Kaj vam v naslednjih dneh napovedujejo zvezde? Preverite v horoskopu!

Ribi 20. 2. do 20. 3.

S prijateljicami si privoščite podaljšano kavico. Sproščeno klepetanje bo pregnalo vašo polno glavo službenih skrbi in obveznosti. Uradne zadeve dokončajte do petka. Zadnji krajec v vašem znamenju prinaša nervozo, nemir, težave ravno tam, kjer si ne želite. S sporazumevanjem, vztrajnostjo in natančno analizo omilite napetosti pri razreševanju nastalih napak. Trda bo predla nekaterim, ampak vztrajajte. Prosti čas namenite rekreaciji ter dejavnostim, ki vam vlivajo moč in energijo. V ljubezni ste zadnje čase nezaupljivi. Odkritosrčno povejte, kaj razmišljate in kaj vam leži na duši. Dobili boste odgovor, kot ste si tiho želeli. Tlačenje bolečine ne prinaša mirnega spanca.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Veliko poslovnih dolžnosti vas čaka. Urejajte jih postopoma, kajti čez ovire in zapreke ne bo šlo zlahka. Nekateri vtaknejo nos ravno tam, kjer je najmanj treba. Bodite pripravljeni v vseh razsežnostih. V soboto nastopi zadnji krajec, luna pa prestopi v vaše znamenje. Čas čustvene občutljivosti. Več trenutkov si vzemite zase in poskrbite za boljše počutje. Več vitaminov naj bo na vašem jedilniku in gibajte se na svežem zraku. Kaj pa partnerstvo? Nekdo čaka, da ga spustite bližje srca. Skrajni čas je, da začneta znova. Ne zapletajte v odnos stvari, ki so od nekdaj zapletene. Sreda je vaš dan. Izkoristite dobre energije tudi v finančnem svetu. Uspelo vam bo priti na zeleno vejo.

Bik 21. 4. do 20. 5.

V poslovnosti boste iztržili maksimum do konca tedna. Vedite pa, da vsi nimajo takšnega potenciala kot vi. Izogibajte se kakršne koli prenagljenosti. Premišljeno predvsem z denarjem. Če si po dolgem obdobju končno vzamete čas za pogovor, vaša srčna oseba ne bo več trepetala v zapleteni zgodbi, ki ste jo zakuhali v preteklih tednih. Postavite partnerstvo v ospredje. Poskrbite za romantično vzdušje ter najdražjo osebo zasipajte z drobnimi pozornostmi. Čustveno ravnovesje vama veliko pomeni. Sobotni zadnji krajec zahteva svoje. Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Lahko načrtujete nakupovanja, ampak šele takrat, ko bo denar na vašem računu.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Novosti vam prinašajo veliko motivacije, tako da delo opravite, kot ste si zamislili. Dogovori bodo obrodili poslovne sadove. Kljub dobremu se bodo pojavile finančne težave. Ne zapravljajte tja v tri dni. Od sredine tedna pa do nedelje se vas bo lotevala utrujenost. Zadnji krajec v ribi, od sobote bo zahtevala svoje. Nikar se ne čudite, saj ste potrebni počitka. Venera, planet ljubezni, pošilja priložnost za prijetno ljubezensko romanco. Junij je vaš mesec. Prepustite se čarobni naklonjenosti prijetne osebe. Mikavnemu povabilu se ne upirajte, niste ravno vešči v izgovorih. V začetku tedna se zagrizeno lotite vseh obveznosti. Sonce v vašem znamenju odpira nove pozitivne rešitve. Poletje.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Niste ravno navdušeni nad goro obveznosti v službi. Ste postavljeni pred dejstvo, da morate postoriti vse sami? Povejte, kar mislite. Ste presenečeni nad pozitivnim odzivom nekaterih? Zadnji krajec v soboto ne prinaša ravno umirjenosti, ampak poskrbi še za kakšno zdraho med ljudmi in zaseje težave pri delu. Le glejte, da se predate objemu srčne osebe. Ne skrivajte srčne navezanosti. Kar ste zasejali v ljubeče razmerje, lahko mirne duše žanjete v vsakem trenutku. Slabo počutje preženite z več gibanja v naravi, počitek resnično potrebujete. Ne pozabite, kaj ste si obljubili. Torej? Vaš dan je ponedeljek, ko luna zajadra v znamenje bika. Spopad s težavami boste uspešno rešili.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Poslovne in materialne zadeve bodo končno dosegle vaša načrtovanja. Ne bodite preveč strogi do samih sebe. Neprilagodljivost sodelavke vas spravljala ob živce. Ostanite mirni in se ne ukvarjajte z nepomembnimi rečmi. Kuhanja zamer resnično ne marate, pa čeprav se bo dogajalo, da jih boste občutili na lastni koži. Sicer veste, zakaj. V soboto nastopi zadnji krajec v znamenju ribic. Pestro bo. Proste dni izkoristite za druženje v dvoje. V začetku tedna pa previdno v ljubezenski vezi. Slaba volja partnerja bo od vas zahtevala veliko potrpežljivosti. Kritiko obdržite zase. Ko izveste dobre novice, se na vašem obrazu nariše prešeren nasmeh.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Planeti so vam naklonjeni, da načrtovana dela zaključite in se pripravite na nove delovne obveznosti. Novosti so zelo zahtevne, zato se nikar ne spuščajte v negativna razmišljanja. Zaupajte sebi in svojim sposobnostim ter izkušnjam. Tehtanje uporabljajte samo za kontrolo svoje telesne teže. Seveda je poletje pred vrati, ampak ne pretiravajte z dietami, ker se ne boste dobro počutili. Uživajte lahko hrano, polno vitaminov, ter poskrbite, da v teh junijskih dneh večkrat stojite na sosednjem hribčku. V ljubezni bo romantično, žal brez občutljivih uric ne bo šlo. Izogibajte se ljubosumja, predvsem pa ne izrekajte pikrih komentarjev in ne izzivajte usode. Raje se ugriznite v jeziček.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

