Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Vse, kar ste si zastavili v krajšem obdobju, vam je odlično uspelo. Mlaj v ovnu prinaša težje okoliščine. Nikar ne hitite z urejanjem poslovnih novosti. Počutju in zdravju namenite več. Ne pretiravajte z aktivnostmi in fizičnim delom. Težavice v duši razrešujte sproti. V vaši ljubezenski zvezi bo nekaj prav prijetnih sprememb. Iskreni pogovor odpre prijetno vzdušje med vama. Ljubosumne misli so tokrat popolnoma odveč. V kino ali na izlet, čim prej privežita duši.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Le stežka ste zadnje čase pri delu zbrani. Čudno vas gledajo, ker vas takšnih niso vajeni. Spomladanska utrujenost ne more kar tako mimo vas. Radi imate druženja, zabave in veselje. Vse to pride do izraza šele potem, ko sebi in svojemu počutju podarite nujno potrebno. Če še niste opazili, se vaša ljubljena oseba odmika. Želite si nežnosti, romance, čustvene stabilnosti, vse to in še več. S svojo potrtostjo zavirate prijetnosti. Postavljanje debelih zidov ni priporočljivo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Na trenutke se resno sprašujete, od kod naenkrat toliko dobrega. Star pregovor pravi, da ni dobro hvaliti dneva pred nočjo in vi se ne boste pustili zavesti. Pretiranega sočutja ali razumevanja ni za pričakovati. Sobotni mlaj v znamenju ovna zahteva svoje. Poskrbite za dobro počutje. Narava, gibanje in sprememba okolice vas bodo naredili fit. Tako si boste lažje pripravili načrte za naprej. Umirjeno in z dobrim premislekom povejte najdražjemu, kje sta pristala. Ne bo enostavno.

Oven

21. 3. do 20. 4.

S svojo živahnostjo in optimizmom boste nasmejali ljudi okoli sebe. Včasih je dobro, da prepustite besedo tudi komu drugemu. Vendar ne v vseh pogledih, kajti nekdo bi znal to krepko izkoristiti. Ustvarjalni boste in prvenstveni pri zapletenih opravilih. Partner bo do vas iskren in pozoren. Čas je, da si odpreta srci in povesta drug drugemu, kaj čutita. Ljubezen vaju bo objela, ljubosumje bo preteklost. Mlaj v ovnu bo zahteval potrpežljivost in še kaj več.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Vse tja do konca tedna ustvarjajte, le tako boste zadovoljni odkorakali na krajši dopust. Vaša vizija je na odlični poti do realizacije. Pri financah še vedno previdno in premišljeno. Utrujenost, zaspanost in lenoba so posledica torkovega mlaja v znamenju ovna. Včasih je treba prej v posteljo, pa čeprav vidite še cele gore obveznosti. Čustvena občutljivost in njihova globina bo močnejša od razuma. Zaupajte bližnjim in se prepustite spremembam. Zdravje!

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Nikar se vnaprej ne obremenjujte s spremembami. Opravite svoje delo premišljeno in natančno, tako kot znate. Ne pričakujte preveč pohval. Maksimalno gibanje v naravi pomaga v vas pregnati nakopičeno negativno energijo. Tako bo počutje dosti boljše. Aprilsko vreme z muhastimi in hladnimi deževnimi dnevi je kot nalašč za prijateljske klepete in nakupovanja. Idealen čas za to početje je ob koncu tedna, kajti luna bo od torka dalje v vašem znamenju dobra sopotnica.

Rak

22. 6 do 22. 7.

S sodelavcem, ki mu zaupate, bosta s trudom in skupnimi idejami našla pravo rešitev. Do konca tedna uredite pomembne poslovne obveznosti. Luna je v ognjenem znamenju, torej izkoristite dane priložnosti. Nakupujte, a po pameti. Mlaj bo od vas zahtevala potrpežljivost in razumevanje, predvsem v ljubezenski zvezi. Posesivnost še vedno lebdi nad vama. Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Za aprilskim dežjem posije sonček.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Preveč se ubadate s tem, kaj vam je s kritiko nekdo hotel povedati. Očitno bo treba vnesti nekaj spretnih sprememb. Vse ob pravem trenutku. Vaš čas je pred vrati. Poslovne ideje bodo marsikoga šokirale. Finančno je videti bolje. V prostih dneh se sprostite. Hobiji, družba prijateljev, kramljanje v družinskem krogu in podobno. V ljubezenski zvezi spustite zavore in se prepustita čarobnim trenutkom v dvoje. Sanjarjenje je najslajša hrana za dušo. Športajte naprej.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Vedite, da boste s svojo preveliko odkritostjo naredili več škode kot koristi. Poskušajte se malo zadržati. Pomislite, da ste morda pa koga v dno duše prizadeli. Žal vedno ni pravi čas za fanatične podvige. Načrte uresničujte do petka, kajti vse tja do sredine tedna vam ozvezdje ne bo ravno naklonjeno. Mlaj. Stresu, razdražljivosti in hitenju se žal ne bo dalo izogniti. Z novostmi v poslih počakajte. Umirite se, pojdite v naravo, zaupajte srčni osebi. Več namenite svojemu zdravju.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V službi se zanesite nase in ne računajte na čudežno pomoč določenih, ki znajo v glavnem hinavčiti za hrbtom. Sistematično se lotite delovnih obveznosti. Počasi, premišljeno. Finančno ne tvegajte. Za zdravje storite še malo več, ker bolečine v križu ne bodo zlepa popustile, vaš želodec pa kliče dieto. Mikavno povabilo proti morju vas bo čarobno odneslo v prijetnosti. Res je, da so želje eno, stvarnost drogo, ampak pred vami so dnevi užitkov v objemu najdražjih.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Res je, da so vam naložili ogromno dela. Ko boste vi vnesli red in disciplino, ne bo nihče niti pisnil. Z denarjem varčno, da ne zabredete predaleč. Srčna oseba je stoodstotno z vami. Bodite prijazni, pustite službene stvari v službi in ne utrujajte na vsakem koraku. Sočutja ne pričakujte, ker bo mlaj v ovnu pletel občutljive sfere. Obiščite fitnes ali terme, pojdite v naravo ... Partner se krepko potrudi, da prenaša vaše trenutke slabosti, ko vas zanaša na dolgo in široko.

Strelec

23.11. do 21.12.

Delo vas bo znova popolnoma prevzelo. Pomembne odločitve preložite za nekaj dni. Vaša trma žal nekatere moti, vendar vi vztrajajte do konca. Brez negativnih posledic ne bo šlo. Blokade so, polena pod noge pa tudi. Poskušajte postaviti mejo med zasebnim in službenim življenjem. S preteklostjo se ne obremenjujte. Doletelo vas bo nekaj povsem drugačnega. Ljubezen? Od osebe, ki vam je sicer všeč, ne pričakujete ničesar. Ampak bo prebudila vaše čustvene globine.

Lisa - 16/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 16/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.