Kaj vam želijo prišepniti zvezde in planeti? Preberite tedenski horoskop naše astrologinje Maje.

Kozorog

22.12. do 20.1.

Optimistično razmišljanje vas bo držalo na nivoju. Je čas za spre­membe, tako da izvlecite svoje ideje na plan. Nekateri se bodo dolgočasili, tudi zavidanj ne bo manjkalo. Ne dajte se motiti. S svojo dobro voljo nadaljujte. Ljubezensko zvezo popestrite s prijetnimi, drobnimi pozornostmi. Iskrena ljubeča beseda ima čudežno moč. Vaše telo potrebuje počitek, duša pa mir. Ob koncu ted­na vas zaziblje energija mlaja v ribah. Kar ste se namenili, ne odlašajte več.

Vodnar

21.1. do 19.2.

Občutek, da v službi vse naporne naloge doletijo ravno vas, je resnično pravi. Tudi če se ujamete v lastni zbeganosti, ne dovolite, da se odnosi v službi skrhajo. Treba je vztrajati. Druženje s prijatelji bo kot nalašč za vas. Z negativnimi navadami pa nikar ne pretiravajte. Gibajte se čim več v naravi na svežem zraku, ker ste rojeni pod zvezdico 'zračkov'. Pomlad je tu. S srčno osebo si vzemita čas za poseben pogovor. Vaši dvomi so upravičeni. Ni vse zlato, kar se sveti.

Ribi

20. 2. do 20. 3.

Natančno analizirajte nastalo situaci­jo. Za povrhu pa še dobro premislite, preden sprejmete toliko novih odgo­vornosti. Na svet okoli sebe glejte bolj optimistično, da si ne nakopljete slabega počutja. Poskušajte zmanjšati nemir in izboljšati razpoloženje. Dobro veste, kako. V dom prinesite nekaj svežega, pomladnega. Šopek cvet­ja? Zaskrbljeni ste zaradi svojega partnerja. Morda vam pa tokrat prisluhne, poskusite. Oči veliko po­ vedo.

Oven

21. 3. do 20. 4.

Razmišljate, kako postoriti toliko dela? Marsikaj boste uspešno zaključili, seveda pa se boste tudi zbrano lotili novih obveznosti. Brez napak in problemčkov ne bo šlo. Počutje bo dobro, vendar ne pozabite na gibanje in sproščanje telesa in duha. Ob koncu tedna bo vpliv mlaja sejal spomladansko utrujenost. Dnevi bodo odprti za novosti. Bodite potrpežljivi in se izogibajte konfliktnih pogovorov. Harmonija v vaši zvezi se nadaljuje. Presenetite partnerja, pomlad je tu.

Bik

21. 4. do 20. 5.

Odkrili boste nekaj poslovnih nevšečnosti. Z ekstremno eksploziv­nostjo žal ne rešite ničesar. Vse tja do konca tega tedna bo dovolj volje in pozitivne energije, da razrešite nastale težave. Po odličnem poslovnem dogovoru bo dob­re volje na pretek. Še vedno pazite na denar, ker vaše finance niso v številkah, ki ste jih načrtovali. Čustveno se pustite razvajati in svojemu zdravju namenite več časa. Od ponedeljka naprej vam zvezde odpirajo vrata do novih priložnosti.

Dvojčka

21. 5. do 21. 6.

Za dežjem vedno posije sonce. Vaša vztrajnost se vam bo v prihodnosti obrestovala. Za dobro počutje bodite v gibanju in na svežem zraku. Sprememba okolice vam vedno dobro dene. Srečen dan je torek. Sproščen klepet z najdražjo osebo vama bo polepšal pomladne dni. V srcu boste mirnejši in še bolj zaljubljeni. Za vse, kar načrtujete, boste morali biti fit. Kriza v denarnici? Zagotovo najdete pravo rešitev. Ne dvomite. Pogovor je rešitev za nastale problemčke.

