Preverite, kako vam kaže v naslednjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Poslovnih dejavnosti vam nikakor ne zmanjka. Vaši nadrejeni so zelo pridni v nalaganju novega dela. Hitite počasi in strokovno postavite vse na prava mesta. Počutje bo nihajoče. Vzrok tje četrtkov mlaj v znamenju tehtnice. Dobra dneva za vas sta petek in sobota. Sprememba okolice vpliva blagodejno na vaše vsesplošno počutje. Z najdražjimi se odpravite na krajši izlet v jesensko idilo. Dobra volja je, zato ne odlašajte več. Kakšen dan preživite romantično z osebo, ki vam zagotavlja čustveno zaledje. Ne sprašujte podrobnosti, raje uživajte v objemu iskrene ljubezni. Preteklost pustite, kjer je. Trenutno vam gre odlično. Glavo pokonci.

Oven 21. 3. do 20. 4.

V službi postopoma in previdno aktivirajte zaposlene. Izbirajte besede. Zaskrbljeno tavanje vašega sodelavca vas zna spraviti ob živce. Ne pustite se zmesti in potrpežljivo vztrajajte. V prostih dneh se razvajajte. Uživajte dovolj sadja in zelenjave. Gibanje v naravi vam vedno dobro dene. Čustveno zadovoljstvo in notranji mir dosežete le tako, da s srcem zaupate svoji najdražji osebi. Prerekanju se izognite, ker že iz bližnje preteklosti dobro veste, da želenega niste dosegli. Sprejmite povabilo na zabavo in se prepustite prijetnostim. Ljubezen zahteva svoje. Z denarjem še naprej varčno. Četrtkov mlaj v Tehtnici vas bo preizkušal.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Od četrtka naprej vas bo mlaj v Tehtnici držal v svojem ritmu. Občutljivosti se ne bo dalo izogniti kar tako. Vaši bližnji vas bodo razumeli in hkrati zahtevali več. V službi bo zapleteno ravno tam, kjer se že lep čas trudite postaviti pravo stvar na pravo mesto. V posebnih delovnih nalogah boste dosegli napredek. Raziskujte naprej. Finance še niso urejene. Ni čas za večje nakupe. Gibajte se na svežem zraku, jejte zdravo. V vaši zvezi negotovost narašča. Pogovorita se in ne povečajta nepomembnosti po nepotrebnem. Novice se boste razveselili. Tokrat ne verjemite slepo, ampak se o vsem najprej dobro informirajte, prepričajte se sami na lastne oči.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Pri vsakodnevnih obveznostih ste zadnje čase zelo spretni in prekašate marsikoga. Ob koncu tedna se potrudite zase. Luna sije v znamenju škorpijona. Počnite tisto, kar vas sprošča in napolni z dobro energijo. Ozvezdje bo sejalo občutljivosti nad vami na začetku prihodnjega tedna. Luna v Strelcu vam ni najbolj prijazna, sonce pa preide v znamenje škorpijona. Čustveno boste zahtevnejši, ranljivejši, morda razdvojeni, godrnjavi in prav nič vam ne bo po volji. Partner vam bo poskušal slediti. Čas je, da zaupate srčni osebi in se prepustite ljubljenju. Z denarjem pa nikar tako razsipno. Nakupujte, ampak po pameti. Za večje naložbe ni primeren čas.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Pred vami je teden poslovnih dogajanj. Mars vzame in daje moč. Prodornejši in zadovoljni z dosežki vsekakor boste, vendar se ne ozirajte na kritične komentarje drugih. V četrtek nastopi mlaj v znamenju tehtnice. Izkoristite vse pozitivne ponudbe. Uskladiti čustva z razumom ni ravno enostavno. Vam bo od ponedeljka naprej uspevalo le, če se prilagodite trenutnim zahtevam. Popeljite najdražje v svet sanj in se za trenutke prepustite užitkom. Če vas poprime jeza, jo poskušajte zadržati zase. Za boljše zdravje bodite v gibanju in uživajte dovolj vitaminov. Zdravstvenega ravnovesja ne bo ravno lahko držati, zato se potrudite.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Zapletenosti pri službenih nalogah še ni konec. Uspelo vam bo razrešiti trd oreh. Vaša dobra presoja bo tokrat vredna zlata. Počutje ne bo najboljše. Tokrat ste primorani zase narediti več. Ozvezdje vas bo tiščalo v občutljive vode. Četrtkov mlaj v Tehtnici ne bo ravno milosten. Od okolice ne pričakujte preveč, da ne boste razočarani. Niso vsi rojeni pod zvezdo dobrote. Srčna oseba si želi več časa preživeti v vaši družbi. Ne odlašajte več z načrti. Dobro veste, kako in kje se imata vidva vedno lepo. Obiska se boste razveselili. Denar bo končno na vašem računu. Vseeno premišljeno, za kaj ga boste namenili. Čudeži se dogajajo. Upoštevajte nasvet prijatelja.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V poslovnosti vas čakajo zelo zahtevna dela. Da bi vse postorili sami, ne bo šlo. Poskrbite za pomoč vsaj pri najbolj obsežnih nalogah. Nikar z glavo skozi zid. Okoli vas bodo nataknjeni in sejala se bo slaba volja. Ne spuščajte se v detajle in se izogibajte ostrih besed. Mlaj v četrtek v znamenju tehtnice zahteva svoje ravnovesje. Počutje bo boljše, če si privoščite malce razvajanj in več počitka. Nekaj za dušo, saj veste, kaj vam prija? Vaša srčna oseba ima za bregom nekaj čudovitega za vas. Stecite v objem in ne komplicirajte. Hladnokrvnost ni ravno dobra izbira, ignoriranje žal tudi ne. Za spremembo prisluhnite nasvetu.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Vaša vizija se za spremembo izkaže kot najboljša. Z vašo iznajdljivostjo in prilagodljivostjo bo učinek toliko večji. Napetosti bodo, zato bodite umirjeni in previdni, komu kaj rečete in komu ne. Izbirajte besede. Četrtkov mlaj v tehtnici bo ponagajal. Vitamini, minerali, gibanje ter dovolj počitka v prostih dneh vas bodo obdržali na površju. Poglobite čustveno zvezo in se ne izmikajte trenutkom telesne ljubezni. Vaša ljuba oseba je ljubosumna. Včasih je le dobro pojasniti, s kom se družite in zakaj. Negotovosti tudi vi ne marate. Ne zapravljajte denarja tja v tri dni. Veste, kaj ste si obljubili. Sonce vstopi v vaše znamenje, to je vaš čas.

