Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Oven

21. 3. do 20. 4

Razmišljate, kako postoriti toliko dela? Marsikaj boste uspešno zaključili, seveda pa se boste zbrano lotili novih obveznosti. Brez napak in problemčkov ne bo šlo. Merkur vstopa v vaše znamenje, zato se čim prej pogovorite in razrešite nejasnosti. Počutje bo dobro, vendar ne pozabite na gibanje in sproščanje telesa in duha. Na začetku tedna se bo čutil vpliv polne lune in njenega mrka, ki se bo zaključil v sredo. Utrujenosti ne boste ušli kar tako. Dnevi bodo posejani z nervozo in nestrpnostjo. Bodite potrpežljivi in se izogibajte konfliktnih dogodkov. Harmonija v vaši zvezi se nadaljuje. Presenetite partnerja, pomlad je tu. Preveč ste že odlašali.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Odkrili boste nekaj poslovnih nevšečnosti. Z ekstremno eksplozivnostjo in hitro trmo tokrat žal ne boste rešili ničesar. Vse tja do konca tedna bo dovolj možnosti, volje in pozitivne energije, da boste umirjeno razrešili nastale težave. Po odličnem poslovnem dogovoru bo več dobre volje. Še vedno pazite na denar, ker vaše finance niso v okvirjih, ki ste jih načrtovali. Z zapravljanjem počakajte. Čustveno se prepustite razvajanju, ker ga potrebujete. Zdravju namenite več časa. Malce ste zaspali s športnimi aktivnostmi. Od ponedeljka naprej vam zvezde namenjajo nemirne dni, ker se bliža polna luna in z njo mrk.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Za dežjem vedno posije sonce. Vaša vztrajnost se vam bo obrestovala, vendar več previdnosti v krogu ljudi, s katerimi poslovno sodelujete, ne bo odveč. Nekateri bi vas radi prekašali za vsako ceno. Za dobro počutje se gibajte na svežem zraku. Sprememba okolice vam vedno dobro dene. Srečen dan je nedelja. Sproščen klepet z vašo najdražjo osebo vama bo polepšal proste dni. V srcu boste mirnejši in še bolj zaljubljeni. Za vse, kar načrtujete, bo treba biti fit. In še polna luna v znamenju tehtnice se nasmiha v sredo. Kriza v denarnici bo takšna, kot že lep čas ne! Zagotovo boste našli pravo rešitev. Na kritiko nekoga se enkrat za spremembo požvižgajte.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Neprijaznih besed in osornosti nekaterih okoli sebe pač ne morete vedno stlačiti v svoj žep. Tokrat povejte na glas vse, kar si mislite. Posledice seveda bodo, vendar ne tako negativne, kot ste vajeni. Čeprav bo ščip v tehtnici z mrkom lune prinesel težke trenutke, speljete načrtovano vsaj približno tako, kot ste načrtovali. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj svežega. Nabralo se bo kar nekaj dvomov in neprijetnih pomislekov. Ne izbruhnite prehitro, saj ni vse tako negativno, kot je videti na prvi pogled. Četrtek je vaš dan, da rečete bobu bob. Včasih je resnično prav, da si namenite več pozornosti. Uživajte več sadja in zelenjave ...

Lev

23. 7. do 23. 8.

Nekaj dobrih zamisli vam roji po glavi. Poznate se! Miru ne bo, dokler se dela ne bodo začela odvijati. Luna vam je naklonjena ob koncu tedna, zato z novostmi ne odlašajte. Z denarjem varčno še nekaj časa. Poskrbite zase. Vaš imunski sistem se lahko zruši, stres pa bo to le še pospešil. Vzemite si torej čas za počitek, predvsem več spanja in zdravega prehranjevanja. Rekreaciji se ne odpovejte. V ljubezenski zvezi bo več sočutja in občutljivosti. Spoznali boste, da vam je srčna oseba predano zvesta. To bo lep občutek za srce in dušo. Sončno znamenje ste. Spomladanski žarki vas bodo ponesli v nebo.

