Preberite tedenski horoskop, ki ga pripravlja naša astrologinja Maja.

Oven

21. 3. do 20. 4

Ponedeljek je za vas srečen dan. Z ljubeznivostjo razvajajte svoje bližnje. Nekaj denarja zapravite, saj vam nakupovanje že dolgo ne da miru. Privoščite si kaj za dušo. Odpotujte na krajši izlet v dvoje s srčno osebo. Malce odklopa od vsakdanjika vam prinaša še dodatno energijo, ki jo nujno potrebujete, ker je pred vami naporen delovni teden. Ne pretiravajte nikjer. Počivajte, meditirajte, bodite zmerno športno aktivni, predvsem pa jejte zdravo in ne izpuščajte obrokov. Občutljivosti se ne boste otresli zlahka. Zadnji krajec v znamenju kozoroga vam zna zakuhati kakšno stresno dogodivščino. Novica prinaša nove skrbi in izzive hkrati. Oziranje na vsakega posebej tokrat ni mogoče. Na vrsti ste vi.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Zelo zadovoljni ste glede odličnega napredka v poslih. Seveda temu sledi zaslužek, za vas pa malo manj nervoznih dni. Ob koncu tedna vam je vesolje naklonjeno. Tako v poslih, dogovorih, ljubezni kot druženju. Zadnji krajec v znamenju kozoroga seje malo slabše počutje. Prepustite se soncu in ritmu pomladnih prijetnosti. Pogovor s srčno osebo opravite čim prej. Tako se znebite neprijetnih napetosti, ki povzročajo negotovosti v vajini zvezi. Ljubi vas, mar ne vidite? Poskušajte biti sproščeni in ne bodite trmasti za prazen nič. Naivnosti si ne smete privoščiti. Prevelika odkritost pa se lahko zelo neprijetno maščuje. Dobro premislite, preden izrečete besede kritike. Izogibajte se posesivnosti.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Še vedno imate polno glavo projektov, dela in službenih obveznosti. Zaupajte vase. Še vedno ste dela speljali do konca tako, kot je zahtevano. Trenutno imate resnično občutek, da ima hudiček mlade. Pazite na zdravje, kajti temperaturne spremembe in še kakšna pomladna sapica vam lahko povzročijo neprijeten prehlad. Srečanje s prijatelji prinaša veliko smeha in dobrega počutja. V ljubezenski zvezi se potrudite, ker srčna oseba pričakuje nežna razvajanja. Znate odpreti dušo in očarati. Romanca ob svečkah samo za vaju! Lepo bo, prav prijetno. Finance še vedno ne bodo takšne, kot ste načrtovali, zato večje izdatke preložite za nekaj časa. Načrtovano spravite pod streho.

Rak

22. 6. do 22. 7.

Radi imate pomlad. Izkoristite prosti čas za romantične sprehode ob vodi. Tudi večerja v dvoje popestri vajino ljubezensko zvezo. Ob koncu tedna preklopite na program potrpežljivosti in prilagajanja, kajti vpliv lune, zadnji krajec bo v kozorogu, vam lahko povzroči neprijetnosti. Nesoglasja v službi boste veliko lažje prenesli in seveda našli pravo rešitev. Nove obveznosti bodo zahtevnejše. Potrudite se z vsem znanjem. Zdravje postavite na prvo mesto. Poskrbite, da zaužijete dovolj sveže zelenjave, sadja in tekočine. Uravnovesite bioritem tako, da bo v vsakem dnevu dovolj športnih aktivnosti in pravega počitka. Pričakovani denar bo počasi prišel v denarnico. O tegobah se pogovorite.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Konec tedna, vključno z nedeljo, bodo za vas primerne urice za navezovanje stikov z ljudmi, za resne poslovne pogovore in razreševanje problemov. Kar nekaj se jih je v zadnjih dneh pojavilo v vašem življenju. Vaš partner pričakuje, da malce ustavite svoje hitre konje in se vsestransko posvetite vajini zvezi. Storite to. Naj bo to pot do morja, jezera, reke ali bistrega potočka v gorah. Ljubezenskih strasti ne bo manjkalo. Pazite malo na denar, ker ste bili v zadnjih tednih malce preveč radodarni. Ne tvegajte. Nevarnosti bodo na vidiku. Zadnji krajec v kozorogu ne bo ravno milosten. Dobremu premisleku dajte prednost. Darilca se boste razveselili. Obisk dobrega prijatelja vam bo razveselil srce in narisal nasmeh na obraz.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Energije pomladi bo dovolj. Všeč vam bo. Potrošite jo s fizičnim delom, športom, s telesno ljubeznijo, za katero si zadnje čase niste vzeli dovolj časa. Prijetne urice v vajini ljubezni bodo nežno romantične. Na preizkušnje v poslovnih okoliščinah se ne odzovite prenagljeno, da ne pride do katastrofe. Če je le mogoče, delovni teden začnite s prijateljskim klepetom ob jutranji kavici. Odpravite se po nakupih, vendar imejte s seboj dovolj denarja. Kozmetičarka in pedikerka že čakata na vas. Ne zapletajte si življenja zaradi napak drugih. Dlakocepstvo tokrat ne prinaša dobrega razpleta. Sami ugotovite, zakaj. Včasih se je bolje prepustiti toku. Torek je vaš dan.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V trenutni zapleteni situaciji ste se znašli po nepotrebnem. Trmastih se pač ne da premakniti zlepa. Pustite času čas. Veliko bolje za vas je, da se ob koncu tedna odpravite na izlet, odklopite negativnosti, skrbi in se prepustite prijetnostim pomladi. Nenadne spremembe bodo na vas vplivale pozitivno in delo odlično opravite. Finance še niso dosegle vaših načrtovanih številk. V prihajajočih dneh izboljšate stanje. Skrbno izbirajte besede, kadar srčni osebi pihate na dušo. Ne odlašajte več z romantičnim zmenkom. Ob zadnjem krajcu v ponedeljek bo v ozračju nemir, ki bo popuščal vse tja do srede. Harmonija bo v zraku ob vstopu v prve pomladne dni, zato jo izkoristite.