Strelec 23.11. do 21.12.

Če se boste podredili in zadržali svoje mnenje samo zato, da boste dosegli začrtani cilj, se vam bo obrestovalo. Uspelo vam bo, vendar se varujte laži in ukan nekaterih okoli sebe. Te lahko povzročijo veliko neprijetnosti. Poskrbite še za medsebojne odnose. V ponedeljek sonce vstopi v znamenje škorpijona, mlaj v četrtek pa bo neprijetno drezal vaše razpoloženje. Jeze ne bo preprosto krotiti. Raje se ugriznite v jezik in počakajte na boljšo priložnost. Več trenutkov preživite v romantičnem objemu ljube osebe. Ne brskajte in ne meljite preteklih težav. Za spremembo namenite več svojemu počutju. Sprehod v naravi dobro dene, a ne?

Kozorog 22.12. do 20. 1.

Kadar imajo škratki mlade, ni ravno prijetno. Pesimistični trenutki vam žal ne bodo v pomoč. Nekateri prav uživajo, da vas spravijo v slabo voljo. Ne dovolite tega, čeprav jih nosi luna. Mlaj v četrtek zna sejati negotovost. Zaključite, kar je v vaših močeh. Ljubezenska zveza bo na preizkušnji, hkrati pa vaju čaka nekaj zelo prijetnih uric. Prepustite se toku razvajanja. Obisk prijateljev vam bo polepšal dni ob koncu tedna. Rekreacije ne izpustite z dnevnega reda. Vaše telo potrebuje več vitaminov. Prehlad in virusna obolenja so na pohodu. Iz izkušenj veste, da vas ne pustijo na cedilu. Ukrepajte preventivno. Finance boste uredili. Vaš dan je sreda.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Čaka vas nekaj zelo zahtevnih obveznosti. Bodite pripravljeni na vse in previdno z besedami. Od vas bodo zahtevali zelo veliko. Sklenite dogovor in uredite vse uradnosti. Vzemite si čas tudi zase, da si naberete novih moči. Rekreacija in zdrava prehrana naj ne bo na zadnjem mestu. Bister um in spočito glavo boste še zelo potrebovali. Čustveno vas bo mlaj v znamenju tehtnice zibal v občutljivosti. V ljubezni se pojavijo plahosti, dvomi in nezaupanje. Dobro premislite, kako v partnerstvu naprej. Nikar z glavo skozi zid. Malo denarja ni izgovor, da se držite doma za pečjo. Narava ponuja zastonj užitke, le začeti je treba.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10

Ura zamujena ne vrne se nobena. Enako je tudi s priložnostmi. Zagrabite ponujeno in dokažite, da ste v svojem poslu najboljši. Odgovore na vprašanja najdete v pravem trenutku in uskladite interese vseh. Ne ozirajte se na kritike drugih. Razvajajte svoje najbližje z drobnimi pozornostmi. Pohvale ne bodo deževale kar tako. Vaša ljubezenska zveza je trenutno v najboljši formi. Bolj skrbite za zdravje. Luna v vašem znamenju vas bo občutljivo zibala predvsem v četrtek in petek. Nestrpnost v okolici bo povzročila kakšno zmedo v medsebojnih odnosih. Včasih je bolje potrpeti in počakati, da se dim razkadi. Zadeve bodo bolj jasne.

Liza - 43/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 43/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.