Vas zanima kaj vas čaka v prihodnjih sedmih dneh? Preverite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Vodnar

21. 1. do 19. 2.

Trudite se, da bi stvari držali pod nadzorom, vendar se dogodki prehitro odvijajo in je nemogoče vedno uspeti. Luna prinaša več občutljivosti, razdražljivosti in hitrih nepremišljenih potez. Napake se bodo vrstile. Bodite previdni in natančni. Vaše telo vas opozarja s posebnim alarmom. Virusi so na pohodu. Počitek, umirjene okoliščine in zdrava prehrana bo vaša najboljša izbira za dobro počutje. Ne pozabite, da vas nekdo pogreša. Kaj pa vi?

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Polni skrbi stopate v prihodnje dni. Za novosti bo treba malce počakati, saj pogovori o novih načrtih še niso zaključeni. Dobro sodelujete v smeri skupnih ciljev. Nikar ne dvomite o sebi. Izogibajte se kritike ter vzkipljivosti nekaterih. Mlaj. Zdravje bo zadovoljivo. Vseeno se izogibajte prevelikim množicam ljudi, da ne staknete kakšne viroze. O ljubezni premišljujete in premlevate minule dogodke. Intuicija vas nikoli ne izda. Romanca v dvoje prija tudi sredi februarja.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Pred vami je teden, ko bo počutje odlično. Ker ste pridni, delavni in ustvarjalni, boste uspešno izpeljali začrtane cilje na pravi poti. Odprte bodo možnosti za nova načrtovanja. Izkoristite jih. Zaradi vpliva luninega mlaja ter vstopa Marsa in Venere v vaše znamenje imate odprta vsa vrata. Dovolite si čutiti globino ljubezni, ki vam jo srčna oseba izkazuje. Enostavne stvari se včasih zapletejo, zato bodite pozorni na možne nepredvidljivosti. Nežnosti bodo nepozabne.

Bik

21. 4. do 20. 5.

S posebnim žarom sejete pozitivno energijo. Izogibajte se prenagljenosti in bodite disciplinirani. S svojimi načrti boste napredovali in uskladili interese poslovnih partnerjev. Previdno z denarjem, da ne zabredete v neprijetne finančne situacije. Srčna oseba vas bo presenetila s prijetnimi dogodki. Bodite srčni ter sprejmite povabilo. Za vaše zdravje bo potrebnih več aktivnosti na svežem zraku in za nekaj časa črtajte sladkarije z jedilnika. Uspelo vam bo.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Tokrat ste si sami naložili preveč obveznosti. Začnite urejati vse po vrsti. Edino tako vam bo uspelo urediti vse, kar je nujno. S svojo iznajdljivostjo, pridnostjo in inteligenco vam zagotovo uspe. Čustveno se predajte in pokažite, da tudi vi čutite enako. Luna z mlajem ob koncu tedna vam bo ponagajala. Izogibajte se prenagljenosti, kajti občutljivi boste. Varen objem in družba v dvoje prinaša ljubezensko zadovoljstvo. Za dobro počutje pojdite v naravo na sprehod.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Imate dovolj moči in volje, da pripeljete do cilja tisto, kar ste si zamislili. Vaša trma in nepopustljivost bosta tokrat pozitivno učinkovala na vse dogodke. Lunin mlaj vas bo potisnil v občutljivost. Skušnjavam se ne bo mogoče upreti. Tokrat se ne bo dalo skriti, kaj vam prija. Ostre besede vas lahko hitro prizadenejo, zato se izogibajte besednih dvobojev. Zdravje bo dobro, le ne bodite tako strogi do sebe. Privoščite si vse, tudi tortico in čokolado.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Hiter razvoj dogodkov vam je pisan na kožo in kot nalašč ravno prav, da uresničite svoje načrte. Denarja, ki ga pričakujete, žal ne bo pravočasno na vašem računu. Pazite na svoje zdravje, da ne obležite. Pijte zeliščne čaje z medom in vitamini. Razvajali boste najbližje, oni pa vas. Sprostite se in ne razmišljajte preveč o delu in poslovnih načrtih. Nekdo bi rad poklepetal z vami. Ste pozabili, kaj ste obljubili najdražji osebi pred kratkim? Držite obljubo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Vaše počutje bo na preizkušnji, saj bodo poslovne okoliščine od vas zahtevale potrpežljivost in premišljenost. Varujte se prenagljenosti in vzkipljivosti. Naporno bo, zato se posvetite sebi v prostih dneh. Telo vam bo hvaležno, če se boste naspali ter malce razvajali. Osebe okoli vas bodo še bolj občutljive kot vi. Četrtkov mlaj v vodnarju. Privoščite si smučanje po belih strminah ali sprehod v zimski pravljici. Klepet s srčno osebo vas notranje umiri. Bodite zaljubljeni.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

Kot da je nekaj začarano. Vedno znova se pojavljajo čudne nepredvidljivosti. Rešite vozlje, vendar pazite, da ne zabredete v finančno krizo. V prostih dneh razvajajte svojo dušo in telo. Potrebujete veliko gibanja na svežem zraku. Februarski mraz je samo izgovor. Ne bodite preveč zaupljivi, ker se dogodki lahko hitro obrnejo. Nove obveznosti bodo povzročitelji nesporazumov, trenj in občutljivosti. Ne prehitevajte se v ničemer. Držite se utečenih receptur.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Uspeh pripišite sami sebi, saj ste se v posebnih nalogah izjemno potrudili. Vaše vrednote in trdo delo so bistvo, da ste uspeli. Izrečene kritike ne jemljite osebno. Poskrbite za spremembe, predvsem v prostih dneh počivajte in se razvajajte v krogu najbližjih. Naberite si sveže energije, še preden vas v svoje kremplje ujame februarska gripa. Na začetku naslednjega tedna boste že veliko bolj zadovoljni z vsem, kar se bo dogajalo. Mlaj ima svojo moč.

Strelec

23.11. do 21.12.

Svoje obveznosti boste uspešno zaključili, čeprav bo treba vložiti še veliko ognjene energije. Vztrajajte. Optimizem naj bo vaš stalni sopotnik v tem tednu, kajti tako rešite vse, kar se bo zapletlo. Kadar nekaj preveč pričakujemo, smo lahko na koncu tudi razočarani. Od srčne osebe ne pričakujte preveč, ker bosta v zraku nemir in nervoza. Mlaj. Z romantičnostjo preženite dvome. Tokrat ne izbirajte besed in časa, ampak se pogovorite o vsem.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Zahtevajte, kar je vašega, in ne odstopajte od svojih nazorov. Dokazali ste, da ste vsestransko sposobni. Ostanite pri vrhu in se ne spuščajte pod nivo. Resnica ni vedno preprosta in tokrat vas tudi po detajlni obrazložitvi ne bi razumeli. Počutje bo dobro v celotnem tednu. Naberite si nove energije in se pustite razvajati. Posebno zadovoljni zažarite v objemu svoje najdražje osebe. Družinske zabave nikar ne izpustite. Novice se razveselite.

Lisa - 8/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 8/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.