Kaj prinašajo prihodnji dnevi? Zvezde ponujajo nekaj namigov.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Še nekaj načrtov morate uresničiti, a lepo počasi. Telo in duša vam bosta hvaležna, če si privoščite vodno kopel, masažo, lenarite kakšen dan in podobno. Polna luna v škorpijonu ob koncu tedna ni ravno najboljša sopotnica. Za prijetna presenečenja je vedno čas in tudi denar. Lahko ste malo drznejši kot po navadi. Sreča je na vaši strani.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Imate možnosti, da napredujete v službi. Odleglo vam bo. Na pragu so nove obveznosti, za katere si pripravite dober načrt. Do svoje srčne osebe ne bodite preveč posestniški, ker vas lahko doletijo neljubi dogodki s preveč ljubosumja. Potrudite se bolj zaupati svojemu partnerju, seveda pa tudi sebi. Sprostite se ob glasbi in klepetanju.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Vaše poslovne ideje so res nekaj svežega. Delovnih nalog se lotite s povečano natančnostjo, kajti površnosti si tokrat res ne smete dovoliti. Znate biti romantični, zvesti, ljubeči in hkrati odlični prijatelji. Svojih prijetnih lastnosti ne skrivajte. Za boljše počutje si privoščite razvajanje. Od srede naprej izkoristite naklonjenost planetov. Pojdite na klepet s prijatelji.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Luna v kozorogu prinaša občutljiv in čustveno razmajan začetek novega tedna. Po naravi ste družabni in veseli, zato sprejmite povabilo na zabavo. Dela in obveznosti ne bodo v zaostanku. Z novimi načrti napredujete. Vzemite si čas tudi zase. Razvajajte se, več gibajte, pazite na prehrano in dovolj spanja. Melanholične misli in velika pričakovanja dajte na stran.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Pustite se presenetiti. Ohranjajte dobre odnose, kajti v prihodnosti bodo za vas zelo pomembni. Čas je, da v teh dneh malce odklopite in poskrbite zase. Dajte si duška in se odpravite na krajši izlet s partnerjem. Ljubezen vam veliko pomeni. V poslovnem svetu večjih težav ne bo. Poskrbite, da bodo vse informacije v pravem trenutku na pravem mestu.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Slabe volje boste, ker v službi nekateri nočejo slišati vaših zahtev. Konfliktov in ostrih besed se izogibajte. Ob koncu tedna se prepustite razvajanju. Prijetne trenutke preživite z najdražjimi. Pogrešajo vas. Finance še niso dosegle načrtovanih številk, vendar ste na dobri poti. Več pozornosti namenite svojemu zdravju. Bodite športno aktivni.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Odvečno energijo potrošite s fizičnim delom, športom ali hojo v družbi ljudi, ki jih imate radi. Z ustvarjalnostjo in rezultati boste zadovoljni. Na kritiko ne reagirajte prenagljeno. Denar bo. Odpravite se po nakupih, poklepetajte s prijatelji, pojdite na zabavo. Ne zapletajte si življenja zaradi tistih, ki vas ne razumejo. Polna luna v škorpijonu seje ljubosumje.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Imeli boste prijetno srečanje s simpatijo. Prisluhnite sebi, ker se zaradi slabih izkušenj bojite razočaranja. Povabilo pa le sprejmite. Sklenite posel šele takrat, ko bo vse črno na belem. Skrajni čas je, da uredite finance. Vaše želje so večje od trenutno danih možnosti. Zdravje bo veliko boljše, če se držite nedavne zaobljube sebi.

Strelec 23.11. do 21.12.

Ponedeljek je pravi dan, da razrešite tistih nekaj zavozlanih situacij, katere vam v zadnjem mesecu pijejo energijo. Zaradi polne lune v škorpijonu boste ranljivi. Več časa namenite stvarem, ki vas sproščajo. Iskrena ljubezen vaše sorodne duše vas vedno popelje v dobro počutje. Uspešni, dobre volje in polni odličnih idej korakajte naprej.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Izbrali so vas, ker ste sposobni speljati zahtevna dela. Lotite se jih z vsem znanjem in nikar ne dvomite o sebi. Pesimizem, negativnost, enostavno odmislite. Tokrat vam bo uspelo brez večjih zapletov. Za sprostitev in druženje si vzemite čas. Partner pričakuje, da skupaj preživita vsaj vikend. Luna v vašem znamenju v novem tednu bo objela vajino ljubezen.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Skrbno pripravite vse, kar je potrebno za nova poslovanja. Več reda in natančnosti prinaša boljše rezultate. Najbolj ustvarjalni boste v torek in sredo. Polna luna v škorpijonu prinaša občutljivost, nemir, občutek samote. Ljudje okoli vas bodo živčni. Po pozitivno energijo pojdite v naravo ali na zabavo s prijatelji. Ljubezen bo v zraku.

Bik 21. 4. do 20. 5

V poslovnem svetu vam bodo zvezdice naklonjene. A polna luna v škorpijonu, ki bo zasvetila v soboto, ne bo pohlevna. Čim prej zaključite zahtevnejša opravila, da bo spanec mirnejši. Malce popazite, da ne boste preveč zapravljali tja v tri dni. Vaše srce se bo kopalo v objemu vaše najdražje osebe. Sonce vabi na sprehod ali izlet v spomladansko obarvano naravo.

Liza - 21/2019

Članek je objavljen v reviji
Liza - 21/2019

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.