Vam bodo zvezde naklonjene? Odgovor ponuja Lizin horoskop!

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vaše sive celice delajo s polno paro, zato se zdaj lotite zahtevnega projekta, ki ste ga v zimskih dneh dognali. Na komentarje iz ozadja se ne ozirajte preveč. Pogled v denarnico bo razveseljiv. Prijetne urice v družbi najdražjih pripomorejo k vašemu dobremu počutju. Smeha, zabave in dobre volje tokrat ne bo manjkalo. Zvezde vam odpirajo vsa vrata na stežaj.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Postavili vas bodo pred težko nalogo. Nikar ne zapletajte že zapletenega. Pustite enkrat za spremembo utečene stvari na miru. S financami pa raje ne tvegajte preveč. Na začetku naslednjega tedna se dogovorite o novostih. Vaš idealizem vas bo vodil po pravi poti. Nekdo vas nestrpno pričakuje. Ljubezensko občutljivi boste padli v objem prvega krajca v znamenju vodnarja.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Sodelavci kar ne prenehajo godrnjati. Zazrite se vase. Poiščite pravi razlog, zakaj se zadeve odvijajo v negativno smer. Preden odprete usta, dobro premislite, kaj komu zaupate. Fizično bodite aktivni in postorite vse, kar ste si zadali. Vendar pretiravanje škodi vašemu zdravju. Sreča, da ste zaljubljeni do ušes in še čez. S partnerjem uživajta v jesenski pravljici.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Recepture za uspešno reševanje delovnih načrtov bo treba osvežiti. Osebno ste zadovoljni, in to delite z bližnjimi. Večerno klepetanje v dobri družbi z malce dobre glasbe vam bo prijalo. Da bo vaše počutje boljše, si privoščite savno, plavanje in masažo. Prvi krajec je v znamenju vodnarja. Za vas seje trenutke nesoglasij in nervoze. Ampak ozvezdje odpira čas retrogradnega Merkurja.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Ne prehitevajte samih sebe. Pogovorite se s sodelavci. Tako se boste lažje odločili, kako poslovati naprej. Rutinska dela bodo malce v zaostanku, vendar do določenega termina opravljena. Luna v znamenju ribic in prvi krajec v vodnarju prinašata čutnost in srčno občutljivost. Le glejte, da ne preslišite ljubezensko obarvanih besed. Starih nevšečnih dvobojev ne pogrevajte.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Delo in vedno znova delo je vaše življenje. Če se boste toliko fizično in psihično obremenjevali, resnično lahko pregorite. Počutje tako ne bo najboljše. Imejte se bolj radi in v prostih dneh dajte prednost sebi. Nihče vam ne bo očital sebičnosti. Prvi krajec v znamenju vodnarja za vas ne bo ravno milosten. Privoščite si razvajanja za dušo in telo. V ljubezni vas čakajo res prijetne urice v dvoje.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V poslih ne bo vse tako rožnato, kot je bilo obljubljeno. Pogovorite se z nadrejeno osebo ali bližnjo sodelavko. Kdor dela, tudi greši. Vaša napaka ni tako grozna, da je ne bi mogli popraviti. Več pozornosti posvetite svojemu partnerju, kajti nekaj očitkov je že priletelo iz njegovih ust. Privoščita si malce zasebnosti. Morda ob koncu tedna, ko vam bodo zvezde pošiljale čustveno občutljivost in odprtost duše.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Luna v zračnem znamenju v četrtek vam bo v pomoč pri vseh obveznostih, ki jih ne bo ravno malo. Bodite pripravljeni na vse. Prvi krajec zahteva svoje. Veseli ste napredka in kar nekaj vaših idej se bo realiziralo. Naj vas nevoščljivost nekaterih ne spravlja v slabo voljo. Poskrbite za boljše zdravje. Ljubosumje ni zdravo v ljubezenski zvezi. Raje si vzemita čas drug za drugega.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Zdaj se ne ustavljajte. Marljivost in vizija, ki jo imate že od samega začetka, prinaša sadove uspeha. Delo je pomembno, vendar nekaj več pozornosti namenite osebam, ki kraljujejo v vašem srcu. V prostih dneh se odpravite na lepše. Vajina ljubezen bo čustveno obarvana ter občutljiva zaradi prvega krajca v znamenju vodnarja. Počutje bo boljše, če razvajate telo in dušo.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Odpirajo se vam vrata novih poslovnih priložnosti. Ne odlašajte z odločitvami. Dobro veste, da ste lepo obdobje modro čakali. Črnogledost postavite na stranski tir. Aktivirajte delovno silo, drugače boste znova ostali sami za vse. Kaj pa zdravje? Uživajte več sadja, zelenjave in toplih obrokov. Dieto na stran. Osrečite tiste, ki jih imate radi. Zadnje čase ste se malce preveč zapirali v svoj svet.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Kadar imate službeno prenatrpan urnik, se vam vedno nekaj zatakne v partnerskem odnosu. Kritično stanje zgladite z izletom v neznano. Maksimalno se posvetite čustveni zvezi. Zvezde so vama naklonjene, občutljivosti pa žal ne boste zbežali. Za boljše zdravje se več gibajte, zdravo jejte, spite in bodite na svežem zraku.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Prav na polno se lotite dela in opravil. Vredno se je potruditi. Posledično boste deležni pohvale in seveda temu sledi tudi boljši zaslužek. Vendar vas bo motilo neko brezsmiselno govoričenje nekaterih. Ne ozirajte se na to in ne premlevajte z njimi. Škoda časa in energije. To usmerite v svojo ljubezensko zvezo. Srčna oseba se veseli vaše bližine, topline in nežnosti.

Liza - 47/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 47/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.