Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite poletni tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

V tem tednu se pogovarjajte, dogovarjajte, kujte nove poslovne načrte. Sicer ne pričakujte preveč, kajti stvari so veliko bolj zapletene, kot je videti na prvi pogled. Prvi krajec v ponedeljek vam bo povzročal malce slabše počutje. V prostih dneh se posvetite sebi, predvsem poiščite notranji mir. Nedelja je vaš dan. Potem boste zadihali s polnimi pljuči. Lotite se načrtov. Razveselite osebo, ki vam v zadnjih dneh potrpežljivo sledi. Z denarjem v tem tednu varčno.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Dobro razmislite, kaj premikate zdaj in kaj v bližnji prihodnosti. Naj vas malodušje ne zapelje v nemoč. Prvi krajec zahteva svoje. Slabil bo vaše počutje. Nekaj godrnjačev bo okoli vas. Vztrajajte pri svojih načrtih. Za dušo se odpravite na krajši izlet z bližnjimi. Dobro veste, da vam v življenju prinašajo nasmeh na obraz in ljubezen v srce. Smeh ni greh in je pol zdravja. Dvorjenje nekoga vam bo godilo. Ne izmikajte se, saj vam bo pozneje žal.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Pred vami je teden, ko vam bo uspevalo vse, česar se boste lotili. Izogibajte se dlakocepstva in prestroge kritike. Bolje bo, če se o nastalih napakah pogovorite. S skupnimi močmi bodo dela prej pripeljana do cilja. Že nekaj časa razmišljate o svoji preobrazbi. Nekaj kosov nove garderobe in obisk pri frizerju bo za ta teden dovolj. Glede na vaše obnašanje v zadnjih dneh ima vaša srčna oseba občutek, da vas izgublja. Dokažite, da to ni res. Prvi krajec pošilja občutljivosti.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Včasih se je težko odločiti, s katerimi posli začeti. Kar velik zalogaj obveznosti ste si naprtili. Dobra organizacija in pomoč sodelavcev, pa bo zmaga na dlani. Izogibajte se prerekanj s problematičnimi osebami. Vikend izkoristite za rekreacijo ali izlet v naravo, torej poskrbite za zdravo življenje. Vaša velika ljubezen čaka, da si vzamete nekaj prostih uric samo zase. Harmonija v dvoje vas bo prevzela in začarala. Pozor! Prvi krajec seje nervoznost.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Bodite previdni, da vam kaj ne uide izpred nosu. Ni ravno pravi čas za vas, da bi se lahko zanesli na druge. Stopite v akcijo in uredite vse uradnosti, tako kot je zahtevano. Ne imejte treme, uspelo vam bo. V poslih bo ponujenega nekaj novega. Ne obotavljajte se, ampak sprejmite. Vaše zdravje še ni najboljše. Dovolj počitka, vitaminov in gibanja na svežem zraku vam bo povrnilo moči. Prvi krajec krade dobro počutje. Bližnji vas bodo razvajali, zato uživajte.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Poskrbite, da bodo nesporazumi razrešeni v čim krajšem času. Odnosi med sodelavci so zelo na nitki. Saj veste, da se z vsemi težavami najraje zatečejo k vam. Ne bodite preveč dobri, kajti mimogrede se lahko sami znajdete v kaši. Razmislite, kaj morate spremeniti. V prostih dneh morda malce več počivajte in si naberite moči. V vašem ljubezenskem razmerju zna biti napeto. Prvi krajec v strelcu zahteva svoje. Vaš dan je petek. Poslujte, nakupujte, načrtujte finance.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Vaša aktivnost v službi bo maksimalna. Čaka vas nekaj poslovnih poti. Te so za vaše načrtovane cilje zelo pomembne. Previdno, da ne pregorite. Nekaj več časa namenite gibanju v naravi in svojemu hobiju. Kaj pa trenutki v družbi najdražjih? Vzemite si čas, ker vaše srce potrebuje ljubezen. Razložite, koliko nujnih obveznosti imate, in vaša ljubljena oseba bo potrpežljiva in razumevajoča. Privoščita si dobro kosilo v dvoje. Zaupajte. Nakupe preložite za nekaj dni.

Devica

24. 8. do 22.9.

Prvi krajec v začetku tedna vas bo popeljal v občutljivosti in slabše počutje. Privoščite si več intimnih trenutkov – meditacija, sprehodi v naravo ali masaža ter plavanje v termalni vodi in podobno. Vse to vam bo prijalo. Vsaj enkrat za spremembo se za posel ne obremenjujte. Z doseženimi rezultati boste zadovoljni. Kaj pa ljubezen? Skrajni čas je, da se za nekaj korakov premaknete naprej. Izrazite čustva in ne dlakocepite tam, kjer ni treba. Zvestoba je.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Na trenutke imate občutek, da vas hočejo začarati. Bodite vztrajni pri svojih odločitvah in nikar se ne uklonite pritiskom iz okolice. Kljub zapletenosti niste odvisni od drugih. Ohranite trezno glavo in nadaljujte začeto. Veselja in pozitivnosti na začetku naslednjega tedna ne bo manjkalo. Druženje s prijatelji bo posebej prijetno. Vaša duša bo ranljiva, to je vpliv lune, srce je še vedno zaljubljeno in ljubljeno. Presenetite tako, kot ste načrtovali. Načrtovano dosežete.

Škorpijon

24. 10. do 22. 11.

Vaš trud bo poplačan. Nadaljujte poslovanje v istem slogu, kajti vaši rezultati so pomembni za bližnjo prihodnost. Finančno stanje bo stabilnejše, vendar pazite, da ne boste preveč zapravljali. Prvi krajec v znamenju strelca bo omajal vaše počutje. Utrujenost preženite z razvajanjem duše in telesa. Petek je vaš dan, ko vam bo šlo vse kot po maslu. Če boste veliko pričakovali, se lahko vaši načrti izjalovijo. Raje dobro premislite. Za partnerstvo naredite več.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ozvezdje vam bo postreglo s prijetnimi aspekti, vendar nikar ne vrtajte v stare rane. Prvi krajec, ki bo v ponedeljek v vašem znamenju, ne bo ravno naklonjen dobremu počutju. Vaše ideje vam na široko odpirajo vrata v poslovnem svetu. Tudi ustvarjalne energije ne bo zmanjkalo. Prehitevanj se izogibajte in dajte prednost premišljenosti. Ljubezenska strast vas bo potegnila v čustvene globine. Očarljivi, romantični, izvirni, ljubeči v vsakem trenutku. Kako je že z zavidanjem?

Kozorog

22.12. do 20.1.

Končno se bodo pogovori o novem poslovanju premaknili. Dajte pobudo in se lotite opravil, kot ste načrtovali. Brez čudaških kritik nekaterih tudi tokrat ne bo šlo. Bodite vztrajni in potrpežljivi v vseh pozicijah. Vaš dan je torek. Srečo imate, da vaša srčna oseba razume vašo temperamentnost. Ne pihajte na dušo vsem po vrsti, da partnersko razumevanje ne preraste v ljubosumje brez meja. Tudi dobri izgovori ne prinašajo opravičila. Luna je v vašem znamenju, ustvarjajte.

Lisa - 38/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 38/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.