Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Skrbi zaradi vaših najdražjih vas bodo strle, če ne boste že enkrat zaključili z negativnim razmišljanjem. Sprijaznite se z dejstvom, da tudi če vas imajo zelo radi, ne upoštevajo vaših nasvetov. Enostavno hočejo do cilja priti sami s svojimi izkušnjami. Saj veste, da je prav tako! Raje namenite več časa prijetnostim, ki vas sproščajo. Ozvezdje vam pošilja mlaj v devici in sončev mrk. Bodite pripravljeni na stres in negotovost. Potrpežljivost, da nekatere napad kritiziranja mine, bo nujno zlo. Srčna oseba vas bo zabavala in presenetila. Upam, da ribica ne bo iskala večnih izgovorov. Prepustite se toku poletnih dni. Nujne nakupe le opravite, denarnica bo za spremembo zdržala!

Oven 21. 3. do 20. 4.

Že lep čas imate v mislih, da uredite službene obveznosti, ki ste jih pustili na čakanju med dopustom. Neke nejasnosti vas tarejo, zato bodite v naslednjih dneh veliko bolj previdni, natančni in ne iščite težav tam, kjer jih ni! Kljub vsemu ne pozabite na svoje zdravje! Kdor dela, si zasluži tudi počitek in sprostitev! Vaš dan je sobota! Privoščite si nekaj za dušo! V čustvenem odnosu z vašim najdražjim pa dovolite, da vas razvaja, kajti vedno ste vi tisti, ki presenečate in se trudite! Dajte priložnost, da odkrije vaše dobre lastnosti in zazna trud, ki ga vlagate v vajin odnos. Prijetne posledice preživita skupaj. Ponedeljkov mlaj in sončev mrk zahtevata svoje. Premišljeno, previdno!

Bik 21. 4. do 20. 5.

V glavi bo polno skrbi! Ne veste, kje bi začeli? Urejajte po vrsti. Zaupajte vase, kajti kljub stresni situaciji bo šlo delo dobro od rok! Vaše finančno stanje trenutno zahteva več varčnosti. Zapravljali ste dovolj, zato se lahko malce potolažite ob misli na to. V ljubezni so vam zvezde naklonjene. Ljubite iskreno in ne vzbujajte ljubosumja. Sreda je vaš dan! Čustveni občutljivosti ne boste zbežali! Mlaj v devici in hkrati sončev mrk ne poznata milosti! Izogibajte se ljudi z negativno energijo ter dajte prednost sebi. Zdravje bo dobro, le pazite, kaj pojeste! Z rekreacijo pridno nadaljujte! Uskladiti skupne interese je umetnost. Zanesete se lahko le na nekaj ljudi, dobro veste, kdo je med njimi! Črnogledost na stran.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Pred vami je nov izziv. Energije imate dovolj, da lahko do konca speljete vse službene obveznosti, kar ste v zaostanku. Na trenutke se boste ujeli v nemiru in nervozni. Potrpežljivo nadaljujte, še zlasti, ko so okoliščine težke in sprte med sabo. Počutje ravno ne bo božansko, ker vam mlaj v ponedeljek v znamenju device in sončev mrk prinašata majava tla pod nogami! Ampak s prilagajanjem se daleč pride. Ne samo razmišljati o spremembah v vašem vsakdanjiku! Raje poskrbite, da jih čim prej realizirate in si tako blažite naporne dni! Odlično deluje na počutje, poskusite, ne bo vam žal! Nezvestobe v ljubezni ne marate. Vaša bližnja oseba se tega dobro zaveda. Iskren pogovor bo najboljši lek.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Kar ste si zadali v poslovnih obveznostih, vam bo za spremembo končno uspelo! Dovolj imate moči za nove projekte in naloge. Ne govorite o detajlih, ampak realizirajte! Izogibajte se preveliki odkritosti, da ne bo zamer. Z denarjem varčno. Šolsko leto je pred vrati in še bodo izdatki! Le zakaj tolikokrat ljubosumne misli? Čustveni pljusk za vaše srce bo srčna oseba odlično speljala. To bo svetla zvezdica za vaše dobro počutje. Mlaj v devici in sončev mrk znata povzročiti marsikatero zmedo v začetku tedna! Od srede naprej bo ugodna klima, da postorite vse, kar ste načrtovali. Le glejte, da ne podležete pretiravanju! Jejte zdravo in se gibajte v naravi! Nevtralizirajte vse, kar je negativnega, preslišite kritiko godrnjačev.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Stres bo vaš sopotnik. Na trenutke boste cinični, zadirčni do sodelavcev, in to ne brez razloga, saj jih opozarjate iz dneva v dan, da mora biti delo do določenega termina opravljeno. V konfliktnih situacijah ostanite mirni, če se le da. Partner od vas v tem času pričakuje resnično malce preveč. Če ste samski, imate ob tem koncu tedna in začetku naslednjega idealno možnost, da začnete znova. Mlaj v vašem znamenju in sončev mrk poskrbita za vašo občutljivost! Privoščite si kakšno urico več spanja in sprehod v naravo. Zapiranje vase ni prava rešitev. Pogovorite se v pravem trenutku, ko bo sogovornik pripravljen sprejemati kompromise. Ne zapravljajte preveč!

