Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Prepričani boste, da ste s pomembnimi opravki na pravi poti, ampak se pojavijo komentarji, ki povzročijo nakodranost vaših živcev. Ne bo vam dalo miru. Dokažite, da se tudi zahtevne stvari lahko rešijo zelo enostavno. Vaša preračunljivost se bo dobro obrestovala. V prostih dneh se intenzivno potrudite za nabiranje novih moči. Jejte zdravo kuhano hrano ter sadje in zelenjavo. Za dieto imate čas še vse leto. Venera vas bo objela v vašem slogu. Darilo.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Veliko več energije bo za zabavo, izlete, prijetna druženja, klepetanja, kot pa za resno delo in ustvarjanje. Nič hudega, če si vzamete nekaj dni bolj sproščenih. Telo in duša vam bosta zelo hvaležna. S financami ne bo večjih težav, zato ne odlašajte z načrtovanimi nakupi. O razprodajah še razmislite. Čustvena hrepenenja je včasih težko pogasiti. Na ljubo osebo se lahko zanesete. Torkov mlaj v vašem znamenju seje nervozo. Virozice potujejo ... čuvajte se.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Resno ste se podali v delo. Nekatere stvari so malce v megli, vendar potrpežljivo počakajte, da se ta razkadi. Ob koncu tedna boste čustveno precej občutljivi in zamerljivi. Pogovorite se s partnerjem in tudi sami s sabo predelajte do konca. Ste dobra dušica, ki jo hitro zakurijo malenkosti. Očitno bo treba vnesti nekaj sprememb v vaše življenje. Čim prej, tem bolje. Kar lahko danes naredite zase, ne odlašajte na jutri. Druženja v dvoje bo lepo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Združite moči s svojimi sodelavci. Tako se bo zaključila vaša miselna vojna okrog poslovnih rezultatov. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje. Ne obremenjujte se zaradi čudnih izjav sorodnika. Torek je pravi dan, da se pogovorite s svojimi najdražjimi o vseh načrtih, ki vas čakajo v bližnji prihodnosti. Ne skrivajte resnice o finančnem stanju. Hudo vam bodo zamerili. Tudi srčna oseba od vas pričakuje malo več veselja in skupnih trenutkov. Ni vse v delu.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Se vam ne dozdeva, da noč in dan delate, družinski proračun pa še vedno trpi? Bodite dostojanstveni, tako kot vedno in se pogovorite. Kritika nadrejene osebe vas bo iztirila. Za dežjem vedno posije sonce. Resnično prisluhnite nasvetu, ker se vam obrestuje. Tudi če bo vaš urnik natrpan, ne pozabite na urice užitka in svoje zdravje. Vaša srčna oseba vas bo razvajala. Malce hvaležnosti pa le pokažite. Nataknjenost in godrnjanje prihranite za kdaj drugič.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Hitrosti ni nikoli kaj prida. Prav nič ni čudno, če se napake vrstijo druga za drugo. Poskušajte se zbrati. V začetku tedna bo energije dovolj, da zasnujete nove ideje. Ko se odprejo vrata ustvarjalnosti, ste najbolj zabavni in še spretni povrhu. Tudi v ljubezenski zvezi boste sejali dobro voljo. Smeh je pol zdravja, ne bo pa to dovolj. Za boljše počutje storite, kar ste si obljubili ob vstopu v novo leto. Vse na enkrat ne gre, gre pa korak za korakom. Uspevalo vam bo.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Čeprav je začetek leta, imate res veliko dela. Ste že kar precej utrujeni? Ne pretiravajte, ker zdravja niste zadeli na loteriji. Uživajte toplo hrano, sadje in zelenjavo. Zdaj ni ravno pravi čas, da bi se predajali v melanholične misli. Privoščite si spremembe in razvedrilo. Morda izlet do belih strmin. Klepetanje v družbi znanih vam bo prijalo. Zvesta in romantična ljubezen vaše srčne osebe vas vedno podviza. Finančne zagate boste uredili prej, kot ste načrtovali.

Lev

23. 7. do 23. 8.

V zraku je polno življenjske energije in vi jo boste izkoristili maksimalno. V vaših poslovnih načrtih skače finančni škrat. Dobro premislite, kako se ga boste znebili. Ukrepajte postopoma. Nervozo poskušajte potisniti na stran. Nekaterim je počasnost posebno ljuba, predvsem kadar je treba poravnati račune. Zaupajte prijatelju, ker je vaša desna roka. Povedal vam je resnico, čeprav med vrsticami. Za boljše počutje obiščite center za razvajanje. S sabo povabite svojo ljubezen.

Devica

24. 8. do 22.9.

Uspešnih in prijetnih delovnih trenutkov se ne nadejajte prehitro. Godrnjanje nekaterih v službi vas zna iztiriti. Do konca tedna se pogovorite o vseh pomembnostih. Le tako se bodo uspešno nadaljevale poslovne novosti. Prisluhnili bodo vašim idejam in jih za spremembo tudi upoštevali. Za boljše počutje si dovolite več počitka. Vitamini so nuja. Izlet na bele poljane vam bo napolnil baterije. Čustveno občutljivi boste in na trenutke ljubosumni ... Zaupajte ljubi osebi.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Na začetku novega leta ste vložili že veliko truda v projekte, ki odpirajo nove poslovne poti. Nervozi in zaskrbljenosti žal ne bo konca. Morali si boste ukrasti nekaj trenutkov samo zase. Počivajte in si privežite dušo s stvarmi, ki vas osvobajajo. Po počitku boste kot prerojeni. Resni poslovni pogovori bodo zelo uspešni. Ljubezensko pa ... Večkrat se stisnite v objem najdražje osebe. Zvestoba vam je zelo pomembna. Poskrbite za presenečenja.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Načrtovali ste, da bi se poslovni projekti odvijali gladko in uspešno. Žal se bodo pojavile težave. Ukrepajte takoj. Vnesite več nadzora, raziščite malenkosti in vsakemu posebej določite obveznosti. Partnerju ne nergajte preveč, saj ni kriv za nevšečnosti. Pozorno sledite. Čaka vas nekaj romantičnih presenečenj. Tudi strasti bo v izobilju. Všeč vam bo. Da bo počutje pravo, skupaj odjadrajta na zabavo ter uživajta v prijetni družbi. Z denarjem še varčno.

Strelec

23.11. do 21.12.

Polni optimizma se lotite delovnih nalog. Dobro premislite, preden si naložite še kakšno dodatno obveznost. Počutje bo nihajoče med odličnim in zelo stresnim. Zato si vzemite čas za druženje v dvoje in tudi samo zase. Srčna oseba zna poskrbeti za vas. Veste, da nervoze ne gre nagnati kar tako. Kakšen dan v naravi se zagotovo prileže. Ne meljite v sebi preveč drobnjakarsko. Začetek tedna izkoristite za pogovor, s katerim odlašate že od lani. Odleglo vam bo.

Lisa - 3/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 3/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.