Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Obilica dela in obveznosti vas čaka. Neprijetnim zapletom se ne bo dalo izogniti. Prvi krajec v kozorogu ne bo ustrežljiv do vas. Čas je, da postavite meje in določite odgovornosti tistim, ki obvladajo situacijo. Rezultati bodo dobri. Vaše zdravje? Izbran način prehranjevanja je boljši od stradanja. Ne odlašajte več. Srčna oseba pogreša vašo romantičnost. Besede so eno, dejanja so drugo. Vaše finance si bodo opomogle. Opravite večji nakup, ker je že skrajni čas.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Vprašajte se, ali ste dovolj časa namenili sebi in boljšemu počutju. Masaža, izlet na bližnji hrib, plavanje, tek, meditacija, branje knjige, družina, najdražji. Izberite in poiščite svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige najboljše obdobje šele prihaja. Lotite se novosti, ko boste pripravljeni. V čustvenem svetu vas bosta objeli krhkost in občutljivost. Prvi krajec v kozorogu seje vse to. Ne vzemite si vsega k srcu. Finančno bodo razpleti bolj pozitivni, kot pričakujete.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Druženje s prijatelji vam bo prijalo, a v poslu ne pričakujte preveč. Službene okoliščine uredite tako, da se bodo dela nadaljevala. S pogovorom se daleč pride. Vaša odkritost lahko povzroči zmedo pri srčni osebi. Luna v strelcu je kot naročena za urice v dvoje. Bodite konkretno natančni, da razjasnite pogled zahtevnim okoli sebe. Prijatelj vas potrebuje. Raztresenosti si ne smete dovoliti. Lahko pride do neljubih dogodkov, ki si jih ne želite.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Sodelavka vam bo pomagala, da najdete pravo odločitev in rešitev za nastale probleme. V začetku prihodnjega tedna nadaljujete delo po novi recepturi. Uspeh je že skoraj na dlani. Za finance ni velikih nevarnosti, vendar bodite previdni, v kakšne stroške se spuščate. Prvi krajec bo od vas zahteval veliko energije in tudi potrpežljivosti. Vzemite si čas zase, za gibanje v naravi, zdravo jejte in dovolj spite. Virozice so nepopustljive.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Za dobro počutje v tem tednu storite več. Zadnje čase kar ne morete verjeti, da kljub obremenitvam dobro funkcionirate. Posli se bodo hitreje odvijali, kot ste načrtovali. Blagajna se bo ponovno napolnila. Ponovno zadihate. Ljubezen? Sanjarite naprej, nekdo vas zelo obožuje. Jesenski oddih je odlična priložnost, da si naberete novih moči za nove izzive. Ko gre za vaše dobro, pozabite na izgovore. Vemo, kdo je sebi najprej brado ustvaril.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Velikokrat v življenju pozabite, da je počitek za vas izrednega pomena. Torej malce oddiha vam ne bo škodilo. V začetku tedna ne pričakujte preveč harmonije, čeprav bo luna v vašem znamenju. Prvi krajec vam bo malce ponagajal. Delovni teden boste začeli malce nataknjeno. Vse do tistega trenutka, ko izveste dobro novico. Pri financah bodite previdnejši. Dobro bi bilo, če se posvetite vsemu, kar imate radi. Kostanjev piknik – ne zamudite ga.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Pred vami je nekaj prijetnih dni, ko bo počutje na ravni užitka. Prvi krajec v znamenju kozoroga je tisti, ki bo sprožil nemir. Preženite neprijetne minutke z gibanjem v naravi. Ne kuhajte čustvenih zamer. Na partnerjevo pozornost reagirajte po občutku. Saj znate. Pomanjkanje elana vas bo jezilo, ampak v sredo boste spet zaživeli. Z doseženimi rezultati boste tokrat zadovoljni. Nadaljujete z ustvarjanjem. Nekdo vas želi imeti v svojih poslovnih vrstah. Dogovorite se.

Devica

24. 8. do 22.9.

V denarnih zadevah lahko pričakujete nekoliko sreče. Ne skrivajte zadovoljstva, ko boste izvedeli, da so vaše ideje padle na plodna tla. Občutek imate, da vas nekdo kar naprej zasleduje in kontrolira. Ljubosumni ste tako vi kot vaš partner. Pojdita skupaj na koncert ali kakšno drugo družabno prireditev. Takoj vaju bo objelo zaupanje. Izkoristite prijetno s koristnim ter se odpravite po manjših nakupih. Zdravju namenite več ... Vitamini, minerali in počitek.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Kljub prvemu krajcu v torek boste v tem tednu dinamični in polni energije. Luna je v ognjenem znamenju. Poklepetajte o vseh težavah in prijetnih dogodkih. Počutje bo boljše šele, ko bodo vsa dela opravljena. V začetku tedna ne izpustite pomembnih uradnih pogajanj. Zdravje? Previdno, kaj pojeste. Prebavnih težav pa res ne potrebujete. Partnerjevo povabilo sprejmite. Zvesto vrnite toplino in romantične trenutke. Sočutja in usmiljenja ne pričakujte.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Delovno vnemo izkoristite za doseganje ciljev. Prenagljena kritika žal ne bo dobrodošla. Pogovorite se o nastali situaciji čim bolj umirjeno in diplomatsko. Prvi krajec v kozorogu za vas napleta priložnosti za novosti. Ne pozabite, da zdravja niste zadeli na loteriji. Poskrbite za dovolj spanja in pravo prehrano. Preprostost nekoga vas bo popolnoma prevzela. Čustveni občutljivosti ne boste ubežali. Pustite se presenetiti, ker je vaš čas napočil.

Strelec

23.11. do 21.12.

Preveč razmišljate o neprijetnostih, ki so vas doletele. Vzemite si čas za pogovor. Ne prenaglite se in ne dovolite nestrpnosti, da bi vse pokvarila. Počutje bo malce nihajoče, saj preveč brskate po dogodkih iz preteklosti in sedanjosti. Umirite se. Manjka vam nekaj drugačnega, da bi se lahko sprostili. Pustolovski izlet, večer v družbi prijateljev, razvajanja v objemu najdražjega. Ljuba oseba si želi vaše bližine. Kako vam je ljubezen pomembna, boste potrdili z dejanji.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Okoliščine vam bodo naklonjene. Ustvarjalni boste in poželi boste uspeh v dogovorih in pomembnih poslih. Končno uredite finančne zadeve. Vaš spanec bo mirnejši. Naj vam ne bo odveč sodelavke prositi za pomoč. Več glav več ve. Če želite na zdrav način izgubiti kakšen kilogram, morate telovaditi, se prečistiti in pustiti pri miru sladke pregrehe. Ampak ne pretiravajte s strogostjo do sebe. Prepustite se toku ljubezenskih strasti. Torkov prvi krajec ne pozna milosti za vas.

Lisa - 42/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 42/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.