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Natrpali ste si urnik z delovnimi obveznostmi. Kaj odvečnega časa žal ne bo! Počutje ni ravno bleščeče, tudi zaradi težjega položaja vaših financ. Nervozni boste, dokler ne uredite nastale situacije. Vodite jih sami, tako bo vaša denarnica bolj polna. Učinek prazne lune in sončevega mrka bo marsikoga stresel v dno duše. Vaše telo vas krepko opozarja, da bo treba nekaj storiti zase. Kombinirajte počitek z rekreacijo in bodite čim večkrat v objemu ljubljene osebe. Zagotovo se rešite brezna. Smeh je pol zdravja! S prijatelji je vedno prijetno, torej ne odlašajte prijetnega druženja z njimi. Kupite srečko v sredini tedna, zdaj je čas za dobitke! Nekdo je hitro potrkal na vrata!

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

V naslednjih dneh vas objameta mir in sproščenost. Vendar na čustvenem področju bo več občutljivosti in stresnih dogodkov. Tehtanje partnerjevih besed ni priporočljivo. Dogajanje v ozvezdju bo na vas vplival dokaj negativno. Iskali boste težavice tam, kjer jih ni. Strastni in ljubosumni ste vedno, ne glede na položaj planetov! Tako da vam bo partner oprostil sarkazem. Dela ne prelagajte, ker ste malce v zaostanku. V začetku tedna se vsega lotite organizirano in natančno. Analizirajte vse zaplete postopoma. S skupnimi močmi rešite najnujnejše. Naprezanje ni dobro za vaše zdravje. Zavore bo treba uporabiti. Z denarjem previdno, kajti dolg bo treba poravnati v kratkem!

Strelec 23.11. do 21.12.

Pomislite, ali ste si posvetili dovolj prijetnosti!? Delček razvajanj samo za vas manjka! Razdajali ste se, delali, skrbno opravili poslovne obveznosti, marsikaj rešili. Vendar pohvale in priznanj od poslovnih partnerjev ni za pričakovati. S strelčevsko direktnostjo bodite zadržani. Ponedeljkov mlaj v devici s sončnim mrkom zahteva potrpežljivost! Nikar se ne čudite, če srečate kakšnega nervozneža! Počivajte in se odklopite od vsakdanjika. Po nekaj dneh počitka zažarite kot novi. Učimo se iz lastnih in tujih napak. Srčne osebe ne puščajte več v dvomih. Odprite dušo in zapeljivo pihajte nanjo. Dobro veste, na katere note se lepo zapleše v vaši ljubezenski vezi! Finance boste končno uredili.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Navdajal vas bo optimizem v vaših ciljih. Poskušajte tiso čudno črnogledost in vaš strogi režim do sebe, v tem tednu dati na stranski tir. Vikend si vzemite prosto. Tako si naberete novih moči in zlahka uredite delovne obveznosti, ki so se nabrale. Zaradi mlaja v ponedeljek vas bodo obkrožali sitneži, zato ničesar ne vzemite preveč osebno. Šele sreda je pravi dan za premike in resne dogovore! Zamujeno nadoknadite. Kaj pa nakupi, prijateljice, družba in vaše zdravje? Ne odlašajte s prijetnostmi in sprejmite povabilo na družinsko zabavo. Veseli bodo vaše družbe. Ste opazili? Partner je zaskrbljen zaradi vas. Pogovorita se ob pravem trenutku ... Tudi vi ne marate negotovosti.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

V življenju je vedno lepo, kadar gre vse kot po maslu! Nekaj pasti vam je nastavljenih. Previdno, kako rešujete sporne zaplete! Zaradi ljubega miru cinične kritike obdržite zase. V ljubezenskem svetu potrebujete iskreno čustveno potrditev. Mlaj v devici v kompletu s sončnim mrkom zna odpreti stare rane. Pogovorita se, preden vama poči film! Drage vodnarke! Spremembe delajo čudeže. Kupite si nekaj za dušo, privoščite si masažo, nekaj uric preživite v kozmetičnem salonu in vaše počutje bo občutno boljše. Glavoboli bodo odjadrali, skrbi boste razrešili. Ujemite najboljšo dano priložnost, da obogatite svojo denarnico. V akcijo premišljeno in brez negativnih pomislekov.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Vaš mesec avgust počasi potuje h koncu! Ste pred novimi izzivi in zaviti v skrbi na vsakem koraku! Res je, da vam ta teden posel cveti in ste maksimalno aktivni. Zaslužek bo dober, kaj pa vaše počutje? Preobremenili ste se, tako kot vam je že v navadi. Potrebnih bo več vitaminov, mineralov in tudi počitka. Le kam se vam tako mudi? Ustavite se vsaj malo! Proste dni preživite s svojo ljubljeno osebo. Ta je do vas ljubeče ustrežljiva in vam prinaša nasmeh na obraz. Za vaju bo v zraku veliko ljubezni, pa čeprav ponedeljkov mlaj v devici zaseje kakšen dvom in resnost! Neprijetnosti potisnete v preteklost! Analizirati vsega, kar vas je prizadelo tokrat, res nima nikakršnega smisla. Pojdite naprej.