Pokukajte med zvezde in preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Bodite ponosni na poslovne dosežke v začetku leta. Ni vam bilo ravno postlano z rožicami. V teh januarskih dneh izkoristite svoj elan in ideje za nove poslovne poti. Pogovorite se z osebami okoli sebe, ne sklepajte slabih kompromisov. Po sprejetju nekaterih informacij, imeli boste mirnejše dni. Čustveno boste bolj občutljivi, ker polna luna z mrkom ne bo milostna. Ne dvomite o svoji ljubezni. Druženje s prijatelji vam bo vlilo novih moči. Kuhane jedi na žlico vam bodo prijale. Še vedno je zima in virozice vztrajajo.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Vaše spoznanje in občutek, da so nekateri izkoristili vašo dobroto, ne bo ravno prijetno. Drugič več previdnosti, komu zaupate in kaj. Delovnih obveznosti se lotite z elanom in inovativnostjo. Polna luna z mrkom zahteva svoje. Več pozornosti namenite zdravju. Pijte zeliščni čaj z medom in limono. Prehlad je še vedno na pohodu. Še imate čas, da uresničite zaobljube. Partner si želi z vami preživeti kakšen trenutek več. Prisluhnite drobnim nasvetom
in sprejmite mikavno povabilo.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Dobro premislite, preden se odločite, kako v prihodnje. Analizirajte vsako podrobnost in se šele potem odločite za odprte novosti. Ne komplicirajte si življenja brez potrebe. Uredite finance. Intuicija vas nikoli ne pusti na cedilu. Bodite pripravljeni na dobro in slabo. V odnosu z najdražjimi vas skrbi vse po vrsti. Polna luna z mrkom v ponedeljek bo razdražljivost še podvojila. Ozvezdje še ne obljublja preveč nežnih trenutkov. Gojite samo pozitivna čustva in misli ter jih delite na vsakem koraku, do vsakogar, ki kraljuje v vašem srcu.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Bodite pazljivi, komu zaupate pomembne poslovne skrivnosti. Ukazovalnost sodelavca vam bo načenjala vašo strpnost in potrpežljivost. V začetku tedna vam bo uspevalo na vseh področjih. Polna luna z mrkom v znamenju leva. Počutje bo temu primerno. Zeliščna kopel vas spravi v zelo dobro počutje. Vendar tudi za zdravo prehrano bo treba poskrbeti v teh zimskih dneh. Čustveno občutljivi ne odpirajte starih travm. Dajte prednost veselju in svobodi. Kdo koga drži na razdalji, poglejte resnici v oči.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Vse se bo odvijalo tako, kot ste nedavno načrtovali. Zadnji čas je, da si vzamete čas tudi za zasebno življenje. Seveda v poslovnih dosežkih ne izostajate, ampak neljubih težavic se ne bo dalo znebiti kar tako. Finance ste dobro uredili, kljub temu bodite varčni še naprej. Partner vas bo tokrat res presenečal. Najlepše bo od petka do nedelje. Vzrokov za ljubosumje pa za spremembo ni. Ljubezni pustite prosto pot. Za dobro počutje ne izpustite rekreacije ali sprehodov v naravo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Naporno bo, ampak dosežete vse, kar zadeva delo in posle. Privoščite si klepet s prijatelji, nasmejte se, skratka zabavi pustite spontano prosto pot. Ne dovolite, da bi med vami in partnerjem prišlo do nesoglasja zaradi vtikanj drugih. Ljubite popolnost, predvsem v ljubezenskem razmerju. Znate varovati odnos, vendar ne pretiravajte v ničemer. Tudi tokrat jih boste, čeprav bo polna luna in njen mrk v ponedeljek sejal čustvene zagate. V naglici in stresu bi se lahko kaj zmotili, zato poti, sestanke in nakupe dobro načrtujte.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Nekaterim se zdi popolnoma super, da so opravljena vsa dela, tudi njihova. No nekaj bo treba ukreniti. Ne bodite preveč sentimentalni. Neposlušnost nekaterih znate zelo hitro obrniti na poslušnost, pa tudi če se sliši ukazovalno. Za dobro počutje se gibajte na svežem zraku in uživajte tople obroke. Objem vaše srčne osebe vas bo pomirjal. Spremenite pričesko, osvežite garderobo z novimi oblačili. Bližajoča polna luna z mrkom, ki nastopi v ponedeljek, pošilja nemir tudi tam, kjer ne pričakujete.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Pred vami je naporen delovni teden. Okoli vas bodo tarnali, godrnjali in iskali vse mogoče izgovore. Kljub preglavicam vlijete v delovno okolje toliko ambicioznosti, da opravite nujne poslovne naloge. Z denarjem bodite varčni, ker lahko mimogrede zabredete v še hujše težave. Partner pričakuje, da skupaj preživita nekaj romantičnih uric v dvoje. Priznajte, da se teh trenutkov veselite. Ne pogrevajte starih težav. Ni vredno, da si zamorite življenje. Vitamini, minerali in gibanje na svežem zraku.

Strelec 23. 11. do 21. 12.

Poskrbite za delomrzneže, ki so že dlje časa veliko breme. Le z optimističnim pristopom rešite velike odgovornosti. Polna luna in njen mrk vas bo preizkušala. Razdražljivost, nervoza in nepotrpežljivost so stanja, ki puščajo negativne posledice. Poskušajte vzpostaviti ravnovesje, ampak nikar z glavo skozi zid. Ljubezenske vode bodo prijazne, ne pa bleščeče. Paziti morate, da vam prenagljena beseda ne bo skazila sreče in miru v partnerski zvezi. Lahko oplemenitite redne in stranske prihodke. Premišljeno.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Nove poslovne smeri in velike odgovornosti so pred vami. Vesolje je z vami na vsakem koraku. Merkur odpira še in še novih možnosti komunikacije. Vendar previdnost je mati modrosti. Polna luna z mrkom v znamenju leva seje obsežne objeme čustvene občutljivosti. Veliko pozornosti namenite počutju in ljubezenski zvezi. Tako lahko pričarate prijetno romantično pravljico, katera bo opajala vaju oba. Posesivnosti in nezaupanja se izogibajte. S športno aktivnostjo nadaljujte, vendar ne pretiravajte z ničemer.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Ustvarjalnost in obilica novih zamisli zaznamujeta prihajajoče dni. Notranji glas vas bo pri pomembnih odločitvah pravilno vodil. Čaka vas nekaj dodatnih poti, opravkov in nujnosti, da se prilagodite novonastalim razmeram. Zaslužen denar, na katerega že dolgo čakate, boste končno prejeli na svoj bančni račun. Tako se mirne duše lahko odpravite po nakupih. Vaše nestrpnosti ravno ne bo enostavno skriti pred najdražjo osebo. Kar pogumno, brez nepotrebnih premlevanj. Polna luna in z njo njen mrk prinaša v novem tednu preizkušanja na vsakem koraku.

Kozorog 22. 12. do 20. 1.

Razreševanje zapletenih situacij vas ravno ne navdušuje. Toliko časa brskate, da lahko svoje delo nadaljujete. Upoštevajte nasvet drugih. Obeta se vam odlična kupčija. Dobro pa veste, da tolikšna odgovornost izčrpa človeka. V ljubezni previdno, da ne skrhate partnerske zveze zaradi nepomembnih ljubosumnih malenkosti. Utrujenost in polna luna z mrkom poskrbita, da boste potrebovali več spanja in razvajanj za telo. Nikar ne tarnajte. Gibajte se in ne pozabite, da smučišča obratujejo. Nostalgija vas potisne v prijetna razmišljanja.