Devica

24. 8. DO 22. 9

Že dolgo se trudite, da bi v službi dosegli red. Tokrat vam bo uspelo prestaviti tudi tiste najbolj trmaste vsaj malo naprej. Bodite optimistični in ne popuščajte. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ker ni vredno. Ljudje okoli vas bodo občutljivi predvsem od ponedeljka dalje, ko bo ščip z mrkom v znamenju tehtnice nagajiv bolj kot po navadi. Vi pa se ne daste kar tako. Pozitivne energije ne spustite z vajeti. Možnosti, da se izognete težavam v poslu, so odprte. Dajte prednost diplomaciji in spretnosti. Seveda brez trdnih utemeljitev ne bo šlo. V ljubezenski zvezi odprite srce. Ne potrebujete govoričenja, veljajo le dejanja iz srca.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V prihodnjih dneh zaključite pomembne posle. Zadovoljni odkorakate s sestanka. Pravočasno se pogovorite o trenutno nastalih problemih, da kasneje ne boste poslušali očitkov. Zahrbtnežev in zavidljivcev žal nikoli ne zmanjka. Kaj pa zdravje? Z rekreacijo nadaljujte. Želodčnih težav se rešite le z dieto in neobremenjevanjem. Vodna kopel in masaža. Kaj pravite? Polna luna in njen mrk se bohotita v sredo v vašem znamenju. Milostna ne bo. Skušajte umiriti notranjost. Razpoloženje dvigujte tako, da ste v družbi tistih, ki jih imate radi in oni vas. Ljubezen daje moč. Pomlad trka na vrata. Postrezite si s soncem. Uživajte.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaša glava je polna skrbi zaradi zapletov v službi. Dogovore bo treba nujno spremeniti. Ne dovolite, da vas z dobrikanjem zavedejo. Za boljše počutje obveznosti pustite v službi in vikend namenite sebi. Nervozo ob polni luni preženite tako, da se lotite domačih opravil. Zdaj so na vrsti nakupi za dom in dušo. Ne belite si glave zaradi zapravljenega denarja. Finance boste uredili. Srčna oseba je v skrbeh, ker ste kljub nasmehu videti nesproščeni. Povejte, kaj vam leži na duši, ne tlačite bolečine. Lažje vam bo. Privoščita si posebne urice v dvoje na spomladanskem sončku.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ponujena vam bo poslovna priložnost. Bodite optimistični na vsakem koraku. Dajte prednost svoji ustvarjalnosti. Izkušnje v tem trenutku pomenijo veliko več, kot si mislite. Upoštevajte jih, rezultati bodo hitro na dlani. Za dobro zdravje in boljše počutje bo treba nameniti več časa. Rekreacija in zdrava prehrana vama bosta povrnila moči. Nekdo vas pogreša. Priznajte, da tudi vi pogrešate ljubezensko zavetje. V teh pomladnih dneh imate priložnost, da se vam uresničijo skrite želje. Polna luna v sredo in njen mrk bosta povzročila, da bodo dominantni stres, razdražljivost, občutljivost, nezadovoljstvo in še kaj.

Kozorog

22.12. do 20. 1.

Optimistično razmišljanje vas bo v teh marčevskih dneh držalo na nivoju. Čas je za spremembe, zato izvlecite svoje ideje na plan. Nekateri se bodo dolgočasili, tudi zavidanj in negativnih kritik ne bo manjkalo. Naj vas to ne zmoti. Z dobro voljo nadaljujte do konca. Ljubezensko zvezo popestrite s prijetnimi, drobnimi pozornostmi. Iskrena ljubeča beseda ima čudežno moč. Vaše telo potrebuje počitek, duša pa mir. V naslednjem tednu vas bo energija polne lune s svojim mrkom zazibala v neravnovesje. Kar ste se odločili postoriti doma, ne odlašajte več. Finančno ste iz krize, zato bodite ponosni nase.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Občutek, da v službi vse naporne naloge doletijo ravno vas, je resnično pravi. Tudi če se boste ujeli v lastni zbeganosti, ne dovolite, da se odnosi v službi skrhajo. Okoli vas bodo naporni ljudje, polna luna v sredo prinaša še dodatne obremenitve, vremenske spremembe, čudno počutje. Treba je vztrajati. Druženje s prijatelji bo kot nalašč za vas. Z negativnimi navadami pa ne pretiravajte. Gibajte se na svežem zraku, ker ste rojeni pod zvezdico zračkov. Pomlad je tu. S srčno osebo si vzemita čas za pogovor. Vaš dvomi so upravičeni. Ni vse zlato, kar se sveti. Vas je strah, da ste se opekli? Tudi vesele novice bodo.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Natančno analizirajte nastalo situacijo. Za povrhu pa še dobro premislite, preden sprejmete toliko novih odgovornosti. Na svet okoli sebe glejte bolj optimistično in tolerirajte, da si ne nakopljete slabega počutja. Polna luna in njen mrk v sredo ne poznata milosti v sejanju preizkušanj. Zmanjšajte nemir in izboljšajte razpoloženje. Dobro veste, kako. V dom si prinesite nekaj svežega, pomladnega, drugačnega. Šopek tulipanov? Zaskrbljeni ste zaradi svojega partnerja. Morda vam pa tokrat prisluhne. Poskusite biti manj zajedljivi, raje zamenjajte nataknjenost s poželenjem in humorjem. Obnese se, preverjeno. Denar bo na računu.