Škorpijon 2

24. 10. do 22. 11.

Nobenega dvoma ni, da morate upočasniti ritem življenja. Poslovnih sprememb se lotite premišljeno in postopoma. Zastavljene cilje boste pripeljali do zaključka. Brez stresnih situacij tudi tokrat ne bo šlo. Partner vas bo prijetno presenečal z dobrimi dejanji, vi pa ljubosumno razmišljate, da vam nekdo hodi v zelje!? Takšnih črnogledih misli se čim hitreje znebite. Partner je srečen, če mu posvetite več pozornosti. Poskrbite za spremembe. Imate pestro izbiro, le odločiti se morate. Četrtek je vaš dan tudi za nakupe in še kaj prijetnega. Prav nič ne bo narobe, če pokažete sočutje in izrazite globino svojih čustev. Bodite športno aktivni in jejte zdravo. Plavanje ne škodi, tudi če ste rojeni v škorpijonu.

Strelec

23. 11. do 21. 11.

Razdajali ste se na vse konce, delali, skrbno opravili poslovne poti. Vse to vas je izčrpalo. Ne pričakujte preveč od ljudi okoli sebe. Kaj hitro se vam lahko zgodi, da sledi razočaranje. Niso vsi tako optimistično hitri in konkretni kot vi. V pogovorih izbirajte besede, kritiko obdržite tokrat zase, da ne bo neprijetnosti. Dobro bi bilo, da proste dni posvetite svojemu zdravju, boljšemu počutju. Odjadrajte na prijeten izlet, kjer lahko odmislite skrbi, zavrtite si najljubšo glasbo, enostavno se sprostite. Po nekaj dneh počitka se zbudite v pravem počutju. Vaše misli bodo bistre in ideje bodo deževale iz vas. Srčni osebi boste hvaležni za nasvet. Novica bo imela pozitivno vsebino.

Kozorog

22. 12. do 20. 1.

Kljub temu da ste optimistični glede svojih ciljev, pa poskušajte tisto malo črnogledosti in vašega strogega režima do samih sebe v tem tednu dati na stranski tir. Vikend naj bo prost, da si naberete novih moči. V ponedeljek nastopi zadnji krajec v vašem znamenju, vedite pa, da so zvezde na vaši strani. Za tem zlahka uredite poslovne obveznosti. Kaj pa ljubezenska zveza, prijateljice, družba in vaše zdravje? Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se, kajti nabralo se je nekaj nejasnosti. Sonce, prijeten začetek pomladi izkoristite za dobro počutje. Privoščite si udoben kotiček in dobro knjigo. Nikar ne zamudite spomladanskega piknika s prijatelji. Z veseljem vas pričakujejo.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

V življenju je vedno lepo, kadar dobivamo kašne pohvale za ustvarjeno delo. Vendar za vas to ne bo dovolj, čeprav vam bo posel uspel. Navdušite okolico, hkrati pa začutite nesoglasja. Bodite previdni pri izrekanju kritik. Te v teh dneh niso dobrodošle. V ljubezni vam je namenjenih nekaj sprememb. Če se odločate, izberite drugo. Kupite si nekaj za dušo, pojdite na masažo ali plavanje, jejte sadje, zelenjavo in vaše počutje bo čisto drugačno. Glavoboli bodo odjadrali, prav tako nervoza, živčnost in napetost, ko luna preide v vaše znamenje. Kar je odslužilo namenu, odvrzite stran. Stopite do frizerja po novo pričesko. Odločite se v korist sebi in tistim, ki vam pomenijo največ.

RIBI

20. 2. do 20. 3.

Skrbi zaradi vaših bližnjih vas bodo strle. Enkrat, in to čim prej, nehajte negativno razmišljati iz dneva v dan. Sprijaznite se z dejstvom, da tudi če vas imajo zelo radi, ne upoštevajo vaših nasvetov. Očitno je, da hočejo do bistva priti sami s svojimi izkušnjami na lastni koži. Saj veste, kaj morate reči določeni osebi, da vam bo papcala iz roke. Odklopite skrbi vsaj ob koncu tedna. Ozvezdje je z vami in izkoristite dano. Nekdo vas bo zabaval in presenetil s fantastično idejo. Upam, da ribica ne bo iskala kakšnih čudnih izgovorov. Prepustite se soncu in prijetni pomladni sapici. Zraven spada še ljuba oseba in še kaj za dušo privezati. Morda sprehod na bližnji hrib.

Liza - 12/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 12/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.