Rak

22. 6 do 22. 7.

Neprijaznih besed in osornosti neka­terih pač ne morete vedno stlačiti v svoj žep. Tokrat povejte na glas vse, kar si mislite. Posledice seveda bodo, vendar ne tako negativne, kot pričakujete. Čeprav bo mlaj v ribi težak, boste spel­jali načrtovano. V ljubezensko zvezo vnesite nekaj pomladno svežega. Dvomov in neprijetnih pomi­slekov se je nabralo. Ponedeljek je vaš dan, da rečete bobu bob. Zdravje? Uživajte več sadja in ze­lenjave, morda regrat.

Lev

23. 7. do 23. 8.

Nekaj zelo dobrih zamisli vam roji po glavi. Poznate se. Miru ne bo, vse dokler se dela ne bodo začela odvijati. Z denarjem previdno. Poskrbite zase. Vaš imunski sistem se lahko zruši. Stres je dodatni pospeševalec. Torej, vzemite si čas za počitek, predvsem za več spanja in zdravega prehranjevanja. V ljubezenski zvezi bo več sočutja in občutljivosti. Mlaj v ribi. Spoznali boste, da vam je srčna oseba predana in zvesta. Sončno znamenje ste. Spomladanski žarki vas bodo ponesli v nebo.

Devica

24. 8. do 22. 9.

Že lepo obdobje se trudite, da bi v službi dosegli red. Tokrat vam bo uspelo prestaviti tudi tiste najbolj trmaste vsaj malo naprej. Bodite optimistični in ne popuščajte. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ker ni vredno. Ljudje okoli vas bodo občutljivi predvsem do nedelje. Mlaj v znamenju ribic bo nagajiv. Vi pa se ne daste kar tako. Pozitivne energije bo za gore premikat. Ponedeljek je vaš dan. Najdražji osebi odpihnite negativne pomisleke. Odprite srce.

Tehtnica

23. 9. do 23. 10.

V prihodnjih dneh boste zaključili po­membne posle. Zadovoljni boste od­ korakali s sestanka. Pravočasno se po­ govorite o trenutno nastalih proble­mih, da pozneje ne boste poslušali očitkov. Kaj pa zdravje? Z rekreacijo nadaljujte. Želodčnih težav se boste rešili le z dieto in brez obremenjevanja. Vodna kopel in masaža ... kaj pravi­te? Mlaj v ribi seje nervozo. Umirite se, izboljšajte razpoloženje. Bodite v družbi tistih, ki jih imate radi in oni vas. Ljubezen daje moč. Pomlad je tu.

Škorpijon

24.10. do 22.11.

Polna glava zaradi službenih zapletov. Tokrat obveznosti pustite v službi in vikend namenite sebi v prid. Mlajevsko nervozo preženite tako, da se lotite domačih opravil. Spomladansko čiščenje. Nakupi za dom in dušo so na vrsti zdaj. Ne belite si glave zaradi zapravljenega denarja. Finance boste uredili. Srčna oseba je v skrbeh, ker ste kljub nasmehu videti zaskrbljeni. Povejte, kaj vam leži na duši. Lažje vam bo. Privoščita si posebne urice v dvoje na spomladanskem sončku.

Strelec

23.11. do 21.12.

Ponujena vam bo poslovna priložnost. Bodite optimistični na vsakem koraku. Dajte prednost vaši ustvarjalnosti. Izkušnje v tem trenutku pomenijo veliko. Upoštevajte jih. Za dobro zdravje in boljše počutje bo treba nameniti več časa. Rekreacija in zdrava prehrana povrne moči. Nekdo vas resnično pogreša. Priznajte, da tudi vi pogrešate čustveno oporo. V teh pomladnih dneh imate čudovito priložnost, da se vam skrite želje uresničijo. Mlaj! Občutljivost bodo v zraku.

Lisa - 12/2015

Članek je objavljen v reviji
Lisa - 12/2015

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.