V začetku tedna vam ozvezdje odpira vrata dobrega poslovanja, hkrati pa kliče kritiko nekaterih. Za ta čas bo bolje, da sproti urejate uradnosti. Preganjavica prihajajočega zadnjega krajca v znamenju ribic vas lahko potisne v slabo voljo. S pravo recepturo zmorete obvladati napetosti. Junijski dnevi bodo bolj pestri, če si vzamete čas za klepetanje s prijatelji in najbližjimi. Razvajajte vse naokoli in uživajte v vsakem dogodku. Niti pod razno še niste izgubili smisla za humor in romantiko. Ne bodite skromni do sebe. Malce zapravljajte, tako za dušo. Sprememba v vašem domu prinaša zelo dobro počutje in udobje. Vozite previdno in po pameti.

Strelec 23.11. do 21.12.

Službeno stanje se bo izboljševalo, vendar še vedno ne bo idealno. Pazite, da vaše poti in odločitve ne bodo preveč zavite v skrivnosti, ker se lahko izgubite. Spremljalo vas bo opotekanje. Da se rešite odvečnega stresa, opravite vse obveznosti do konca tedna. Ko ste v zagonu, se težko ustavite. Partnerju znova nakažite, kaj čutite v srcu. Včasih vas noče razumeti, ker išče vašo pozornost. V soboto se nikar ne spuščajte v globoke ljubezenske pogovore, ker vam zadnji krajec v znamenju rib ne bo omogočal, da bi dosegli, kar ste si zadali. Odtavajte s svojimi mislimi po svoje ... Optimistično. Hkrati za dobro počutje odpotujte za kratek čas nekam do vode.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Radi bi, da posel teče gladko, pa se vedno najde nekdo, ki zapleta tam, kjer je najmanj treba. Z diplomatskim pogovorom razrešite vsaj trenutno nastale težavice. Dogovore in sklepe bo treba v osnovi spremeniti. Z zamerami se ne ukvarjajte. V času delovanja mlaja ni priporočljivo tiščati prstov tam, kjer je osat. Več čas posvetite svojemu zdravju in srčni osebi. Ne skrivajte čustvene naklonjenosti, ker zavirate vajin prijetni odnos in sejete negotovost v srce najdražjega. Kaj ko včasih preveč analizirate in ne gre drugače. Čaka vas prijeten obisk in mamljivo povabilo. Vzdušje na zabavi bo prav prijetno. Po dolgem času se nasmejite.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Delavnost je vaša dobra lastnost, zato se poglobite v naloge in projekte. Uspe vam vse, kar je nujno za uspešno nadaljevanje dela. Nekaterih nalog se lotite prav detajlno. Ne pretiravajte, kajti tudi vi lahko pregorite. Vaše telo in duša potrebuje svobodo in dovolj počitka. Ne lažite sami sebi. Res ste pretiravali. Gibajte se v naravi, prehranjujte se zdravo, delajte na sebi. Srčna oseba si želi iskrenega pogovora. Urice sanjarjenj v dvoje so odprte, vi pa ne odlašajte več. Zadnji krajec v ribicah ne pozna milosti. Nesporazum zaradi objektivnih okoliščin morate dobrohotno prezreti, pa čeprav se vam bo malce kadilo od besa iz vaše glave.

DVOJČKA 21. 5. do 21. 6.

Optimističnost vam priskoči na pomoč v poslovnih obveznostih. Vrelišče vsega dogajanja bodo novi izzivi. Izkoristite priložnosti, kajti lepo obdobje ste čakali na te možnosti in ugodnosti. Vaše znanje in izkušnje bodo doprinesle odličen začetek. Zadnji krajec ob koncu tedna v znamenju rib prinaša nemir, nervozo, čustveno občutljivost in še kaj. Okoli vas ne bo manjkalo godrnjačev. Rekreacija v naravi in dovolj spanja bo izboljšala počutje. Kavica s pogledom na morje je prava odločitev. V odnosu do partnerja zadržano z vašimi pikantnimi komentarji. Včasih se ne zavedate svoje strogosti. Lepa beseda lepo mesto najde. Bodite nežni, ljubeznivi in potrpežljivi. Splačalo se bo in poletje trka na vrata.

Liza - 25/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 25/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.