poslovne zadeve boste uredili. Ljudje okoli vas bodo nervozni, zbadljivi in nataknjeni. Prvi krajec v nedeljo v znamenju ovna ne bo milosten. Vas skrbi, kako naprej? Nekdo ima le nekaj prijetnega za vas. Prepustite se. Zaupajte. Treba bo povedati, kar vam leži na duši. Ni vse tako zapleteno, kot je na začetku videti.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Počutje bo malce nihajoče. Nikar ne bodite preveč strogi do sebe in drugih. Dajete občutek zanesljivosti, kar se v vseh poslovnih nalogah dobro obrestuje. Do nedelje izkoristite vsak trenutek za ustvarjalnost, pogovore, druženje in zabavo. Temačne misli preženite z rekreacijo v naravi, meditacijo ali najljubšim hobijem. Negujte svojo ljubezensko zvezo, ampak nikar z glavo skozi zid za vsako malenkost. Prisluhnite srcu in naj vas čudne govorice ne spravljajo v slabo voljo.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Nikar se ne razburjajte zaradi trenutno nastale zmede. Kuhanje zamere splet okoliščin samo poslabša. Bodite mirni in ne prilivajte po nepotrebnem olja na ogenj. Za dežjem vedno posije sonce. Tokrat rešite težavice z drugačnim receptom. Optimizem je dober sopotnik v začetku leta. Ne segajte preveč po sladkih dobrotah. Prazniki so mimo. Vaš želodček je še vedno občutljiv. Bodite v gibanju in telovadite. Za ljubezen brez strahu. Pred vama je čudovit vikend, kljub prvemu krajcu.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Tudi če je začetek leta za vami, hitijo preizkušanja na vsakem koraku. Dobro je, da včasih malce odklopite, ker lahko pride do kolapsa na polno. Po počitku se bo odprl idejni kotiček, ki plapola v vaši notranjosti. V življenju se zgodi, da presenetimo tu in tam tudi sami sebe. Konec tedna preživite v družbi oseb, ki jih imate srčno radi. Nasvet srčne osebe pa le upoštevajte. Zagotovo je dragocen za vaše zdravje in počutje. Pojdite na pot in ne zapravljajte preveč. Vaš dan je ponedeljek.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Sprejmite novo ponudbo in dopolnjujte svoja pričakovanja po začrtanem planu. Naj vas nervoza in raztresenost ljudi okoli vas ne iztirita. Najboljša rešitev je, da pustite spontanosti prednost. Športno bodite aktivni. Nikar ne pozabite na svojo notranjost. Sproščanje na jogi ali meditaciji vam bo koristilo. To velja predvsem za konec tedna, saj prvi krajec v ovnu prinaša nihanja v počutju. Preveč romantike tokrat ne pričakujte. Upoštevajte nasvet prijatelja, ki vam želi le dobro.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vzemite si več časa za službene projekte, ki vam v prihodnosti prinašajo večji dobiček. Spremembe na delovnem mestu vas bodo malce jezile. Bodite odločni in recite bobu bob. Čudni komentarji naj vas tokrat ne zanimajo. V soboto in nedeljo bodite v družbi najdražjih. Domača zabava in prijetno klepetanje o vseh mogočih stvareh vas bosta napolnila z novo energijo. Spremenite pričesko, razvajajte se kakšno urico na masaži in obiščite razprodaje. Nekaj boste našli za dušo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. V prihajajočih dneh boste morali biti zelo potrpežljivi in tolerantni do vseh v svoji bližini. Nemir in živčnost nista najboljša prijatelja dobrega sodelovanja. Dela opravite, kot ste načrtovali. Težavice na zdravstvenem področju še lahko rešite alternativno. Hoja in telovadba vam bosta koristili. Sumničavosti se je težko izogniti, ko na nebu sveti prvi krajec v znamenju ovna. Le zaupajte najdražji osebi. Kar je bilo, je bilo. Stopajte naprej.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Pohitite z delom, kjer zaostajate. Januar hiti dan za dnem. Čeprav ste nove projekte skrbno načrtovali, se vseeno lahko zalomi. Pristopajte razumno, potrpežljivo reagirajte na vsa preizkušanja. Račune, ki ste jih zlagali na poseben kupček, boste v naslednjih dneh končno poravnali. Vikend izkoristite za prijetna druženja, izlet ali zabavo. Malce sprememb vam ne bo škodilo. Z ljubljeno osebo bosta ujela pravi trenutek za romanco in resen pogovor. Srce bo ranljivo in občutljivo. Bodite nežni.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

V službi se obeta veliko dela. Kakšna zmeda ni izključena in tudi dileme, ali ste se odločili pravilno, se bodo pojavile. Merkur je retrograden. Marsikaj boste uspešno speljali. Sicer se bosta čutili nervoza, nevoščljivost in morda še kaj. Prvi krajec bo v znamenju ovna, zato bodite pripravljeni na vse. Ne obremenjujte se s starimi zamerami. Več časa preživite s srčno osebo. Iskrena ljubezen in blagodejni učinki narave bodo zagotovo pripomogli k dobremu počutju. Finance boste uredili.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Poslovnim obveznostim ne bo ne konca ne kraja. Na trenutke se resnično počutite, kot da so vaši sodelavci na počitnicah. Povejte nadrejenim, skritizirajte na glas. Sicer veste, da si boste tako nakopali težave, ampak bolje prva zamera kot druga. V vaši ljubezenski zvezi se odpira čas užitkov in občutljivosti. Ob koncu tedna, ko luna zajadra v ognjeno znamenje ovna, je primeren čas za prijetnosti v ljubezni. Polepšajta si zimske dni. Dobrih idej vam nikoli ne zmanjka.

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Nikar ne obupajte nad veliko goro obveznosti. Bodite optimistični in potisnite negativna razmišljanja na stranski tir. Zvezde bodo na začetku naslednjega tedna na vaši strani. Nujna dela spravite v red. V prostih dneh preženite nelagodno počutje z gibanjem v naravi, izletom s srčno osebo ali meditacijo. Za svoje zdravje ste v zadnjem času naredili premalo. Vaše čustveno ranljivo srce ponovno bije v objemu iskrene ljubezni. Skrivati? Nima smisla.