Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

V službi zaposlene aktivirajte postopoma in previdno. Izbirajte besede. Zaskrbljeno tavanje vašega sodelavca vas zna spraviti ob živčke. Ne pustite se zmesti in potrpežljivo vztrajajte. V prostih dneh se razvajajte. Uživajte dovolj sadja in zelenjave. Gibanje v naravi vam vedno dobro dene. Čustveno zadovoljstvo in notranji mir dosežete le tako, da s srcem zaupate najdražji osebi. Prerekanju se izognite, ker iz bližnje preteklosti že dobro veste, da želenega niste dosegli. Sprejmite povabilo na zabavo in se prepustite prijetnostim. Ljubezen zahteva svoje. Z denarjem še naprej varčno. Ponedeljkov zadnji krajec zahteva svoje.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Od ponedeljka naprej vas bo zadnji krajec držal v svojem ritmu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti kar tako. Vaši bližnji vas bodo razumeli in hkrati zahtevali več. V službi bo zapleteno ravno tam, kjer se že lep čas trudite postaviti pravo stvar na pravo mesto. Dosegli boste napredek v posebnih delovnih nalogah. Raziskujte naprej. Finance še niso urejene. Ni čas za večje nakupe. Gibajte se na svežem zraku in jejte zdravo. V vaši partnerski zvezi narašča negotovost. Pogovorita se in ne potencirajta nepomembnosti po nepotrebnem. Novice se boste razveselili. Tokrat ne verjemite slepo, ampak se o vsem najprej dobro informirajte oziroma prepričajte sami na lastne oči.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Pri vsakodnevnih obveznostih ste zadnje čase zelo spretni in prekašate marsikoga. Ob koncu tedna se potrudite zase. Luna je v znamenju leva. Počnite tisto, kar vas sprošča in napolni z dobro energijo. Ozvezdje bo občutljivosti sejalo tudi med vami. V ponedeljek nastopi zadnji krajec v Devici, sonce pa preide v Strelca. Čustveno boste zahtevnejši, ranljivejši, morda razdvojeni, godrnjavi in prav nič vam ne bo po volji. Partner vam bo poskušal slediti. Čas je, da zaupate srčni osebi in se prepustite ljubljenju. Z denarjem pa nikar tako razsipno. Nakupujte, ampak po pameti. Za večje naložbe ni primeren čas. Razpolagajte z vsem, kar že imate.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Pred vami je teden poslovnih dogajanj. Mars vzame in daje moč. Prodornejši in zadovoljni z dosežki vsekakor boste, vendar se ne ozirajte na kritične komentarje drugih. V četrtek je luna v vašem znamenju. Izkoristite vse pozitivne ponudbe. Uskladiti čustva z razumom ni ravno enostavno. Vam bo od ponedeljka naprej uspevalo le, če se prilagodite trenutnim zahtevam. Popeljite najdražje v svet sanj in se na trenutke prepustite užitkom. Če vas poprime jeza, jo poskušajte zadržati zase. Za boljše zdravje bodite v gibanju in uživajte dovolj vitaminov. Zdravstvenega ravnovesja ne bo ravno lahko držati, zato se potrudite.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Zapletenosti pri službenih nalogah še ni konec. Uspelo vam bo razrešiti trd oreh. Vaša dobra presoja bo tokrat vredna zlata. Počutje ne bo najboljše. Tokrat ste primorani zase narediti več. Ozvezdje vas bo tiščalo v občutljive vode. Ponedeljkov zadnji krajec v znamenju device ne bo ravno milosten. Ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Niso vsi rojeni pod zvezdo dobrote. Srčna oseba si želi več časa preživeti v vaši družbi. Ne odlašajte več z načrti. Dobro veste, kako in kje se imata vidva vedno lepo. Obiska se boste razveselili. Denar bo končno na vašem računu. Vseeno premišljeno. Čudeži se dogajajo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

V poslovnosti vas čakajo zelo zahtevna dela. Vsega ne boste mogli postoriti sami. Poskrbite za pomoč vsaj pri najbolj obsežnih nalogah. Nikar z glavo skozi zid. Ljudje okoli vas bodo slabe volje. Ne spuščajte se v detajle in izogibajte se ostrih besed. Zadnji krajec v vašem znamenju zahteva svoje. Počutje bo boljše, če si privoščite malce razvajanj in več počitka. Nekaj za dušo! Saj veste, kaj vam prija. Vaša srčna oseba ima za bregom nekaj čudovitega za vas. Stecite v objem in ne komplicirajte. Hladnokrvnost ni ravno dobra izbira, ignoriranje žal tudi ne. Za spremembo prisluhnite nasvetu.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Ura zamujena ne vrne se nobena. Enako je tudi s priložnostmi. Zagrabite ponujeno in dokažite, da ste v svojem poslu najboljši. Odgovore na vprašanja boste našli v pravem trenutku in uskladili boste interese vseh. Ne ozirajte se na kritike drugih. Razvajajte svoje najbližje z drobnimi pozornostmi. Pohvale ne bodo deževale kar tako. Vaša ljubezenska zveza je trenutno v najboljši formi. Bolj pazite na zdravje. Luna v znamenju raka vas bo občutljivo zibala predvsem v četrtek in petek. Zadnji krajec bo povzročil kakšno zmedo v medsebojnih odnosih. Včasih je bolje potrpeti in počakati, da se dim razkadi. Zadeve bodo za tem bolj jasne.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaša vizija se bo za spremembo izkazala kot najboljša. Z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bo učinek toliko večji. Napetosti bodo, zato bodite umirjeni in previdni, komu kaj rečete in komu ne. Izbirajte besede. Zadnji krajec v devici bo ponagajal. Vitamini, minerali, gibanje ter dovolj počitka v prostih dneh vas obdržijo na površju. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Vaša ljuba oseba je ljubosumna. Včasih je le dobro pojasniti, s kom se družite in zakaj. Negotovosti tudi vi ne marate. Ne zapravljajte denarja tja v tri dni. Veste, kaj ste si obljubili. Za spremembo si privoščite nekaj cenejšega.

Strelec

23. 11. do 21. 12.

Če se boste podredili in zadržali svoje mnenje zato, da dosežete začrtani cilj, se vam bo obrestovalo. Uspelo vam bo, vendar se varujte laži in ukan nekaterih okoli sebe. Te lahko povzročijo veliko neprijetnosti. Poskrbite še za medsebojne odnose. V ponedeljek sonce vstopi v vaše znamenje, zadnji krajec v Devici bo hkrati drezal vaše razpoloženje. Jeze ne bo enostavno krotiti. Raje se ugriznite v jezik in počakajte na boljšo priložnost. Več trenutkov preživite v romantičnem objemu ljube osebe. Ne brskajte in ne meljite preteklih težav. Za spremembo namenite več pozornosti svojemu počutju. Sprehod v naravi dobro dene, a ne?

Kozorog

22.12. do 20. 1.

Kadar imajo škratki mlade, ni ravno prijetno. Pesimistični trenutki vam žal ne bodo v pomoč. Nekateri prav uživajo, da vas spravijo v slabo voljo. Ne dovolite tega, četudi jih nosi luna. Zadnji krajec v ponedeljek zna sejati negotovost. Zaključite, kar je v vaših močeh. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji, hkrati pa vaju čaka nekaj zelo prijetnih uric. Prepustite se toku razvajanja. Obisk prijateljev vam polepša dni ob koncu tedna. Rekreacije ne izpustite z dnevnega reda. Vaše telo potrebuje več vitaminov. Prehladi in virusna obolenja so na pohodu. Iz izkušenj veste, da vas ne bodo pustili na cedilu. Ukrepajte preventivno.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Čaka vas nekaj zelo zahtevnih obveznosti. Bodite pripravljeni na vse in previdni z besedami. Od vas bodo zahtevali zelo veliko. Sklenite dogovor in uredite vse uradnosti. Vzemite si čas tudi zase, da si naberete novih moči. Rekreacija in zdrava prehrana naj ne bosta na zadnjem mestu. Bister um in spočito glavo boste še zelo potrebovali. Čustveno vas bo zadnji krajec v znamenju device zibal v občutljivosti. V ljubezni se pojavijo plahosti, dvomi in nezaupanje. Dobro premislite, kako naprej v partnerstvu. Nikar z glavo skozi zid. Pomanjkanje denarja ni izgovor, da se držite doma za pečjo. Narava ponuja zastonj užitke, le začeti je treba.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Poslovnih aktivnosti vam nikakor ne zmanjka. Vaši nadrejeni so v nalaganju novega dela zelo pridni. Hitite počasi in strokovno postavite vse na prava mesta. Počutje bo nihajoče. Vzrok temu je zadnji krajec v znamenju device, ki nastopi v ponedeljek. Dobra dneva za vas sta četrtek in petek. Sprememba okolice vpliva blagodejno na vaše splošno počutje. Odpravite se z najdražjimi na krajši izlet v jesensko idilo. Dobra volja je, zato ne odlašajte več. Kakšen dan preživite romantično z osebo, ki vam ponuja čustveno zaledje. Ne sprašujte podrobnosti, raje uživajte v objemu iskrene ljubezni. Kar je preteklost, pustite tam.